Inhoud blog
  • 4-8-'07
  • 31-7
  • berichten van Jelle, groeten, Marian
  • foto's
  • Joshua Tree
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    vakantie 2007

    21-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het dorp
    hallo allemaal,
    Bedankt voor de reacties. Gek he Herbert, de zon is zo sterk hier dat het gelijk alle berichten knal geel kleurt hier. Wel vrolijk en je bent gelijk wakker als je het leest.
    De tijd vliegt voorbij hier zoals altijd. steren ben ik met Jelle en Elena het dorp ingelopen. Van alles bekeken en toen op de terug weg een film gehuurt, Miss Potter. Ik kende het al van de biscoop maar Lauren, die hier is, en de rest kende het niet. Gaat over Beatrice Potter (Peter Rabbit boeken)en haar leven.Heel boeiend.
    Vanmorgen hebben Elena en Jelle en ik aan de slag gegaan met de rest van de dennennaalden. Het is verplicht hier om alles 10 feet van het huis op te ruimen ivm brand gevaar. Ik vertelde Jelle dat hij ze eerst moest tellen vordat ze in de zakken ging maar daar trapte hij niet in. Al met al anderhalve truck vl met vuilniszakken vol met dennennaalden. Zo an het weer een jaar vooruit. 
    Daarna gingen Elena Jelle, Lauren en ik naar het plaatste Hemet toe om te winkelen. Ik zou een burvrouw terug rijden die daar voor onerzoek was voor ogen een hoogwaarschijnlijk niet terug kon rijden. Toen we halve wegen waren belde ze om te zeggen dat ze toch kon rijden. Lauren heeft me dus afgezet bij Pam in ik ben gelijk weer de berg op gereden samen met haar. Ben nog nooit zo snel uit en weer thuis geweest hier. De enige reden waarom ik naar Hemet toe wou was om te kijken naar die duivenmordenaar winkel. Elena zou er naar toe gaan en foto's nemen. Als het nog niet opgelost is zal de volgende stap zijn, hem bellen (Ken, the manager) om maar te vertellen dat ik naar de krant toe stap. Hopelijk zal ik blj verraast worden door Elena die mij zal vertellen dat ze andere spul hebben hangen inmiddels en dat het probleem opgelost is. Ik heb alle teefoon nummers klaar liggen en vermoed dat het bericht anders zal zijn.
    Al met al kwam ik thuis uit Hemet en toen bleken er drie wild vreemde mensen in huis te zitten. Ze hadden van mijn vader gehoord in de Nature Center en die wilde kijken naar zijn werk. Hele aardige mensen van Noord California. Zoals altijd zegt mijn vader,"  laat ze niet binnen ze komen gewoon kijken en dan gaan we rusig aan doen." en daan zegt mijn moeder altijd tegen de mensen " Come inside for a cool drink" Al met al zit je een tijd  te kleppen  met elkaar en dan is de dag al bijna weer om. 
    Ik ga nu maar gauw verder. Even fluit en piano studeren voordat de meut weer terug is. Begrijp mij goed, wel gezellig allemaal.
    Hoop dat alles goed is daar Ik hoode van Jelle dat het noodweer is in Nederand. Hoop dat het nu beter is allemaal. 
    Tot gauw en lieve groet, Marian    


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (2)

    21-07-2007
    weekendbezoek
    Hallo Marian, Elena en Jelle. Hier in Drenthe gaat alles prima. Het hele weekend (vanaf vrijdagavond) zijn Paul, Patricia en de kinderen hier bij ons. Zij slapen in een boerderij op loopafstand. Ook Kenneth en Yolet waren vandaag hier. We zijn de hele dag naar de dierentuin in Emmen geweest. Het was prachtig weer. Gisteren kwam het met bakken naar beneden. Voor het eerst in twee weken dat wij slecht weer hadden. Omdat we nu steeds visite hebben komt er weinig van het fietsen. Dat wordt dus volgende week wel heel veel inhalen. Eten en drinken doen we nu juist veel meer, ook daar moeten we volgende week dus wat mee doen. Voor morgen nog geen echte plannen, we zien wel. We laten het afhangen van het weer. Groetjes, Willy

    21-07-2007 om 23:13 geschreven door willy


    foto's
    Als het nodig mocht zijn. Otto heeft een paar goede foto's van de duiven in het net. Van de levende die vast zit te verdrogen en van de alreeds verdroogde die lijkt op de kip van tuincentrum Osdorp voor de mensen die geen tuin hebben??? Nooit begrepen. Nu wel. Otto is druk met zijn jetlag. Pas tegen de avond is hij een beetje mens de hele dag slaapt hij of ligt tenminste in zijn bed, ook erg duizelig. Volgens Gerrit duurt het 8 tot 10 dagen. We wachten het af. Vandaag viert Paula haar verjaardag, maandag is ze echt jarig. Ik heb heimwee naar Idyllwild, wil ook door het dorp lopen en koffie drinken bij de Javalounge. Kon ik maar even langs wippen. Het weer gaat, niet te slecht maar het is vochtig. Ik ben in de tuin bezig en ben steeds kletsnat. Niet om aan te zien. Ik dan ,de tuin wordt steeds beter. Groet voor alemaal.

    21-07-2007 om 18:54 geschreven door els




    Archief per week
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!