Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
      Image and video hosting by TinyPic

 
        Image and video hosting by TinyPic
Gastenboek
  • hallo ik ben er eindelijk weer
  • Fijne midweek gewenst lieve vriendin
  • Dinsdag groetjes van de Geldwolven
  • Maandag groetjes van de Geldwolven
  • Zondag groetjes van de Geldwolven

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

          Image and video hosting by TinyPic    
            Image and video hosting by TinyPic
        

     
            Image and video hosting by TinyPic
         Ik maak geluiden als
           je met me speelt

     

     

    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic
    Welkom op mijn blog!
    Image and video hosting by TinyPic
        
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Image and video hosting by TinyPic
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic
    Image and video hosting by TinyPic

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Mijn blogje
  • Nikki's blog
  • **** Mijn plezier ****

    >
    Image and video hosting by TinyPic
    12-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nasi Goréng
    Nasi Goréng

    benodigheden: 

    Gekookte rijst voor 4 personen, 4 sjalotten,  ketjap
    3 teentjes knoflook,
    3 rode pepers, 2 theelepeltjes trassi- of een plakje van 2 cm.
    1 theelepeltje zout, 50 gram boter, 200 gram vlees_restjes,
    100 gram gekookte garnalen, 1 flinke prei, 4 takjes selderij,
    3 eieren, atjar ketimoen, kroepoek.

    De beste manier van het bereiden is, de gesneden sjalotten,
    knoflook en gesneden pepers met de trassie en zout in een
    stevig schaaltje_ of in de tojbeh met de oelekan te kneuzen;

    Het geheel in de boter een wadjan half gaar te fruiten.
    Vervolgens al roerende het  aan blokjes gesneden vlees en
    de garnalen toevoegen.
    Niet al te groot vuur. Schep de geheel afgekoelde rijst door
    de kruiden en het vlees in de wadjan.

    Is het geheel goed dooreen gemengd en goed heet, dan de
    fijngesneden prei en selderij er doorheen mengen.

    Haal de wadjan van het vuur.

    Doe de nasi goréng in een schaal.

    Bak van de eieren een omelet, en snijd het in dunne repen,
    leg ze kruislings op de nasi goréng, als ganering.

    Serveer het met atjar ketimoen en kroepoek.

    Er zijn er velen, die een scheutje ketjap door de
    nasi goréng doen, maar nodig is dit niet.
    Voor hen, die van scherpe spijzen houden, kan er natuurlijk
    nog atjar lombok rawit bij. 


    Voor hen die de ingrediënten kunnen kneuzen, is het ook
     mogelijk om de sjalotten, de knoflook  en de pepers fijn
    te snijden en met de trassi (fijn te wrijven) en dan in de
    boter te fruiten.
    En dan alles gelijk als hier boven staataangegeven

    Eet smakelijk,

    Liefs van Karin



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    14-11-2009
    dit zal ik zeker eens uitproberen, was leuk hier
    in alle rust genoten van je mooie blog, het was prettig vertoeven tussen al dit moois een lieve groet, Marina 706149q8uckmqy9q.gif

    14-11-2009 om 12:57 geschreven door marina




    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!