Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    09-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kwakzalvers oogsten nu wat ze gezaaid hebben...

    De politieke kwakzalvers oogsten nu wat ze jarenlang gezaaid hebben. In England loopt het volkomen uit de hand en ook in Brussel en in Antwerpen staat de bom op scherp.
    Gerald Celente voorspelde voor midden 2011 burgeroorlogen in Europa, zijn voorspelling gaat jammer genoeg in vervulling. Daar de politie niet bij machte is aan het werk van de straatrovers en brandstichters
    een einde te maken zal men uiteindelijk verplicht zijn het leger in te zetten. Ook rubberen kogels zullen daar niet meer helpen, er zal ten einde raad met scherp geschoten worden op deze wilde dieren.
    Het is opvallend dat het plunderende gespuis steeds aanhangers zijn van de godsdienst van de vrede. Gerald Celente voorspelde ook, dat er in 2016 geen moslims meer in Europa zullen wonen. Het zou wel eens kunnen dat het inzetten van het leger het begin is van de grote zuivering die nu door het gespuis zelf hervoorgeroepen wordt. De kruik gaat zolang te water tot ze barst en het lijkt erop dat ze nu gebarsten is.

    In Helmond (Nederland) hebben de burgers opgeroepen een knokploeg van 200 man op te richten om aan de pesterijen van de krullebolletjes een einde te maken omdat ook daar de politie verstek laat gaan.

    Vrede kan er alleen dan zijn als allen van goede wil zijn, de onwilligen moet men uit een vredelievende samenleving verbannen.


    Kartuizer.

    Reageer....



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (6)

    12-08-2011
    Die beelden...
    uit Groot Brittanje zijn wél de moeite waard om AANDACHTIG te bezien: tussen dat "gekleurde rioolschuim" zijn ook veel "bleekscheten" te zien hoor. - + - + - En, volgens artikels uit hln, zouden er zèlfs ook "honourable citizens" tussen die relschoppers zitten. (zèlfs de dochter van een milionair) - + - + - Dàt betekend dus wel dat het laagje beschaving héél dunnetjes is. - + - + - Het kàn natuurlijk wel, dat er ook blanken zijn die zich laten bekeren hebben tot de groene etter "is****", doch het kunnen ook best... gelovigen, of vrijzinnigen zijn; in ieder geval: het zijn personen die men kan beschouwen als afval van de maatschappij. - + - + - De Britse "overheid" heeft een àndere aanpak dan de "onze"... het is slechts làter uit te maken of dàt een bétere methode is dan de onze... we zullen zien, zei de blinde. - + - + - De grote vraag voor de Britten is nu: "wie zal die opgelopen schade vergoeden"... en "wat nu met die doden die er reeds gevallen zijn in die relletjes" ? - + - + - Wie zal - & wat zal er ooit gedaan worden INDIEN er ooit zoiets gebeurd in dit onland b (?); zal men zichzelf, (of zijn eigendom) mogen beschermen tegen dat ongedierte (?) - + - + - In ieder geval... ben ik wél bereid om tot "het uiterste" te gaan om mijn bezit te beschermen tegen dat gespuis, (ook al ben ik een vreedzaam persoon) want... hetgene dat ik heb, is het resultaat van jaaaren arbeid & sparen om toch "iets" achter te laten voor mijn nakomelingen, en zµlke (soms zware) inspanningen wil ik niet verloren zien gaan aan enkele "have-nots" die nimmer één poot uitgestoken hebben om zoiets te verwezenlijken... "jamais de la vie" zouden de francofoontjes zeggen.

    12-08-2011 om 00:37 geschreven door Victor Van Vosselaer


    11-08-2011
    kwakzalvers
    Beste Kartuizer, Helemaal akkoord. Hoewel kwakzalverij ook misdadig is vind ik dit woord niet helemaal passend. Oplichters ware een betere omschrijving geweest, of gewoon misdadigers. Want dat zijn ze in feite maar helaas nog niet in rechte.

    11-08-2011 om 10:16 geschreven door lucky9


    Beste Jutta,
    Honderden jaren geleden voorspelde NOSTRADAMUS deze oorlog al veroorzaakt door onderontwikkelde waanzinnige barbaren en toen hadden ze nog geen glazen bol. Ik moet eerlijk bekennen dat die NOSTRADAMUS een straffe krak was. Iedereen weet dat er alleen maar ellende te verwachten valt met die islam waanzin, iedereen weet dat die geen enkel normen en waarden besef hebben, iedereen weet dat het een ordinaire dominante idioterie betreft, alleen diegenen die er wat MOETEN tegen doen, want daar worden ze verdomme voor betaald, weigeren dat, waarom? omdat ze afhankelijk zijn? omdat ze te laf zijn? of omdat ze het beide zijn? Persoonlijk denk ik het laatste. Wees er maar van overtuigd dat het in Brusselallahbath én Antwerpen (borgerocco) ook nog van dat gaat worden wat zich nu in Londen afspeelt, politiek moet vooruit zien en maatregelen treffen, ik zie nog geen treinen en vliegtuigen klaar staan om het straattuig het land uit te voeren..., ach ja, volgend jaar zijn er verkiezingen en de linkse rotzooi heeft die stemmetjes nodig tot die bendes zelf de macht hebben want de achterlijken van hier hebben stemrecht gegeven aan dat straattuig. Een volk krijgt wat het kiest, het Vlaamse volk is nu eenmaal een laf volk, het doet pijn zoiets te moeten zeggen maar de waarheid heeft zijn rechten, als Vlamingen niet zo laf waren dan was rood en groen en blauw en misschien ook oranje (wachten tot september) al allemaal van de kaart geveegd. Daar u graag boeken leest wil ik u bij deze aanraden ook een naar de website te kijken van Gerald Celente, boeiend én interessant om te raadplegen.

    11-08-2011 om 10:01 geschreven door Jean


    10-08-2011
    dag Kartuizer
    Wij willen vrede, zoals vroeger. Maar daar zullen wij nog een tijdje moeten op wachten.------- Enige jaren geleden een boek gelezen over de Amerikaan Edgar Caiyce. Een merkwaardig man die voor en tijdens de oorlog voorspellingen deed. ( Je kan iets over hem opzoeken bij google) Veel is in de jaren nadien uitgekomen. De datums kloppen niet helemaal, maar niet veel. Nu zitten wij In de 21 eeuw en daar heeft hij ook opmerkelijke dingen over gezegd.----- Bv, dat Europa in een godsdienstoorlog zou verwikkelt worden. Zoals we zien zat hij er niet ver naast.------Het is tenslotte nog niet voorbij. Veel geloofde ik er toen niet van. Maar na een beetje opzoekwerk in het verleden, en nu, moet ik mijn mening toch een beetje bijsturen. Hij voorspelde ook perfect hoe lang de wereldoorlog zou duren en wie de verliezer zou zijn.---------------- En hij zei eveneens dat na die godsdienstoorlog de werel lange tijd in vrede zal leven ? ? ? Mocht het waar ! Ik ben anders niet lichtgelovig bij zulke zaken---maar toch , nu ? Misschien is mijn reactie wat onduidelijk, maar ik werd verschillende keren gestoord en het was moeilijk telkens op dit smal kadertje op te zoeken waar ik gebleven was. We zien wel !

    10-08-2011 om 15:40 geschreven door jutta


    Kartuizer
    Hetgeen Gerald Celente voorspeld heeft dat er in 2016 geen moslims meer in Europa zullen wonen doet een mens goed, ik trek er mij aan op en HOOP VAN HARTE dat zijn voorspelling werkelijkheid mag worden, als er hulp nodig mocht zijn, ik sta ter beschikking, want hoe sneller hoe liever, het is ONLEEFBAAR geworden met die barbaren op ons grondgebied, wij zijn die brutaliteit méér dan spuugzat. We zullen éérst het LINKSE WANbeleid moeten aanpakken en verwijderen want dat zijn diegenen die deze wantoestanden veroorzaakt hebben door de ongebreidelde import van analfabeten en onderontwikkelden die zot gedraaid zijn door een doctrine die geweld predikt. Men oogst wat men zaait.

    10-08-2011 om 14:51 geschreven door Jean


    Beste,
    Bij het bekijken van de beelden blijf ik toch met heel wat vragen zitten. Welk mens kan nu kalm blijven dat men je huis-bedrijf-je levenswerk plundert of in de as legt, en welke regering kan het waarmaken dat je in dergelijke niet 'alle middellen' inzet; Als ouder, wanneer je je broesel herkent in dregelijke, dat ga jer er toch eigenhandig bij zijn oren uitsleuren, als je iets of wat fatsoenlijke genen bezit. Wanneer gedupeerden hun pant/bedrijf proberen te blussen, en die worden koelbloedig afgemaakt,dan moet je als overheid toch ingrijpen. Dit alles gebeurt niet,!! Heel wat jaren terug, was mijn nichtje het slachtoffer van dergelijk gebroed, ( zoals de beelden van de voorbijgangers , die zich moeten ontkleden), bij mezelf sprong er toen een 'zekering' van woede, daar heb ik korte metten mee gemaakt, de moskee was te klein, en de paniek was geheel voor rekening van de islam broeders. Dit pik je toch niet!!

    10-08-2011 om 14:28 geschreven door Gina




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lucie1952
    blog.seniorennet.be/lucie19
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    rindeke
    blog.seniorennet.be/rindeke
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!