Gastenboek
  • Josè
  • Goedemiddag lieve Jose,
  • MOJE MILÁ JOSÉ
  • vriendelijke Donderdagsgroetjes
  • Jose, voor mij 4 tassen per dag waarvan één deca 's avonds.

    Heerlijke kersenvlaai met slagroom staat klaar

    Najaarsdagen van Justine

    Misty mornings van Marianne

    Neem me zoals ik ben van Gerda

    Vriendschap met vele kleuren van Elza

    Weerspiegeling_reflection van Mariska

    Heilige rivier van Ingrid

    Als twee lieve ogen je vragen
    help me, want ik heb zo'n pijn
    Mag je dan omdat je hem niet
    wilt missen egoistisch zijn?
    Als twee lieve ogen je vragen
    baasje, laat me toch gaan
    Mag je dan, omdat je zelf
    nog niet zover bent zeggen
    het is nog niet gedaan
    Het is juist uit liefde voor jou
    dat we je hebben laten gaan
    We hebben je nog geaaid
    en een laatste kus gegeven
    Je bent nu niet meer hier
    maar in ons hart blijf
    je voor altijd leven
    Rust zacht mijn lieve schat

    Dank je wel liefje

    Dank je wel liefje

    ​ ​

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz 

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Image3-plzzz

    Welkom bij José

        Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tropical

    Huh: blijkbaar hebben veel dashboardkastjes een handige koelfunctie

    Geen gebruiksaanwijzing lezen

    Even eerlijk: heb jij de gebruiksaanwijzing van jouw auto grondig doorgelezen? Of überhaupt gelezen? Grote kans van niet. Automobilisten weten hoe ze auto moeten rijden (tenminste, dat hopen we) en vinden het daarom niet nodig om te lezen wat de auto nog meer kan. Als die maar kan rijden. En veel andere zaken – zoals hoe je van radiostation wisselt en hoe de ingebouwde navigatie werkt – leren we wel door het te doen. Maar met die anti-gebruiksaanwijzing-mindset zie je bepaalde handige snufjes nog weleens over het hoofd. Zoals een koelfunctie in je dashboardkastje.

    Koelfunctie

    Heeft jouw auto airconditioning? Dan is de kans heel groot dat jouw dashboardkastje een speciale koelfunctie heeft. En we weten allemaal hoe handig dat zou zijn! Je kunt er flesjes drinken gekoeld in bewaren, maar ook als je een lange autoreis voor de boeg hebt, kun je broodjes er gekoeld in bewaren

    Zo vind je het:

    Om te ontdekken of jouw auto deze functie heeft, hoe je alleen maar je dashboardkastje goed te inspecteren. Haal je kastje leeg en check of je een draaiknop of schakelaar kunt vinden. Vaak is het voorzien van een sneeuwvlok-symbool. Je hoeft vervolgens alleen de schakelaar om te zetten of aan de knop te draaien om de koelfunctie in te schakelen. Heerlijk makkelijk!


    » Reageer (11)
        Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Water melon

    Met deze truc vind je ALTIJD de perfecte watermeloen!

    Gewicht:
    Het eerste wat je moet overwegen bij het kiezen van een watermeloen is het gewicht. Een rijpe watermeloen voelt zwaarder aan dan een onrijpe of overrijpe. Dit komt omdat een rijpe watermeloen meer water bevat, wat resulteert in een hoger gewicht. Pak de watermeloen op en vergelijk het gewicht met andere exemplaren van vergelijkbare grootte. Kies degene die het zwaarst aanvoelt, maar let op dat de watermeloen niet te zwaar is, want dit kan duiden op overrijpheid.

    Kleur en strepen:
    De kleur van een watermeloen kan ook een indicatie zijn van rijpheid. Zoek naar een watermeloen met een diepe, levendige kleur. Rijpe watermeloenen hebben meestal een donkergroene schil, hoewel dit afhankelijk kan zijn van het ras. Let ook op de aanwezigheid van strepen. Rijpe watermeloenen hebben vaak goed gedefinieerde en donkere strepen. Als de strepen vaag of licht van kleur zijn, kan dit erop wijzen dat de watermeloen nog niet volledig rijp is.

    Klopgeluid:
    Een andere veelgebruikte methode om de rijpheid van een watermeloen te bepalen, is door erop te kloppen en naar het geluid te luisteren. Klop zachtjes op de watermeloen en luister naar het geluid dat het produceert. Een rijpe watermeloen zal hol en diep klinken. Als het geluid dof of hoog is, kan dit duiden op onrijpheid. Het is belangrijk om op te merken dat deze methode niet altijd betrouwbaar is en dat het enige oefening kan vergen om het juiste geluid te herkennen.

    De onderkant:
    De onderkant van de watermeloen kan ook aanwijzingen geven over de rijpheid ervan. Kijk naar de plek waar de watermeloen op de grond heeft gerust tijdens het groeien. Als deze plek geel of crèmekleurig is, is de watermeloen waarschijnlijk rijp. Als de plek echter groen of wit is, kan dit erop wijzen dat de watermeloen nog niet volledig rijp is.


    » Reageer (7)
        Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ocean breeze

    Zo verhelp je jeukende muggenbulten

    Word je helemaal gek van jeukende muggenbulten en kun je jezelf er niet van weerhouden om telkens te krabben? De volgende oplossingen kan vrijwel iedereen gebruiken zonder dat je ervoor naar de drogisterij hoeft.

    Grof zout
    Het is eigenlijk ideaal om in zout zeewater te duiken om van de jeuk af te komen, maar als dit geen optie is, kun je water over de bulten wrijven en er dan zout overheen doen.

    Kou
    Een van de beste wapens tegen jeukende muggenbulten is kou. Als je geen zin hebt in een koude douche, kun je een koud voorwerp of ijsklontjes gebruiken.

    Citroen
    Zowel citroensap als limoensap verminderen de jeuk van muggenbulten en verkleinen de kans op infecties. Gebruik deze remedie alleen in de schaduw en niet in de zonneschijn.

    Tandpasta
    Aangezien munt een verzachtende werking heeft op jeuk, kan tandpasta de perfecte oplossing bieden. Pas wel op met je kleren en vergeet het later niet af te wassen.

    Bananenschil
    De binnenkant van een bananenschil bevat suikers die je muggenbulten langzaam uitdrogen. Het is daarom geen verkeerd idee om een stukje schil over de bulten te wrijven.

    De allerbeste oplossing is natuurlijk om niet gebeten te worden, dus richt je vooral op het voorkomen van muggen in je slaapkamer en overweeg bescherming wanneer je lang buiten blijft.


    » Reageer (18)


    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!