Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    02-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer......

    Zoals elke zaterdag wens ik alle bezoekers van mijn blog, behalve de kwaadwilligen, vrede, heil en zegen en een goede start in de eerste week van augustus.

    Eerst mijn reactie op de laatste reacties:

    "Ik ben het met Lucky9 niet altijd eens, vooral wat soms zijn woordgebruik betreft, maar deze keer was zijn antwoord aan Fikken precies dat wat ik ook wou zeggen, weliswaar met andere woorden en een beetje voorzichtiger, maar hij heeft gelijk."

    De jodenvervolging in Europa neemt schrikbarende vormen aan en de verantwoordelijke regenten doen niets om de nieuwe nazis daaraan te hinderen. Ik heb vele jaren in Antwerpen gewoond, de joden hoorden bij de Antwerpse bevolking, zij stelden geen eisen en wij leefden met hen in vrede, wij kochten zelfs onze kummelbroodjes in de joodse bakkerij in de Provinciestraat. Maar toen kwamen de moslims en dan was het met de rust voor de joden voorbij. De moslimhaat kent geen grenzen getrouw aan het haatboek koran schreien en moorden zij in de naam van hun duivel allah zoals moha het hen leerde. Deze hatelijke leer moet in Europa verboden worden. Godsdienstvrijheid moet in Europa een wet blijven maar de islam is geen Godsdienst maar een verderfelijke ideologie.

    Tenslotte nog dit, ik betracht de Vlaamse politiek vanop mijn klein eiland in ostbelgistan, de nieuwe Vlaamse regering wordt een Bourgeoisie regering, trouw aan vorst en belgenland, de Vlaamse Leeuw is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor de driekleur. De postjes zijn verdeeld en de zakken worden weer gevuld. Ik ben blij, dat ik niet meer in Vlaanderen woon, de duitstalige regering en ook de Waalse denkt tenminste aan het eigen Volk, er zullen ook wel postjesjagers bij zijn, maar geen volksverraders zoals in Vlaanderen.

    Kartuizer.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (8)

    08-08-2014
    Marnix
    Moslims zijn "verplicht" in een richting te denken nl. in de richting die bepaald wordt door een stelletje perverse eikels. Mijn proces is eigenlijk heel eenvoudig uit te leggen, vanaf het moment dat ik doorhad dat religie een pure comerce is heb ik afstand genomen, mijn hele schoolopleiding heb ik doorlopen in katolieke scholen en voor alle duidelijkheid, daar is niets mis mee want ik was nooit verplicht iets te geloven, ik geloof enkel in bewezen feiten en dus niet in fabeltjes. Ik had 2 ooms en 2 tantes die kloosterling(e) waren en had er een zeer goede band mee,een familiale band. In de huidige leefwereld is al dikwijls het beeld van die barbaarse smeerlapperij verschenen waarbij ik eerlijk zeg dat de christelijke opvoedingssfeer ver boven die barbaarse smeerlapperij staat maar dat wil dus niet zeggen dat ik geloof hecht aan de fabeltjes. Zoals ik reeds schreef, ieder zijn pleziertje. Mijn echtgenote is gelovig en daar is geen enkel probleem mee, iedereen is vrij te geloven wat men wil er moet opgetreden worden als de verhaaltjes in strijd zijn met onze seculiere wetten en daar die barbaarse smeerlapperij over de hele lijn in strijd is met onze wetten moet die smeerlapperij verboden worden. Persoonlijk ben ik heel gelukkig als atheïst, ik laat de mensen gerust en ik walg van geweld, een volk wat onze samenleving wil beschadigen en vernietigen die zal ik bestrijden tot en met mijn laatste snik, voor mij zijn moslims levensgevaarlijk ongedierte een ongedierte wat ik nooit zal respecteren noch tolereren. Hopelijk ben ik duidelijk geweest. Groeten, Jean

    08-08-2014 om 17:32 geschreven door Jean


    Men kan/kon...
    vlot atheïst worden door "maar" eenvoudig de oorsprong-van-het-geloof GRONDIG te bestuderen zodat de tegenstellingen in de Bijbel, zowel het "Oude-" als het "Nieuwe Testament" te lezen, beste Marnix. - + - + - Zo is het Fikken eveneens vergaan alvoor hij, in 1955, (nà zijn verplicht in kaki apenpakje te lopen "in dienst van koning & vaderland) besloot om àl-wat met énig religie te maken had... overboord te kieperen . - + - + - Tegenwoordig is het NOG véél gemakkelijker dan vroeger, want... de wetenschap is reeds 60 jaar vérder, mensen zijn reeds meermaals op de maan geweest, en Voyager 2 is reeds uit ONS ZONNENSTELSEL...vérder de ruimte in (en zend nog regelmatig beelden van zijn ruimtereis door naar de aarde) - + - + - De WETENSCHAP heeft reeds bewezen dat àlle religievormen... pure quatch zijn. (Sorry beste Kartuizer, vooràl daar ik er nog van overtuigd ben dat U, indertijd, een verkeerde keuze gemaakt heeft)

    08-08-2014 om 16:57 geschreven door Victor Van Vosselaer


    05-08-2014
    Jean
    Jean, ik denk niets. Maar nu je mij die waaromvraag presenteert, denk ik , dat uw keuze iets is dat in een proces van jaren past. Men wordt (zoals je zelf aangeeft). Ik denk 60 jaar geleden was de Islam hier nog een grote onbekende, en kan volgens mij, dan maar moeilijk bepalend geweest zijn voor uw gemaakte keuze, toen. Dus moet er iets anders geweest zijn. De vragen die ik mij hierbij stel zijn; Hoe wordt een gelovige atheïst? Is uw wordingsproces ook toepasbaar bij moslims? Hoe kunnen we dat proces tewerkstellingen? Graag een antwoordje als het kan.

    05-08-2014 om 21:34 geschreven door Marnix


    Marnix
    Waarom denkt u dat ik atheïst geworden ben, nu reeds meer dan 60 jaar geleden? Ieder zijn pleziertje maar geef mij maar een biertje.

    05-08-2014 om 16:15 geschreven door Jean


    Jean
    Juist Jean, deze woorden waren maar beeldspraak...maar het gaat om dit. Moest Mohammed vandaag hier leven, hij zou gezocht en veroordeeld worden voor terroristische activiteiten, oorlogsmisdaden, kindermishandeling en meervoudige moord, verkrachting en onderdrukking, diefstal, inbraak en roof met geweld, oplichting, slavenhandel, enz. Als er door een geloofsgemeenschap deze unieke eigenschappen van een psychopaat beschouwd worden als een ideaal levensvoorbeeld, dan moet men vandaag niet verstelt staan over alles wat hier gebeurd en nog staat te gebeuren! Zeker als dit als een godsopdracht geënt is in hun waardestelsel, dat bij deze, geen andere religie of ideologie verdraagt en uitgeroeid moet worden. Alleen zij hebben de waarheid en de opdracht in pacht! Vandaar dat bijna alle geweld in de wereld, ver weg of dicht bij, rechtstreek of onrechtstreeks, gelinkt is aan de Islam. Wanneer zullen de ogen opengaan? 'Religie van vrede' maakte al 270 miljoen dodelijke slachtoffers http://xandernieuws.punt.nl/content/2010/11/-religie-van-vrede-maakte-al-270-miljoen-dodelijke-slachtoffers

    05-08-2014 om 09:09 geschreven door Marnix


    04-08-2014
    Marnix
    Was het maar onkruid dan spoten we het kapot, het is m.i. de ergste kanker die er bestaat op deze wereld en iedereen weet of kent de gevolgen van kanker...

    04-08-2014 om 17:20 geschreven door Jean


    03-08-2014
    De Islam
    De Islam is het onkruid in de Vlaamse tuin dat ongevraagd alle schoonheid aan cultuurpracht wil overwoekeren, versmachten en vernietigen om zelf in een rusteloze drang alles te overheersen en te bedwingen. Ruk het uit met wortel en al! Geef het geen kans! De islam is een ideologie (als vermomde godsdienst) die geen andere godsdienst (ideologie) verdraagt. Marnix

    03-08-2014 om 03:38 geschreven door Marnix


    02-08-2014
    Beste Kartuizer,
    Als er iets is wat het allereerste moet verwijderd worden uit onze samenleving dan zijn dat de islamieten en islamtieten en uiteraard geen enkele meer binnen dat voorkomt veel ellende en miserie zoals ziekten, geweld, verkrachtigen, moorden, vernederingen aan onz vrouwen, verminkingen van kinderen en overlast. Tot op heden kan ik geen enkel positief punt vinden betreffende moslims enkel maar ellende en miserie en dat door toedoen van de bende EU misdadiges, en troep uitgerangeede nietsnutten waar enkel maar walging voor bestaat met voorop uiteraard E.T. met die aston en die aalstroom.

    02-08-2014 om 17:02 geschreven door Jean




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    boelwerf
    blog.seniorennet.be/boelwer
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    speerstra
    blog.seniorennet.be/speerst
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!