Waarom is er nog steeds zoveel twijfels over een l
Inhoud blog
  • Waarom is er nog steeds zoveel twijfels over een leven na de dood?
  • Barbara Hand Clow
  • Zoektocht/onderzoek:
  • Waarom deze webpage:

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Waarom mijn zoektocht?
    Mijn zoektocht of er echt leven is na de dood is eigenlijk begonnen ergens begin jaren negentig toen ik voor het eerst een boek over Tibet had gekocht. Tibet het land, de eenvoud van het leven in zeer zware levensomstandigheden, de mensen, de vreselijke martelingen en onderdrukking door de Chinezen en zeker ook het Tibetaanse boeddhisme zelf. Ik kocht boek na boek over Tibet, jaar na jaar, reisverhalen, reisgidsen, levensverhalen over een leven in Tibet, in de gevangenis waar men vaak bijna hun leven gevangen zitten en gemarteld werden alleen maar omdat men riep "LEVEN DE DALAI LAMA" of "VRIJ TIBET" was hiervoor al voldoende en dat is helaas nog steeds zo.. Ik heb er zelfs een web page over Tibet gemaakt "Everything about Tibet" http://tibetrg.orgfree.com/ Hier kan men dus echt alles vinden over Tibet en het Tibetaanse boeddhisma, zelfs mijn eigen reisverlag naar Tibet in 19'99 en ik krijg nog steeds geregeld mailtjes met vragen, etc. Ik heb nu op dit moment (21 nov 2007) 144 boeken over Tibet gelezen en allemaal verzameld in mijn prive collectie. Als je intresse heb http://tibetrg.orgfree.com/books.htm hier voor een overzicht van al mijn Tibet boeken dat nog steeds groeit.
    07-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom deze webpage:
    Vandaar dat ik deze nieuwe webpage ben begonnen in de hoop kennis en ervaring met andere te gaan delen om steeds meer inzicht te krijgen in leven na de dood en waarom wij zo'n vreselijke troep van van de aarde maken. Als we met zijn allen het besef hebben dat we steeds weer en weer opnieuw op aarde terugkomen zullen we toch met z'n alle anders gaan leven en niet dat alles alleen nog maar steeds maar geld te laten gaan in plaats van liefde en mededogen!! 



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 06/04-12/04 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!