Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    30-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kartuizer groet U.....

    Ja, ik groet U en ik wens U alle een aangename dag zonder zorg en kommer.
    Vandaag wil ik een thema aansnijden dat nogal voor verdeeldheid zou kunnen zorgen bij mijn lezers.
    Homo zijn is geen zonde zei Paus Franciscus gisteren, maar dat wist ik al zeer lang.
    We weten ondertussen dat homosexualiteit door een gril van de natuur bij de geboorte wordt fastgelegt, iemand die dit bij de geboorte heeft meegekregen kan daar niets aan veranderen, zijn sexuale voorkeur zal steeds op gelijkgeslachtigen afgestemd blijven.
    Maar, dat geldt ook voor pederasten, pederasten zijn volwassenen die sex willen met puberterende jongens vanaf 12 jaar. Zolang deze puberterende jongeren hiermee instemmen is er niets verkeerd aan. Dat was ook de grond waarom ik enkele jaren geleden Walter Capiau weigerde te veroordelen, zonder toestemming van de jongeren was dat niet mogelijk geweest.
    Als priester heb ik, zonder uit het biechtgeheim te klappen, vaak met zulke gevallen te doen gehad, ik heb echter nooit iemand veroordeeld omdat hij pederast was, ik heb er steeds begrip voor gehad.
    Mijn aversie tegen onze huidige federale eerste minister is niet omdat hij pederast is maar uit vele andere gronden, voor zijn aangeboren sexuele geaardheid kan hij niets en het is fout hem dat te verwijten. Dat geldt ook wel voor een zekere Coburger.

    Groetjes,
    Kartuizer.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (8)

    31-07-2013
    Ziedaar
    er komt nog een àndere categorie van homosex bij: Zoals Lieve schrijft heeft men "zogenaamde jonge slachtoffertjes" die eigenlijk de VRIJWILLIGE UITLOKKERS zijn... - + - + - Men zou ze gerust mogen "hoeren-in-spé" noemen die erop uit zijn om allerlei voordeeltjes-van-het-hoerenschap te ontvangen (cash-geld nà de "daad", en làter waarschijnlijk ook nog zwijggeld trachten af te troggelen.) - + - + - Enfin, als redelijk volwassene, moet men maar de verlokkingen van minderjarigen kunnen weerstaan... - + - + - Die lààtste groep is éven verwerpelijk als de "jeannetten" én de "kindermisbruikers", doch onopvallende mensen die elkaar oprecht liefhebben, hoeven absoluut geen verwijten toegezonden te worden. (alhoewel men het toch vies kan vinden om te zien hoé twee venten elkaar's bakkes staan af-te-likken... Yekk.)

    31-07-2013 om 13:26 geschreven door Victor Van Vosselaer


    @ lieve
    Beste, dat geef ik grif toe, maar is het niet zo dat die kereltjes uit een milieu waar men het alles behalve niet nauw neemt met de goede zeden komen.. .En komt het ook niet dat die jongetjes al veel te vroeg weten waar ze geld kunnen winnen. Er zijn in onze 'nieuwe te tolerante maatschappij genoeg voorbeelden van en kinderen hoe jong ze ook zijn worden er dagelijks mee geconfronteerd. Erg spijtig en men doet er niets aan.----- En daar maken die pedofielen zonder moeite gebruik van. Echt schandalig is dat, Ik heb er moeite mee zonder dat ik er iets kan aan verhelpen het te moeten beleven.-------Geloof me door de laksheid van de beleidsmensen in alle beschaafde landen gaat de wereld ten onder.-----Ik hoop het niet meer te moeten beleven-----Hebben wij daar kinderen voor op de wereld gezet Lieve ? ?

    31-07-2013 om 12:46 geschreven door jutta


    We zijn weer vertrokken...
    en het debat kan beginnen: "HOMO" is eigenlijk een verzamelwoord dat veel mogelijke verwarring inhoudt: Man kan het hebben over mannen die, in hun natuurlijk gedrag, verliefd zijn op en àndere man en, samenwonen (of trouwen) zonder véél chi-chi gelijk een normaal gezin van "man & vrouw". - + - + - Echter heeft men ook degenen die wij meestal "jeannetten" noemen: zij kleden zich vaak als vrouw, maken ook veelal flauwe handgebaren, forceren hun stem om zachte klanken voort te brengen enz enz - + - + - De derde soort zijn natuurlijk dan de VIEZERIKKEN die kinderen... ofwel lokken door allerlei kleine attenties, ofwel van hun morele- of impressionele standing, kinderen VERPLICHTEN om aan hun verachtelijke wensen te voldoen. - + - + -

    31-07-2013 om 12:03 geschreven door Victor Van Vosselaer


    30-07-2013
    @ Jutta
    Je hebt gelijk, maar toch zijn er uitzonderingen: jongetjes die kwaadwillig en met opzet seksuele toenaderingen uitlokken bij volwassenen, zij gaan heel beredeneerd tewerk en voelen zich allesbehalve slachtoffer. Die jongetjes bestaan ECHT.

    30-07-2013 om 23:20 geschreven door lieve


    Homo is geen zonde...
    ...volgens die van Rome maar dat wisten wij hetero's al jaren. Hij zegt er wel bij dat homo's geen priester mogen worden??? Gaat hij al zijn personeel wat homo is ontslaan? , er zal niet veel personeel overblijven om de winkel draaiende te houden. Als ik van één categorie walg dan is dat de categorie 'pedofielen', smeerlappen die niet met hun fikken van kinderen kunnen afblijven, bij de moslims de normaalste gang van zaken want daar verkopen ze kinderen gelijk speelgoed, walgelijk gespuis die ze voor mij op rij mogen opknopen.

    30-07-2013 om 18:41 geschreven door Jean


    reactie
    Een pederast is een volwassen man met ' verstand' wetende dat hij kwaad doet met jonge kinderen te verleiden , met wat dan ook. En zijn lusten vrij met hen geniet.Is niet waard in de maatschappij te leven. Hij treft schuld. Een kind van II of I2 jaar is en blijft nog een kind. Het begrijpt daar niet veel van en denkt dat een volwassen man het goed met hem voorheeft. Niets is walgelijker dan een kind verkeerde gedachten daarover in te prenten. Als het kind iets aangenaam ervaart tijden de ' spelletjes ' is dat totaal verkeerd en kan het zijn leven in een verkeerde richtig sturen. Van kinderen blijft men af.--- Geen verontschuldigingen, zo simpel is dat. . .

    30-07-2013 om 11:00 geschreven door jutta


    Vraag over hoe we denken over seksualiteit in confrontatie met andere vormen van beleving.
    Als mens, als wezen maken we deel uit van die oneindige natuur die volop nog in ontwikkeling is. Sommige dingen verdwijnen maar dagelijks komen er nieuwe bij, het resultaat van een eeuwigdurend ontwikkelingsproces sinds het ontstaan van de aarde. In dat ontwikkelingsproces gebeuren toevallige foutjes, en als mens maken we het allemaal mee. Niemand is van ons perfect! En we verschillen allemaal van elkaar, geestelijk en lichamelijk (gelukkig maar). Elk met zijn gaven en mogelijkheden zijn we afhankelijk van elkaar en van de natuur, van conceptie tot overleiden. Willen we als mensheid overleven, dan moeten wij zorgend zijn voor elkaar, een oproep tot medemenselijkheid. Iedere mens voelt niet alleen aan dat hij meer mens wordt naarmate hij liefheeft maar verlangd ook om bemind te worden. Dit wil zeggen, dat anderen aan hem wennen, hem kennen, begrijpen en aanvaarden, waarderen en vertrouwen. En ook omgekeerd dat hij zich laat kennen, begrijpen en aanvaarden, waarderen en vertrouwen, zonder de andere zich te willen toe-eigenen! Een moeilijke maar mooie levensopdracht!

    30-07-2013 om 10:48 geschreven door Marnix


    Beste Kartuizer
    Homoseksualiteit heeft, zoals u zegt, niets met 'zonde' te maken . Maar vroeger stond het wel op het lijstje van seksuele perversies, naast pedofilie, sadisme-masochisme... Nu is homoseksualiteit gelegaliseerd en niet strafbaar. Aangeboren homoseksualiteit komt zelden voor, maar 'verworven' homoseksualiteit veel meer. Denk maar aan de jongens die zich overgeven aan homoseksuele prostitutie, die zijn seksueel normaal! Hetero's die seks willen met hetzelfde geslacht komen helaas meer en meer voor. Daarom geloof ik niet in het hele holebi-circus. ECHTE homoseksualiteit, die aangeboren is, is zeldzaam, komt zeker niet zoveel voor als men in de media doet uitschijnen. Dan hebben we pedofilie als seksuele afwijking. De jongens die akkoord gaan met een seksuele relatie met een geestelijke zijn inderdaad GEEN slachtoffers van seksueel misbruik, in feite willen ze een homoseksuele relatie met een volwassen man. Geen sprake dus van 'slachtoffer'. In sommige gevallen is de geestelijke zelfs het slachtoffer, maar daarover wordt op tv nooit gesproken.

    30-07-2013 om 05:32 geschreven door lieve




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    janart
    blog.seniorennet.be/janart
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    luckruisstraat
    blog.seniorennet.be/luckrui
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!