Inhoud blog
  • 10 oktober
  • Een variatie op puree
  • zondagse prol
  • Vol-au-vent
  • vol au vent
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    koken met bo en veerle
    kokerellen
    De magie van koken ..
    09-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 oktober
    Gestoofde visfilets
    worteltjes
    Aardappelen
    Griesmeelpudding met bessensap.


    8 Kleine schelvislilets
    3dl witte wijn
    een scheutje scherry
    peper en zout
    150 gram boter of olie
    peterselie.

    Leg de filets in een schaal 'bedek ze met wijn
    zout en peper.
    laat dit geruime tijd in trekken.
    Smeld de boter roer hier 2 eetlepels peterselie door.
    Bedenk de vis die in de wijn blijft liggen met
    gesmolten boter en zet de schaal in de oven.
    laat de vis gaar stoven.

    een eenvoudig ,snel klaar te maken recept .

    Vooral dat scheutje sherry door de wijn
    geeft een heel apart maar lekker smaakje.

    Eet smakelijk ....


     bo en veerle




    Archief per week
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek





    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!