seizoen 2009-2010
trainer: Vanhollebeke Gino(0476/482631)
afgevaardigde: Vandewiele patrick( 0477360842)
06-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ol. Ledegem A-OMSI A : U15 : 1-2‏

Eerste match na enkele regenweken, werd gespeeld in Ledegem op een koude zonnige middag en dit op een goed bespeelbaar plein tegen de lokale A-ploeg, ook geklasseerd in de top 5.  Het werd een best genietbare partij zeker in de tweede helft met een heel kordate arbiter die er toch in slaagde alles in het heetst van de strijd onder controle te houden.  OMS Ingelmunster had de ganse match het spel onder controle maar was tijdens de eerste helft iets te traag en te slordig in de opbouw.  Zo konden we dan ook weinig uitgespeelde kansen noteren in de eerste 20 minuten.  Ledegem kwam daarna wat onverwacht op voorsprong na te braaf verdedigen van onze U15 zodat de bal over de doellijn kon gefrommeld worden.  Blijkbaar was dit de boost die onze jongens nodig hadden want direct werd het tempo opgetrokken wat ietjes later dan ook de gelijkmaker bezorgde na assist van de goedspelende Louis Victor voor Jorginho Verstraete.  Voor de rust hadden we nog wat kleine kansen maar al bij al terechte ruststand.  In de 2de helft vroeg trainer Gino om sneller en verzorgder ééntijdsvoetbal op de mat te brengen tegen de fysiek stugge thuisploeg.  Blijkbaar was dit niet in dovemansoren gevallen want onze jongens zouden zowat de rest van de partij continue op de helft van de thuisploeg parkeren.  Dit leverde een aantal goede doelkansen op maar de uitstekende thuisdoelman hield zijn netten schoon.  Toch slaagden we erin via een prachtige aanval opgezet via Gilles Caes de bal bij Louis te bezorgen, die koelbloedig afwerkte, en dit ook na een mooie schijnbeweging van de diepspelende Jelle Vandewiele, waarbij de verdediging uit verband werd gespeeld.  Diezelfde Jelle kopte ook nog op de deklat en Thomas Verhaeghe werd tevens via keeper en paal van een doelpunt gehouden.  Eventjes kwamen we op het einde nog in nauwe schoentjes toen een prachtige vrije trap van de lokale jongens op de bovenkant van de deklat belandde.  Al bij al zeker verdiende zege tegen een fysieke sterke, maar faire ploeg, waardoor onze jongens tenminste weer eens tegen een waardige tegenstander konden voetballen.  Door de nederlaag van de drie achtervolgers is de voorsprong inmiddels voor onze ongeslagen ploeg tot 9 punten gegroeid.

06-01-2010 om 08:50 geschreven door Tania

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)