kringkeldewingkel
Inhoud blog
  • kennismaking
  • Lente foto's Claeys ronny
  • Oostenrijk foto's Claeys Ronny
  • Zeeduvel en witloof met mosterd-saus met foto van ronny claeys
  • Kasteel Houthulst foto's Claeys Ronny

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Mijn eigen kweek van orchideën.

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Ook eigen kweek Medinilla Magnifica

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Ook een mooie verzameling trollen heb ik bij elkaar

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Een stukje kunst

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Zelf gemaakt gedroogde orchideën


    Foto

    Zelf gekweekte en gedroogde Edelweis

    Foto

    Dagje uit langs de kustlijn

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Jachten op de IJzer in Diksmuide

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    04-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeeduvel en witloof met mosterd-saus met foto van ronny claeys
    .ZEEDUIVEL EN WITLOOF MET MOSTERD-SAUS
    Voor 2 pers.
    2 stukken Zeeduivel
    Bloem
    Vis kruiden
    Voor de saus:
    Klontje boter
    1 lepel bloem
    kippeboullion
    2soorten mosterd met en zonder zaadjes
    peper & zout
    Bewerking: De vis eerst kruiden dan in de zak. Zo gemaakt: Neem een zak, doe er bloem in en de vis, zak dicht houden
    , zachtjes schudden.resultaat: perfect gefarineerde vis. DE zeeduivel bakken in boter
    Maak de witloof schoon en ze bakken in boter
    peper & zout & muskaatnoot
    De saus: We smelten de boter op een matig vuur in een steelpannetje . We roeren hier de bloem onder en voegen het water met opgeloste boullion blokje toe. We laten het geheel inkoken, voegen de room toe en kruiden naar smaak. Op het einde voegen we de 2 soorten mosterd toe en kloppen alles goed onder..



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Dit is de hobby van mijn man 30 jaar brandweerman te roeselare


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    alle fotos zijn genomen door claeys ronny in het kasteel den otter in het resevaat den blankaart

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Fauna en Flora in servaus Oostenrijk


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!