Inhoud blog
  • 4-8-'07
  • 31-7
  • berichten van Jelle, groeten, Marian
  • foto's
  • Joshua Tree
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    vakantie 2007

    19-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerste bericht
    Beste allemaal,
    Hier dan de eerste blog. De stand van zaken zijn, Otto ene Els zijn weer veilig in Nederland en Elena en Jelle zijn veilig aangekomen in California.Ik had ze gisteren opgehaald uit LA na een gezellige dag winkelen met mijn zus. Ze waren mooie op ytijd aan en mijn zus en nichtje kwamen mee om ze te begroeten op het vliegveld. Na een auto rit van 3 uur waren we in de bergen bij mijn ouders. Even kletsen en dan maar naar bed toe want het was inmiddeels middennacht. 
    Vanmorgen zaten we allemaal om 7.30 fris (????) en fruitig aan het ontbijt. 
    Later op de ochtend zouden we een "dedication ceremony" hebben van twee Indianen.Mijn vder had een ontwerp gemaakt voor een hek om een heilg gebied en dat werd geplaatst.Eerst hadden we een picknick en toen met een paar Indianen liedjes afgesloten. Wel gezellig maar het liep ontzettend uit. We zitten hier tenslotto op Idyllwild tijd.  De Indianen mevr. kwam mee naar mijn ouders huis toe om zijn beelden te bekijken. Daarna samen wat gedronken en toen kwamen de echte Indianen verhalen. Heel leerzaam en boeiend. Ondertussen waren Jellen en Elena naar de paarden toe van de buren. En..... ja wel.....Jelle heeft voor het eerste paardgereden. Het ging heel goed maar of hij straks nog kan zitten moeten we even zien.
    Lauren, de kersverse bruid is ook hier voor een paar dagen. Ze gaat het website van mijn vader even updaten. Fijn dat ze er is en ze heeft evel foto's van de bruiloft mee, heel leuk. 
    Ik ga nu verder met het avond eten klaar maken.
    veel liefs allemaal en tot morgen, Marian


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    19-07-2007
    eerste keer vanuit Drenthe
    Hallo Marian en de rest, dit is dan het eerste berichtje (hoewel Herbert mij geloof ik voor is) naar jullie vanuit Drenthe. Daar zitten wij in de caravan met twee laptops, geen gezicht. Herbert ook nog met een koptelefoon met muziek op en een tekstboek met muziek (je zult wel trots op hem zijn Elena). Ik hoop dat het met Jelle goed gaat. Krijg je van paardrijden ook een soort zadelpijn net als bij fietsen? Dan went het wel is onze ervaring (met fietsen dan). Hoewel we vandaag niet veel gefietst hebben want mijn buitenband was helemaal stuk. De fiets logeert nu bij de fietsenmaker hier in het dorp en morgen kunnen we hem weer halen. Moeten we morgen extra veel fietsen om ons gemiddelde weer wat op te halen. Groetjes, Willy

    19-07-2007 om 21:50 geschreven door willy


    Aparte kleuren
    Hallo Marian, Heel apart die kleuren van je blog.

    19-07-2007 om 21:41 geschreven door Herbert Denk


    ook leuk van deze kant
    Om te doen is het leuk maar om te lezen is het ook leuk. Ik zie jullie zitten en lopen daar. Tenminste als Jelle nog kan lopen. Gewoon doorgaan jongen en je went er aan. Hier gaat het goed. Otto slaapt nog, die zal vandaag de 12 uur slaap ook wel halen. Maar de rest van de dag is hij wakker gebleven gisteren dus het valt mee. groet voor iedereen.

    19-07-2007 om 10:14 geschreven door els




    Archief per week
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!