Inhoud blog
  • 4-8-'07
  • 31-7
  • berichten van Jelle, groeten, Marian
  • foto's
  • Joshua Tree
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    vakantie 2007

    01-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31-7
    En de vaandel wordt weer over gedragen. Vanochtend om 10 uur is mijn moeder samen mijn tante naar San Pedro vertrokken om morgenochtend om 4 uur op het vliegtuig te kunnen zijn. Voor iedereen altijd een moeilijk moment wetend dat je elkaar een jaar niet zal zien. Mijn moeder had vanochtend voor ze vertrok nog de man van Home Depot gebeld om te vragen of er al een oplossing voor de vogels was en die hadden ze, (volgens hun) ze hebben nu kooien bovenop het net gezet met daarin eten en water om de vogels te kunnen vangen voor ze het net invliegen, 1 keer in de twee dagen gaat er iemand naar boven om de vogels vrij te laten, nu hopen dat het werkt.
    Voor de rest is er weinig gebeurdt vandaag, Opa, jelle en ik hebben een begin gemaakt aan een waterval die mijn opa naast het huis wil hebben, we hebben vandaag de planten allemaal verplaatst en nu moet er materiaal komen voor we verder kunnen. Daarna zijn jelle en ik het dorp in gegaan en opzoek gegaan naar paarden shampoo en nog gevonden ook. De manen van het niewe paard die wit horen te zijn waren helemaal gelig en met die shampoo zijn ze nu weer mooi wit. Anngezien hij nog bang is voor de tuinslag hebben ik het maar met een gieter gedaan maar dat werkte gelukkig ook goed. Daarna hem helemaal gewassen met de tuinslang en volgens mij waren we beide even nat. En wat denk je, we laten hem weer los en hij begint gelijk te rollen dus van een geel/bruin naar een wit/bruin naar een zwart paard. Maarja niks aan te doen.
    Morgen gaan Jelle en ik voor een paar dagen naar Long Beach naar Lauren en Mike en hopelijk zien we Ian en Bebe ook dus dat zou leuk zijn. Ik schrijf vrijdag weer als ik terug ben.
    Veel liefs
    Elena


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    03-08-2007
    vrijdagavond
    Ook even een verhaal van mij Jullie zitten lekker in Long Beach en wijbenijden je. Maar hier was het ook gezellig, eigenlijk de hele week visite gehad van kennissen en vrienden die toch nog langskomen voor mjn verjaardag. gisteren waren dat Jan en Corry, was heel gezellig en vanavond waren Marian, Willy, Herbert en Jasper er. We hebben colakip gegeten. Jasper heeft gekeken hoe het moet en moet het nu thuis ook maar maken, hij wordt tenslotte student. Het weer wordt beter, het lijkt er op dat er wat zomer aankomt. We hebben tot en met het voorgerecht in de tuin kunnen zitten. Later werd het vochtig kil dus toen maar naar binnen. Dus al met al gezellig en dan moet het weekend nog beginnen. groet aan allen

    03-08-2007 om 23:48 geschreven door Els


    02-08-2007
    ik ben weer thuis
    Hallo allemaal, Tommie en ik zijn weer thuis. Els en Otto stonden mij op te wachten op Schiphol en om 10 uur waren we thuis. Leuk om ze weer te zien in nederland. Herbert en Willy kwamen ook even goede dag zeggen en konden wij even bijpraten. Heel erg vervelend voor Jimmy en Marjolein en de geplande vakantie. Ik hoop dat er een goede oplossing zal komen. Ik ben net terug van Tommie ophalen. Hij maakt het goed en was overduidelijk blij om mij weer te zien. Toen ik binnen kwam lag hij te slapen. Ik stak mijn hand voor zijn neus en hij begon gelijk te kwispelen en helemal slaapdronken op te staan. Hij ziet er goed uit en ligt nu lekker naast me te sneurken. Ik ga ook zo meteen lekker sneurken. Het is mooi geweest voor een (eigenlijk twee) dag. Tot gauw en met een lieve groet, Marian PS-Elena en Jelle zeg je even tegen Mike dat zijn schaal heelhuids is aangekomen.Trouwens ook de rest is zonder problemen hier, dus ook de kandelaars van Donna.

    02-08-2007 om 20:02 geschreven door Marian


    eindelijk gevonden
    Hoi Elena en Jelle, dat was even moeilijk zeg. Eerst helemaal niets meer, dan een heel lang bericht, maar hoe antwoord je daarop? Van Els hoorde ik dat ik eregens op een tijd moet klikken en ja hoor ik heb het gevonden en zelfs nog meer. Wat een leuke verhalen Jelle en wat jammer dat ik niet snel daarop gereageerd heb. Zo lijkt het net of ik er niets aan vond. Het tegendeel is waar. Ik begrijp dat jullie daar genieten van alles en iedereen om jullie heen. Hier, we zijn alweer een paar dagen thuis is het inmiddels weer rustig. De tuin is geen oerwoud meer, de caravan is schoon en weer terug naar zijn logeerplek, het huis van Erwin is leeg en schoon en straks brengen we Paul en Patricia met de kinderen naar Schiphol. Zij gaan op vakantie naar Wenen. Ook Marjolein en Jimmy zouden op vakantie gaan maar afgelopen dinsdag belde het reisburo dat het hotel overboekt was en dat zij ergens anders naar toe moeten. Dat bleek een veel mindere plek te zijn en dat willen ze dus niet. We zijn al twee dagen bezig een oplossing te vinden maar dat wil niet zo lukken. De eigenlijke vertrektijd is morgenochtend heel vroeg dus we hopen dat er nog iets anders komt. We zitten met zijn allen achter de laptop om wat te vinden. Straks zien we je moeder weer. Zal ook wel heel veel te vertellen hebben. Voor jullie nog een fijne tijd. Hou ons op de hoogte. Groetjes, Willy

    02-08-2007 om 10:56 geschreven door willy




    Archief per week
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!