Inhoud blog
10 oktober
Een variatie op puree
zondagse prol
Vol-au-vent
vol au vent
Beoordeel dit blog
Zeer goed
Goed
Voldoende
Nog wat bijwerken
Nog veel werk aan
Bekijk de resultaten
koken met bo en veerle
kokerellen
De magie van koken ..
18-09-2011
zondagse prol
Om een indruk te geven wat gewone mensen vroeger aten !
200 gr runderborstlap
50 gr pekelvlees (1 plak)
11/2 liter water
noodmuskaat
zout.
100gr schoongemaakte prei in ringen
50 gr vastkokende aardappels in blokjes
25 gr droogkokende rijst
1 eetlepel fijngesneden peterselie
2 sneetjes roggebrood
boter rn bieslook.
kook het vlees met kruiderij en vlees 2 uur
op een laag pitje.
45 min in de snelkookpan.
voeg prei,aardappels en rijst toe,
kook die nog eens 20 min mee.
snij het vlees in blokjes voeg het weer bij de soep.
geef hierbij driehoekjes roggebrood ,
besmeerd met boter en bestrooid met bieslook.
eet smakelijk.....
Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail *
URL
Titel *
Reactie *
Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)
Archief per week
03/10-09/10 2011
19/09-25/09 2011
12/09-18/09 2011
Gastenboek
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
Blog tegen de regels?
Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be
-
SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!