Inhoud blog
  • 4-8-'07
  • 31-7
  • berichten van Jelle, groeten, Marian
  • foto's
  • Joshua Tree
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    vakantie 2007

    05-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-8-'07

    We zijn de afgelopen dagen bij Lauren en Mike geweest. We vertokken woensdag om een uur of 11 en zijn onderweg een aantal keren gestopt, onderandere om ons kleingeld in te wisselen voor papiergeld. Je hebt hier speciale machines daarvoor, al mijn kleingeld en een beetje van Jelle bracht bij elkaar ruim 28 dollar op en mijn portomonee is nu gelukkig weer een heel stuk lichter en daar gelijk maar wat wijn en bier van gekocht om mee te nemen. Toen we bij Lauren kwamne zijn we wat wezen winkelen en hebben daarna heerlijk gegeten bij haar thuis en heerlijke margarita's gedronken.
    De dag daarna zouden we naar het strand toe gaan maar het was nogal bewolkt en besloten het even aan te kijkn in de hoop dat het wat zou opklaren, dus zijn Jelle en ik samen even wat gaan rondlopen daar in de buurt en heb van Jelle hele mooie oorbellen gekregen. Later op de dag toch maar naar het dtrand ondaks dat het bewolkt was , we hebben het er toch nog een paar uur uitgehouden en Jelle heeft vooral heel veel gezwommen. Er was een zeehond vlak bij het strand die regelmatig zijn kopje boven water stak en lekker aan het ronddobberen was. Wel heel bijzonder om zo dicht bij zo'n beestje te kunnen zwemmen. We waren pas rond een uur of acht weer thuis en voor dat iedereen gedoucht had was het al snel 9 uur half 10 voor we gingen eten, We zijn naar een heel lief en voor al lekker restaurantje geweest vlak bij Lauren en Mike en het was vooral heel gezellig.
    Vrijdag hebben we allemaal vooral lekker uitgeslapen en toen zijn we (Jelle en ik) naar Tante toe gegaan om daar te lunchen, ongelovelijk hoeveel David(mijn oom) ineens praat, het was heel gezellig. Vervolgens weer terug naar Idyllwild, ik dacht dat we er 2,5 uur over zouden doen, aangezien we er altijd zo lang over doen als mijn opa rijdt maar Jelle en ik hebben er ruim 3 uur over gedaan en volgens mij reedt ik nou niet bepaald langzaam maar ja......
    Toen we terug waren zat ik bijna gelijk weer op het paard, het was een enerverende rit, het nieuwe paard schrok nogal veel met nog een bok als toe maar ben gelukkig weer heelhuids terug gekomen (op wat blauwe plekken op mijn benen van de bomen na)
    Vandaag hebben s'ochtend vooral rustig aan gedaan, s'middags zijn we even naar Nature Center geweest en we moesten om ons 1 uur melden op Camp Ronald McDonald waar er instructie wordt gegeven over de week. Ik ken het verhaal ondertussen wel maar het was voor Jelle wel goed en hij heeft zin om morgen aan de slag te gaan. We hebben voor vanavond de Film Charlotte's Web gehaald, ik denk dat oma dat wel leuk vindt en dan vooral op tijd naar bed.
    Voor de gene die het leuk vinden op www.mikeandlauren.us is er en link naar de foto's van de fotograaf er zijn vandaag allemaal nieuwe bij gekomen.
    Veel liefs voor iedereen,
    Elena

    05-08-2007 om 03:22 geschreven door marian, elena en jelle

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    01-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31-7
    En de vaandel wordt weer over gedragen. Vanochtend om 10 uur is mijn moeder samen mijn tante naar San Pedro vertrokken om morgenochtend om 4 uur op het vliegtuig te kunnen zijn. Voor iedereen altijd een moeilijk moment wetend dat je elkaar een jaar niet zal zien. Mijn moeder had vanochtend voor ze vertrok nog de man van Home Depot gebeld om te vragen of er al een oplossing voor de vogels was en die hadden ze, (volgens hun) ze hebben nu kooien bovenop het net gezet met daarin eten en water om de vogels te kunnen vangen voor ze het net invliegen, 1 keer in de twee dagen gaat er iemand naar boven om de vogels vrij te laten, nu hopen dat het werkt.
    Voor de rest is er weinig gebeurdt vandaag, Opa, jelle en ik hebben een begin gemaakt aan een waterval die mijn opa naast het huis wil hebben, we hebben vandaag de planten allemaal verplaatst en nu moet er materiaal komen voor we verder kunnen. Daarna zijn jelle en ik het dorp in gegaan en opzoek gegaan naar paarden shampoo en nog gevonden ook. De manen van het niewe paard die wit horen te zijn waren helemaal gelig en met die shampoo zijn ze nu weer mooi wit. Anngezien hij nog bang is voor de tuinslag hebben ik het maar met een gieter gedaan maar dat werkte gelukkig ook goed. Daarna hem helemaal gewassen met de tuinslang en volgens mij waren we beide even nat. En wat denk je, we laten hem weer los en hij begint gelijk te rollen dus van een geel/bruin naar een wit/bruin naar een zwart paard. Maarja niks aan te doen.
    Morgen gaan Jelle en ik voor een paar dagen naar Long Beach naar Lauren en Mike en hopelijk zien we Ian en Bebe ook dus dat zou leuk zijn. Ik schrijf vrijdag weer als ik terug ben.
    Veel liefs
    Elena

    01-08-2007 om 03:54 geschreven door marian, elena en jelle

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)


    Archief per week
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!