Ditjes en datjes en sommige van mijn hersenkronkels
Inhoud blog
  • Eindelijk gekozen
  • Kunstgras
  • Vastgoed in BelgiĆ«
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    10-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstgras

    Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn blog nog eens een update heb gegeven. De reden hiervoor is dat ik hem totaal uit het oog ben verloren en dat hij zo in de vergeethoek is geraakt.

    Om jullie kort even op de hoogte te houden: de zoektocht naar de geschikte woning gaat nog steeds voort. Nu staan er in de nabije toekomst weer heel wat bezoeken gepland, dus op dat vlak zit ik zeker  niet stil.
    Ik hoopte van tegen deze zomer mijn nieuwe stekje te betrekken, maar jammer genoeg ben ik hierin niet geslaagd. Nu kan ik niet anders dan ten volle te genieten van mijn dakterras en daarom heb ik besloten om er kunstgras te plaatsen om het wat aangenamer te maken voor mezelf en mijn bezoekers. Een bbq met wat gras tussen de tenen draagt meteen bij tot wat meer sfeer, nietwaar.
    Nu ben ik over de keuze van mijn kunstgras niet over een nacht ijs gegaan en heb ik verschillende leveranciers aangeschreven om stalen te ontvangen: resigrass, kunstgrasnet, namgrass,... De kunstgrassen van laatst genoemde konden me het meest bekoren. 
    De budget kunstgrassen die voelden te onnatuurlijk aan, dus het kwam erop aan de juiste prijs kwaliteit te vinden. Op de site van namgrass kan je een overzicht van hun kunstgras prijzen terug vinden. Mijn voorkeur ging duidelijk uit naar Green Meadow kunstgras want dit voelde het meest natuurlijk aan. De prijs lag wat aan de hogere kant, maar hier liet ik mij niet door afschrikken omdat het over een betrekkelijk kleine oppervlakte gaat. Het plaatsen ervan hier zeer eenvoudig, en bij de eerste zonnestralen die we mogen ontvangen, trek ik zeker enkele foto's!

    10-05-2012, 00:00 Geschreven door Karel Meiger
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/07-28/07 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/05-13/05 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!