Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    14-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hun dagen in Europa zijn geteld.....

    1962 las ik voor het eerst de koran. Ik woonde toen in Hameln(Niedersachsen). Mij interesseerden toen alle wereldgodsdiensten en zo had ik mij ook een Duitse vertaling van de koran aangeschaft. Bij het lezen stelde ik vast, dat dit boek veel gevaarlijker was als "Mein Kampf", de haat tegen Joden, Christenen en ongelovigen droop er af. Dat wist ik dus 1962 al. 
    Ik kon mij toen niet voorstellen, dat Europa eens zou overspoeld worden door de mohaaanhangers, wat echter nu 50 jaar later wel het geval is. Overal hebben zij zich ingenest en nu verlangen zij ook nog dat wij ons aanpassen aan hun middeleeuwse wereldvreemde woestijngodsdienst. Onze christelijke symbolen zijn hen een doorn in het oog en zij verlangen, daarbij gesteund door domme onwetende politiekers, die nog nooit de koran gelezen hebben, want anders zouden ze weten dat zij in de ogen van deze islamisten ongelovige honden zijn, dat deze Christelijke symbolen uit de openbaarheid verdwijnen. Zelfs de voorganger van de vorige paus kuste eerbiedig dit antichristelijke haatboek, waarschijnlijk wist hij niet wat er in stond en zijn navolger de huidige paus betrad eerbiedig op kousenvoeten de antichristelijke rotskoepel moskee op de tempelberg, kan het zijn, dat hij ook niet weet wat er in dat boek staat? Kan men het mij dan kwalijk nemen, dat ik aan deze paus, die als eerste het christelijke geloof zou moeten verdedigen, vraag hoe hij dat verantwoorden kan? 

    In Duitsland schijnen de politiekers eindelijk wakker te worden, daar is een rare Salafistische vogel op het idee gekomen een paar miljoen Duitstalige korans aan de Duitse bevolking te schenken, waar het nodige geld daarvoor vandaan komt is tot nu toe nog een raadsel, beslist niet van zijn aanhangers die bijna alle op kosten van het Duitse Volk leven. Maar de politiekers worden nu dan toch wakker, zelfs de SPD verlangt de verbieding van het Salafisme en ze willen de rare vogel nu vervolgen, gesteund door de Christelijke partijen.

    De meest gerenomeerde toekomstvorser, Gerald Celente voorspeld burgeroorlogen in Europa, die midden 2012 zouden losbarsten. De man schijnt gelijk te krijgen, in alle Europese landen komt de bevolking in opstand tegen de islaminvasie. Uiteindelijk zullen de politiekers als zij hun hachje willen redden naar de stem van het Volk moeten luisteren. Zij zullen uiteindelijk moeten toegeven, dat de islam helemaal geen godsdienst is, maar een geweldadige ideologie omhangen met een godsdienstig manteltje, een ideologie die barst van machtwellust en die elke vorm van democratie en persoonlijke vrijheid wil vernietigen. Als zij dat eenmaal zullen begrepen hebben, zullen de islamisten zich niet meer kunnen verschuilen achter de godsdienstvrijheid. 

    Ik weet niet wat ons te wachten staat maar Garald Celente zegt, dat het moeilijke jaren zullen worden maar dat er in het jaar 2016 in Europa geen moslims meer zullen wonen, hij raadt hen aan rechttijdig uit Europa te vertrekken.

    Kartuizer.

    Reageer.....

    PS. Een woordje van dank,

    hartelijk dank, Victor voor je gelukwens, ik tel inderdaad tot de dag van vandaag 80.018 bezoekers op mijn schamele blog, hartelijk dank ook aan deze trouwe bezoekers. Ik ga er natuurlijk mee door zolang mijn verstandelijke vermogens dat zullen toelaten.
    Groetjes.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (4)

    15-04-2012
    Ik sluit mij aan bij Victor...
    dat is een prima prestatie en uw blog is alles behalve "schamel" hij is mijn dagelijkse portie gezond verstand .

    15-04-2012 om 13:51 geschreven door Pascha


    14-04-2012
    Bezoek
    In de loop van volgende week komt er bij mij nog een artikel over 'Islamofobie, een plicht voor iedereen'. Het is zoals Filip Dewinter van VB het jaren geleden al formuleerde: "De islam is als een koekoek die haar ei legt in het warme Europese nest. En Europa reageert zoals een vrouw die in de zesde maand van haar zwangerschap aan voorbehoedsmiddelen begint te denken." Groeten, R.A.A. coollogocom2970123971aa.gif een selectieve kijk op de politiek en de actualiteit en tussendoor ook eens iets anders met momenteel meer dan 1500 artikels, coollogocom298195970cm.gif mijn reeks over grenspalen op de Belgisch-Nederlandse grens, van nr 1 tot Baarle. Dit is een volledig afgewerkte reeks en hier verandert niets meer aan. coollogocom298195970cm.gif vervolg van reeks over grenspalen, vanaf grenspaal nr 218 tot aan de Schelde. Dit tweede deel van de reeks is zoals de vorige ook volledig. coollogocom298195970cm.gif vervolg van reeks over grenspalen, vanaf de Schelde (LO) tot aan de kust. Dit laatste deel over onze grenspalen is al een hele tijd een stille dood gestorven in De Clinge. Ik hoop toch nog ooit tot aan de zee te geraken.... coollogocom2970123971aa.gif met oudere artikels die misschien toch nog interessant zijn en die ik naar hier heb 'afgevoerd'.

    14-04-2012 om 22:11 geschreven door R.A.A.


    wij wachten af
    Beste Kartuizer, zo te lezen zijn die verstandelijke vermogens nog dik in orde. En dat zal wel zo blijven ook (mijn voorspelling) Wat je schreef heeft Edgar Cayce reeds in de jaren 1940 al wel voorspeld. Ook het einde van al die miserie. Spijtig genoeg zullen wij daar niet veel meer van kunnen profiteren............Och maar afwachten wat het voor ons nog kan betekenen........ Onze nazaten als ze hun verstand gebruiken kunnen er maar baat bij hebben...........Maar het lange verleden heeft ons geleerd dat het menselijk verstand op een klein pitje suddert. 't zal

    14-04-2012 om 14:22 geschreven door Jutta


    Kartuizer
    Hetgeen wij al jaren zeggen en schrijven, het gevaar komt via de islam Europa binnen en datzelfde gevaar zal sowieso bestreden worden tot het laatste islamvergif verwijderd is uit Europa, daar moet niemand aan twijfelen want iedere nuchtere rechtschapen Europeaan walgt van die barbaarse rotzooi. Zolang die hier gedoogd wordt door de linkse bendes zolang zal het van kwaad naar erger evolueren, daarom moeten wij Europeanen eerst die linkse bendes overal een gigantische afstraffing geven. Dat we daarbij het kiesrecht voor vreemdelingen moeten afschaffen is de logica zelve daarom moeten we beginnen met de afschaffing van de dubbele nationaliteit en diegenen die hun originele identiteit niet mogen afgeven zoals daar zijn marokkanen, turken enz. die wordt de B nationaliteit gewoon afgenomen, een mens kan en mag maar één nationaliteit bezitten want die 2de dient toch maar enkel om te kunnen profiteren en/of te parasiteren. Dat we daarbij ELKE vreemdeling die een misdaad pleegt of gepleegd heeft van ons grondgebied verwijderen is de logica zelve, is de dader minderjarig dan wordt de hele familie verzocht de valiezen te pakken, wie geen inkomen heeft via werk volgt dezelfde weg want die roofbouw op onze OCMW instellingen moet stoppen, die OCMW instellingen zijn opgezet voor ONZE mensen die in een moeilijke situatie terecht komen door tegenslagen en tegen hun wil in en niet voor vreemdelingen. Vreemdelingen die hier ONZE normen, waarden, wetten, taal, grondgebied en cultuur respecteren en bijdragen aan onze welvaart, veiligheid en samenleving zijn welkom welke huidskleur ze ook mogen hebben maar die barbaarse waanzin is hier nooit welkom en zal ook nooit getolereerd worden wat die linkse huichelaars er ook mogen van denken.

    14-04-2012 om 10:29 geschreven door Jean




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vanvlouis
    blog.seniorennet.be/vanvlou
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ria_51
    blog.seniorennet.be/ria_51
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!