Inhoud blog
  • 10 oktober
  • Een variatie op puree
  • zondagse prol
  • Vol-au-vent
  • vol au vent
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    koken met bo en veerle
    kokerellen
    De magie van koken ..
    18-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondagse prol
    Om een indruk te geven wat gewone mensen vroeger aten !

    200 gr runderborstlap
    50   gr pekelvlees (1 plak)
    11/2 liter water
    noodmuskaat
    zout.

    100gr schoongemaakte prei in ringen
    50  gr vastkokende aardappels in blokjes
    25  gr droogkokende rijst
    1 eetlepel fijngesneden peterselie

    2 sneetjes roggebrood
    boter rn bieslook.

    kook het vlees met kruiderij en vlees 2 uur
    op een laag pitje.

    45 min in de snelkookpan.

    voeg prei,aardappels en rijst toe,
    kook die nog eens 20 min mee.

    snij het vlees in blokjes voeg het weer bij de soep.

    geef hierbij driehoekjes roggebrood ,
    besmeerd met boter en bestrooid met bieslook.

    eet smakelijk.....


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)




    Archief per week
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek





    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!