Inhoud blog
  • 4-8-'07
  • 31-7
  • berichten van Jelle, groeten, Marian
  • foto's
  • Joshua Tree
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    vakantie 2007

    24-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joshua Tree
    Gisteren maar niets geschreven. We haden een lange dag er op zitten maar wel gezellig. Eerst naar Joshua Tree toe, zoals met Otto en Els, toen naar de Outlet winkels en daarna nog verder gewinkeld. Let op Evert en Herbert, ik heb nieuwe hardloop schoenen !!! Ik ga ze nu langzaam inwijden. 
    Jullie zijn lekker aan het fietsen trouwens,Willy en Herbert. Leuk om jullie verslag te lezen.Jullie leren Nederland kennen zoals weinig mederlanders het kennen. 
    Vanavond komen Heleen en gezin eten, de harpste waarmee ik samenspeel in nederland. Elena zal de meisjes ook even een stuk laten paardrijden. Jelle is nu weg met Pam op de paarden. Ze gaan voor een rit van 3 uur !!!! Jelle wist het niet voordat ze vertrokken. Waarschijnlijk gaat Willow, het oude paard, naar een gezin met twee jongetjes. Helemaal zeker is het nog niet. 
    Gisteren belde de journalist van de krant. Wij waren weg maar mijn vader heeft het een en ander uitgelegd. Hij had er zeker oren naar omdat het blijkbaar eerder heeft plaats gevonden in een andere winkel.Ik bel hem zo terug en jullie horen het wel.
     Morgen gaan we naar San Deigo toe, Seal Beach (ja, er zijn ecte eals on the Beach) en naar de kennisen van mijn ouders toe met een huis en stuk land vol met dieren. Allerlei wezens lopen daar rond, inclusief twee stinkdieren in huis.
    Het schijnt een echte beestenboel te zien. Ik ben erg benieuwd.
    Elena is begonnen met het nieuwste Harrie Potter boek. Zij was blij denk ik dat Jelle ging rijden zodat zij kon lezen.:wink:
    ::Ik zie haar helemaal niet meer.:roll
    Ik heb Skype geinstallerd op de computer van mijn ouders.Lijkt me wel handig als ik weer in nederland ben. Ik had jouw Skpe adres even erop gezet Herbert zodat ze kunnnen proberen. Mocht iemand anders Skype hebben dan is hun Skype naam Jan en Bep of e mail          fayer@greencafe.com
    Ik ga nu aan de lunch en   dan de journalist belen. Ik wil eerst alles op een rijtje zetten voordat ik hem terugbel.
    Veel groeten allemaal en tot de volgende keer.
    Marian     


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    24-07-2007
    In mijn uppie.
    Daar zijn we dan weer. Nou ja....we.....Ik (Willy) zit hier in mijn eentje de caravan op de grond te houden omdat hij (Herbert) voor een etentje terug is naar Amsterdam. Het waait hier heel hard en de wind rukt als een gek aan de luifel. Het heeft hier veel geregend vandaag en ook veel gewaaid. We zijn daarom met de auto naar het Drents museum in Assen geweest. Mijn stuitje was daar ook heel blij mee. Een mooi museum met veel informatie over de steentijd en over de veenlijken. Vind ik altijd wel erg leuk. Als Herbert (morgen) op tijd terug is gaan we omdat het weer dan beter wordt weer een fietstocht maken. Op de planning staat een tocht van 46 km.. Ja, ja we maken er steeds meer van. Het is maar goed dat wij zaterdag naar huis gaan anders moeten we uiteindelijk wel heel veel gaan fietsen als we zo door gaan. Ik ga nu de scheerlijnen nog even controleren anders weet ik niet waar ik morgen wakker wordt. Tot schrijfs, groetjes, Willy.

    24-07-2007 om 23:21 geschreven door willy




    Archief per week
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!