Inhoud blog
  • Cleopatra
  • Regels van de macht van wicca
  • Bezwering
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    In egypte zijn de mooiste schatten van de oudheid gevonden
    Ja , kijk naar het graf van toetanchamon
    nee
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    the magic page
    je bent beland op the magic page. De naam zegt het al: een magische pagina boordevol informatie over edelsten, elfjes, heksen, kruiden, wicca maar ook diingen over het oude egypte, bijna alles wat met magie of mysterie te maken heeft staan op deze Site.
    Hallo mensen je bent beland op mijn blog je vindt hier heel veel over edelstenen magie hekserij kruiden egypte het is teveel om op te noemen alles wat met magie te maken heeft vindt je op deze blog ik hoop dat je wat hier aan hebt. Dat er genoeg informatie voor je opstaat, waar je wat aan hebt. beantwoord mijn poll en zie meteen de uitslag. veel plezier op deze blog. groetjes van de maakster (natuurlijk is deze blog nog in ontwikkeling.)
    23-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charoiet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Charoiet :brengt je in contact met de oerbron, als een grote oude boom die zijn wortels stevig verankerd heeft in de grond, daarbij de eeuwen trotserend. Hiernaast roept de steen ook subtiele liefdevolle gevoelens op, werkt zeer verwarmend, vermindert angsten en verzacht pijnen in het algemeen, maar in het bijzonder hoofdpijn. Hij werkt op de hart, de voorhoofd en de kruinchakra, brengt je op deze manier in contact met de onvoorwaardelijke liefde, helderziendheid en hogere spirituele dimensies. Charoiet kan worden gebruikt bij aura-healing, beschermt tegen negatieve energieën en straling en helpt grenzen te verleggen. Het is een steen die op velerlei gebied transformaties kan bewerkstelligen.

    23-02-2006 om 21:55 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chalcedoon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Chalcedoon :Is een steen die ontslaat uit kiezelzuur en komt voor in de kleuren grijs,grijswit,lichtblauw en lichtgroen.De steen correspondeert met de keel en voorhoofdchakra.  Hij versterkt goede karaktereigenschappen, maakt rustig, vermindert lichtgeraaktheid en verzacht verdriet. Heeft ook bloedstelpende eigenschappen (steen op wond leggen) en absorbeert vergift. Door zijn zachte en vrouwelijke uitstraling is het een goede steen voor jonge kinderen om ze te helpen wat zelfverzekerder te worden. Verder geschikt als hulp bij aandoeningen aan de luchtwegen en de stembanden, versterkt de milt en de longen. Helpt tegen winterhanden en voeten. De azuurblauwe steen heeft een extra kalmerende en ontspannende invloed. Versterkt de band tussen moeder en kind, maakt blijmoedig en bedachtzaam, doet positief denken.

    23-02-2006 om 21:53 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bergkristal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bergkristal: Werd vroeger op vele manieren ter genezing aangewend, zowel in- als uitwendig en kwam daardoor in eind 1700 nog in de euroeze apotheken voor.  Bergkristal is de steen van de zon en geeft energie, maakt dat je helder kunt denken en brengt de waarheid aan het licht. Heeft een sterke helende kracht op velerlei gebied. Hij werkt op alle chakra's, reinigt de aura en brengt lichaam, ziel en geest weer in balans. Hij ondersteunt andere stenen door hun werking te versterken, te verzachten of evenwicht te brengen naar gelang de behoefte. Bergkristal opent tijdens meditaties met name de kruinchakra om zo met je intuïtie en hogere zelf in contact te kunnen komen. Water waarin een kristal heeft gelegen is verfrissend en geneeskrachtig voor mens, plant en dier.

    En verder helpt het voor het overwinnen van angst, als je vluchtneigingen hebt, of vaak diarree of zo zelfs: je leert niet alles maar zo te laten lopen, maar je te concentreren op je taak.
    Tegen oogkwalen, maag- en darmkwalen, reisziekte, rugpijn en hartklachten. Helpt bij duizeligheid en misselijkheid. Bevordert de aanmaak van witte en rode bloedlichaampjes. Zorgt voor lichaamsreiniging na ziekte of operatie. Tegen labiliteit en geestelijke uitputting.


    23-02-2006 om 21:51 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bloedkoraal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bloedkoraal: zijn de meeste edelstenen redelijk goedkoop geworden, de bloedkoraal is juist onbetaalbaar geworden. Vroeger zag men veel mensen met kettingen van 4 strengen bloedkoraal om de hals en dit was nog lange tijd gewoonte bij boerenfamilies, ook in ons land.  Het rode bloedkoraal wordt het meest verwerkt in sierraden. Als je zo'n bloedkoralen snoer om je had, en dat koraal werd bleek, dus de rode kracht ging er een beetje uit, dan was dat overigens een belangrijke aanwijzing voor bloedarmoede.

    23-02-2006 om 21:49 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Barnsteen: Een fossiel harssoort van naaldbomen en ongeveer 50 miljoen jaar oud. Is vaak doorzichtig in de kleuren geel, rood, groen, blauw, melkachtig tot zwart, dit wordt veroorzaakt door de restanten fossiele dieren of plantenresten die hierin zitten. De Barnsteen werd vroeger gebruikt als wierrook om stank te verdrijven  Het is eeen zonnig en vriendelijk materiaal dat vooral goed is voor kinderen en baby's en werkt tegen angst en nachtmerries. Ook goed bij het doorbreken van de 1ste tandjes. Bevordert verder bij iedereen het zelfgenezingsproces en wordt daarom vaak gebruikt ter ondersteuning bij allerlei ziekten. Geneest en beschermt de luchtwegen. Tevens bij astma en bronchitis (vaak wordt de steen dan gedragen in combinatie met rutielkwarts). Hij wordt door wrijving elektrisch geladen. Barnsteen werkt voornamelijk via de zonnevlecht, en heeft een verwarmend effect op ons gehele gestel.

    23-02-2006 om 21:49 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beryl
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Beryl :De naam heeft hij te danken aan zijn weerkaatsende en lichtbrekende vermogen (beryllos komt ons woord "bril"vandaan) De eerste brillenglazen en vergrootglazen van Beryl gemaakt. Beryl werkt op alle chacra's, verschaft helderheid bij zowel het innerlijke als uiterlijke waarnemingsvermogen.
    De steen geeft inzicht en brengt je in contact met een diepere wijsheid. Beryl beschermt op reis en voorkomt reisziekten.

    23-02-2006 om 21:48 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Azuriet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Azuriet
    Stimuleert de milt en de schildklier, helpt bij verkeerde lichaamshouding en als de functie van de schildklier te kort schiet. Symboliseert innerlijke kennis en wijsheid. Maakt de geest open en versterkt het geheugen.

    23-02-2006 om 21:47 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amethist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Amethist
    Versterkt onze intuïtie, meditatie, inspiratie en wijsheid. Stilt hoofdpijn en migraine, tegen slapeloosheid. Helpt bij een gebrekkig zelfvertrouwen, hyperactiviteit, gering vermogen tot
    liefhebben en onevenwichtigheid.
    Bevordert de bloedsomloop, ontspant de nekspieren en de schouderbladen, sterkt de lever en de ogen.
    Stimuleert de spirituele groei.

    23-02-2006 om 21:42 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Apatiet: De naam komt uit het Grieks en betekent "bedrog" vanwege het feit dat de steen vaak verwisseld werd (en wordt) met andere stenen. Hij komt dan ook in vele kleuren voor en zowel heldere als ondoorzichtige zuilkristallen. Hij werkt in het bijzonder op de keelchakra, maar harmoniseert alle chacra's. Behalve dat hij vaste grond geeft aan wankelende geesten , geeft hij ook energie, sterkt botten en tanden en bevordert de spijsvertering.

    23-02-2006 om 21:42 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amazoniet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Amazoniet
    Kalmerend, krampverlichtend, goed tegen spanning in het gebied rond de wervelkolom, versterkt het hart bij pijn in de hartstreek en door stress veroorzaakte spanningen, lost emotionele spanningen op, versterkt de persoonlijkheid.

    23-02-2006 om 21:42 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aventurijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Aventurijn
    Tegen alle huidaandoeningen, eczeem, jeuk en acne, ondersteunt herstel na door stress of emoties veroorzaakte hartkwalen, tegen angst en ongeduldigheid. Geeft rust en zelfbeheersing.
    Brengt evenwicht in het eigen centrum en is goed voor onrustige kinderen.

    23-02-2006 om 21:40 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aquamarijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Aquamarijn
    Verhelderd het innerlijke zicht, maar ook het uiterlijke gezichtvermogen, goed voor slijmvliezen en schildklier. Helpt tegen zenuwpijn, maag- en leverkwalen, eczeem, allergie, hooikoorts, keel- en kiespijn, opgezette klieren en voorhoofdsholteontsteking. Bevordert paranormale vermogens.

    23-02-2006 om 21:39 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Agaat
    Versterkt het gevoel van eigenwaarde, gehoorbevorderend, tegen oorsuizingen en gehoorklachten.
    Kalmeert, troost, harmoniseert.

    23-02-2006 om 21:09 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sterrenbeeld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen sterrenbeeld
    KREEFT: 22 juni tm 22 juli
    Edelsteen: AVENTURIJN

    23-02-2006 om 15:13 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterrenbeeld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sterrenbeeld:
    MAAGD: 24 augustus tm 23 september
    Edelsteen: CARNEOOL

    23-02-2006 om 15:11 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sterrenbeeld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen sterrenbeeld
    VISSEN: 20 februari tm 21 maart
    Edelsteen: AMETHIST

    23-02-2006 om 15:09 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sterrenbeeld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen sterrenbeeld;
    BOOGSCHUTTERL: 22 november tm 22 december
    Edelsteen: SODALIET

    23-02-2006 om 15:02 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sterrenbeeld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sterrenbeeld;
    LEEUW: 23 juli tm 23 augustus
    Edelsteen: BERGKRISTAL

    23-02-2006 om 15:00 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterrenbeeld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Sterrenbeeld:
    STEENBOK: 23 december tm 20 januari
    Edelsteen: ONYX

    23-02-2006 om 14:59 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sterrenbeeld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Sterrenbeeld
    WEEGSCHAAL : 24 september tm 22 oktober
    Edelsteen: JADE

    23-02-2006 om 14:54 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/03-19/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!