Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    07-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reactie op de reactie van Victor.....

    Beste Victor ik heb de bewuste video niet gezien omdat de link niet functioneerd maar ik heb wel enkele andere videos bekeken waar door deze moslimbarbaren mensen met stenen doodgegooid worden, ik begrijp dus wat je bedoeld. Je vraagt mij of God bestaat en zo ja, of Hij dan tijdens deze barbaarse akties slaapt.
    Dezelfde vraag heb ik mij al vaak gesteld, heeft God ook geslapen toen door de nazis een paar miljoen Joden vermoord werden? Heeft Hij ook geslapen toen door Rome duizende Katharen werden vermoord? Heeft Hij ook geslapen tijdens de twee barbaarse wereldoorlogen? Heeft Hij ook geslapen toen ik als tienjarig kind mijn moeder verloor terwijl mijn vader als dwangarbeider in de Limburgse kolenmijnen werkte omdat hij tijdens de Duitse bezetting bij de Fabriekswacht was geweest? Ik zou deze lijst van vragen tot in het oneindige kunnen voortzetten maar ik krijg geen antwoord.

    Ik kan dus ook jouw vraag niet beantwoorden. Ik geloof echter dat de geest die in mij leeft en die door de Christenen de ziel genoemd wordt, bij mijn dood dit sterfelijke lichaam verlaat ik verlaat dan dit vergankelijke lichaam en leef verder. Men zal dan zeggen dat ik de geest gegeven heb. In hoever dat met een God te maken heeft kan ik niet beoordelen maar ik geloof wel dat ik als geest onsterfelijk ben. In het universum kan niets verloren gaan. Uit ervaring weet ik nu dat er goede en slechte geesten zijn. Dat wat die barbaren deden en doen noemde men vroeger bezetenheid, men dacht dat zij door duivels bezeten waren maar men overzag daarbij dat die geesten die in deze lichamen leefden zelf de duivels waren en zijn. En er is veel duivels in deze wereld. En het is onze plicht deze duivelse geesten te bestrijden door de leer van de liefde.

    Tot nu toe ben ik trouw gebleven aan de leer van de Jood Jezus van Nazareth omdat deze leer het tegenovergestelde is van de barbaarse moslimleer. Het is een leer die liefde en verdraagzaamheid verkondigt, een leer die zegt dat wij alle andere mensen moeten beminnen zoals wij onszelf beminnen en hen nooit iets mogen aandoen wat wij niet zouden willen dat men het ons aandoet. Wat zich op het ogenblik in onze wereld afspeeld is het duel tussen goed en kwaad, ik kies de kant van het goede niet omdat ik geloof daarvoor in een paradijs beloond te worden maar omdat het de enige mogelijkheid is dit aardse leven levenswaard te maken.
    In vriendschap.

    Ps. De aartsengel Michael bovenaan die bij mij in de woning staat is voor mij het symbool van de overwinning van het goede op het boze. Ik weet niet of hij echt bestaat maar het is een mooi symbool.

    Kartuizer.

    Reageer.
           



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (5)

    08-02-2011
    ook aan de Fikken
    Fikken, dat is het hem juist wat Kartuiser bij ons geliefd maakt. Hij beseft even goed als jij en ik dat het politiek correct cultuur-relativisme dat nu tracht fanatisme en fundamentalisme van moslimzijde goed te praten, volledig abstractie maakt van al de offers die onze westerse cultuur en hun volkeren hebben moeten brengen en al het lijden dat ze voor deze lessen hebben moeten ondergaan vergeefs zou geweest zijn. De les die onze voorouders met zijn allen een heel millennium miserie geleerd hebben moet volgens deze politiek correcte collaborateurs en dhimmis buitenspel gezet worden, ausradiert, oublié. Als dat geen pure misdaad tegen de menselijkheid is dan weet lucky9 het ook niet meer!

    08-02-2011 om 12:42 geschreven door lucky9


    07-02-2011
    Zéker geslapen .
    Beste Kertuizer, Uzelf kan er natuurlijk niks aan doen, noch iets veranderen aan het verleden... daarom kan ik best begrijpen dat de verwijten aan de "Kerk" (als INSTELLING" zich, in de loop der tijden zo misdadig gedragen heeft) eventueel oor U nog hard aankomen. Doch... zoals wij destijds baden: "ik bemin mijn evennaaste gelijk mezelf...uit liefde tot U" (akte van liefde), DAT heeft de instelling "kerk" immer genegeert: Katharen, Albigeois, inquisitie, heksenvervolging enz, enz (en nochtans belijdden de Katharen de woorden van Jezus van Nazareth BIJNA LETTERLIJK). De Fikken heeft nog een "fait divers" voor U, en hij verontschuldigd zich bij voorbaat indien het artikel U zou schokken in het diepst van Uw ziel; lees a.u.b en... huiver ! http://www.jesusneverexisted.com/murderers.htm Toch met hartelijke Vlaamse groeten hoor, Fikken

    07-02-2011 om 19:44 geschreven door Victor Van Vosselaer


    mijn gedacht is
    Zolang de mensen God in hun gedachten zien als een persoon (en van kleinsaf ingepompt)zullen wij nooit kunnen begrijpen waarom alles is ' wat het is ' De kracht ,het onbekende, dat ons hier en in nog zoveel werelden neergeplant heeft,is niet te aanroepen voor bijstand, of hulp, of wat ook. Waarom we hier zijn weten we niet, zullen het misschien na de dood begrijpen ,als onze geest of ziel gaat naar waar zij bestemd is te gaan.------Jezus, een man met een bijzondere gave geboren, die beter door had waar het allemaal om gaat. Heeft de mensen richtlijnen gegeven hoe te leven. ----Hij was verder een gewoon man, geen Heilige. Er zijn in de loop der tijden nog mensen geweest met een bijzondere gave. Waarom hoort men daar niets van.? ----Mensen aanbidden Jezus omdat zij iemand willen aanroepen van wie ze weten dat hij bestaan heeft.-----Het enige wat wij kunnen doen is leven volgens zijn leer. En zijn het tenslotte toch allemaal hersensspinsels, wel dan weten wij er toch niets meer van ,want dan zijn we 'nergens ' meer ! ! ! !------- Maar leven volgens zijn leer,maakt van ons geen doetjes, maar het zal ons nooit schuldgevoelens geven.

    07-02-2011 om 15:49 geschreven door Jutta


    Ai, Tegenslag...
    dat die referentie niet werkte, beste Kartuizer, en daarom geef ik U een nieuwe hint: Gisteren stond er een foto op Angeltjes waarbij met de voorbereiding ziet om het halal-slachten van een rund. Dààrop zijn er +- 10 reacties verschenen, waaronder een van Angeltjesvriend Stradi -> met als titel: "Wes, dat is maar oefenen. Dààr staan DRIE (!) bruggetjes (in blauwe tekst) naar Duitstalige artikelen over de "weldaden van het geloof van de Wrede". Vooral één foto valt op: een Koptisch jonge vrouw die vastgebonden is (in gescheurd ondergoed) op een bed. Het is echter NIET TE ZIEN of ze eventueel ook verkracht is, doch de mogelijkheid zit er dik in. Wat wél goed zichtbaar is:... haar ogen ZIJN eerst UITGESTOKEN, en, omdat die ongelovige teef véél te luid gruwelde, hebben die barbaarse schurken haar dan maar een kruisbeeld in de strot geduwd (diep genoeg opdat het zou blijven rechtop staan). Vervolgens werd ze gestoken VLAK OP het BORSTBEEN om haar doodstrijd te verlengen. (duidelijk te zien op de foto dat die ongelukkige nog NIET dood was op het ogenblik van die steek, vermits zij nog tamelijk bloedde uit de borst.) Allah zal tevreden gemonkeld hebben bij het zien van het werk van die bloederige barbaarse bastaarden. Grrrrr.

    07-02-2011 om 11:47 geschreven door Victor Van Vosselaer


    racisme
    Kartuiser, dit is vermoedelijk meer uw materie http://www.youtube.com/watch?v=qBFJL50Dbqg Ik heb geen vergelijking gemaakt met mijn exemplaar van Al Quran, maar als het klopt is het heel erg. En als het niet klopt ook! Alleen het feit al dat men zulke dingen kàn aanmaken als "waarschuwing" zou voldoende moeten zijn voor de politiek correcte machthebbers om het roer radicaal om te gooien. Natuurlijk is het nonsens, maar zulke nonsens hersenspoelen nu eenmaal gemakkelijk. Ik wil hier geen reductio ad Stalin neerschrijven, maar zeg nu zelf is dit geen échte vorm van kwaadaardige discriminatie? Moslims kan men niet in een staat integreren zegt niet een boze islamcriticus, maar de langjarige regeringschef van Singapore en sinds 2004 Minister Mentor Lee Kuan Yew in zijn nieuwe boek »Hard Truths« zie http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=12794 Als men de eerste video bekijkt weet men meteen ook waarom.

    07-02-2011 om 08:32 geschreven door lucky9




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    goldens
    blog.seniorennet.be/goldens
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    souveniers
    blog.seniorennet.be/souveni
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!