Inhoud blog
  • 4-8-'07
  • 31-7
  • berichten van Jelle, groeten, Marian
  • foto's
  • Joshua Tree
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    vakantie 2007

    22-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaterdag
    Hallo allemaal,
     Hoop dat alle regen inmiddels is gestopt. Wel lekker voor even maar dat is het gauw wel genoeg geweest. Hier heeft het vandaag precies 10 druppels geregend op mijn arm (en waarschijnlijk ook wel meer elders) en toen weer volop zon en heet.
    Vanmorgen heb ik gelijk contact opgenomen met de duivenmoordenaars winkel. Ik kreeg een andere meneer aan de lijn maar hij wist me gelijk te plaatsen nav verhalen van de manager. Ze hebben nu rattenvallen geplaatst om alle ratten te doden, die kunnen dan niet meer de zakken met zaad  openkauwen dus zullen er dan uiteindelijk geen net meer nodig zijn voor de duidven en andere vogels die dan steeds binnen komen. Met deze meneer was goed te praten maar..... ik heb verteld dat ik volgende week weer zal bellen om naar de stand van zaken te informeren. Gisteren was Elena daar met Jelle en er lagen weer vogels. Ze hebben foto's genoemen. Fijn dat Otto ook foto's heeft. Ik heb gisteren overgins contact opgenomen met de krant maar de journalist moet nog terug bellen. Ik ga niet gelijk de krant inschakelen maar nu zijn ze wel op de hoogte. Ik geef ze nog een week. Met deze man kon ik wel goed overleggen en hij kon mij wel vertellen waarom sommige dingen zo waren zoals ze zijn. Ik had ook nog een paar opties voorgelegd en we konden tenminste goed praten en overleggen. WORDT VERVOLGD !!!!
    Vandaag een emotioeele dag, Een van de paarden, Willow, moest weg bij Pam omdat hij te oud is om op te rijdens. Hij is 28 en Elena heeft van jongst af aan op hem gereden. Hopelijk kan hij nog onderaan de berg nog van dienst zijn voor een gezin met kleine kinderen. Er zijn twe gezinnen die evt. belangstelling hebben.Elena heeft de paardtrailer gereden om hem weg te brengen samen met Pam en Jelle. Ze hebben daarna het nieuwe paard ingeladen en weer naar boven gebracht. Een schat van een beest. Morgen gaat ze voor het eerst proberen om hem te berijden. De ontmoeting met de andere paard ging ook prima en de verwachte machtstrijd heeft gelukkig niet plaats gevonden.
    Mijn neef Ian is hier met zijn vriendin Bebe. Ze blijven vannaacht slapen. Heel gezellig !
    Morgen gewoon rustig aan doen en tijd doorbrengen met elkaar en met nieuwe paard( hij heet nieuwe paard omdat hij nog geen naam heeft!).
    Tot morgen allemaal en liefs van allen hier. Raar hoor Els en Otto dat jullie niet even op de koffie komen. Dat was wel gezellig.
    Is er al iets bekened over Cliff trouwens?
    Veel liefs ook voor Patricia en Kenneth en familie.
    dag, Marian


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (2)

    22-07-2007
    regen
    Hallo Marian enz.. Het valt hier best mee met de regen. Vannacht stond de camping blank maar vanmorgen scheen de zon en droogde alles snel weer op.Leuke dag gehad met de familie. Zij zijn nu allemaal weer naar huis en wij blijven nog even. Met Cliff gaat het goed, hij is zonder dat er iets gevonden is al anderhalve week thuis. Voor zover wij weten heeft hij ook geen last meer. Jan en Karin zijn in ieder geval afgelopen dinsdag op vakantie gegaan naar Italie en zitten in de buurt van Venetie te stikken van de warmte. Ik ga aan de koffie tot de volgende keer. Groetjes, Willy

    22-07-2007 om 20:47 geschreven door willy


    regen
    Dacht je dat de regen hier stopt. Ha, de komende dagen wordt er alleen regen verwacht. De temperatuur is goed en tussen de buien zijn we buiten. Maar zo lekker als bij jullie is het echt niet. Willow mag dus blijven leven. Dat is tenminste wat. En nu maar rijden op het nieuwe paard. groet voor allemaal. Ik mis het.

    22-07-2007 om 15:30 geschreven door Els




    Archief per week
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!