Inhoud blog
  • 4-8-'07
  • 31-7
  • berichten van Jelle, groeten, Marian
  • foto's
  • Joshua Tree
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    vakantie 2007

    25-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's
    Nou, toch nog even een bericht want de nacht is nog jong. Heleen en Hans met de kinderen zijn weer terug naar de camping. Het was heel erg gezellig en  mijn vader en Hans konden heerlijk in het Tukkers samen praten. Elena gaat vrijdag samen met een van de meisjes de bergen in op't paard. Judith, die verstandelijk beperkt is, heeft heerlijk op het paard gezeten en rondjes gereden. Ze is helemaal verliefd geworden op Jelle en wijkt niet van zijn zij.
    Toen ik vanmiddag boodschappen ging doen horde ik een vreemde geluid uit een auto(die van Georgia kwam) komen, daarna geluid naast de auto en daarna vloog een grote hond ,die uit een hele kleine opening van de auto wilde vluchten, langs me heen.Ik er achter aan.Er stond een meneer te kijken en hij kwam weer achter ons aan. Al met al hond weg en ik vragen in de winkels van wie de auto was, zonder succes. Toen ik naar buiten kwam stond de Mexicaan met de hond. Hij kwam naar me toe en zei in het spaans, aub hier heb je je hond terug. Ik maar bedanken maar ondertussen stons ik met een joekele van een beest die ik niet kende. Later komt er een vrouw langs en zegt,'Ik heb net zo'n hond". Toen keek ze goed en zag ze dat het ook haar hond was. Ik even een korte preek gehouden over het feit dat het beest zichzelf heeft gered uit een auto dat verschrikkelijk heet is en toen ben ik maar boodschappen gaan doen. Het ljkt wel steeds dat alles anders verloopt hier dan mijn bedoeling is. Nou ja, zo blijft het leven verrassend.
    tot gauw en groeten, Marian
     Ik heb UITGEBREID de journalist gesproken en alles verteld over de vogels. Hij had er beslist oren naar. Hij gaat er deze week naar toe en wil ook graag de foto's zien dus lieve lieve lieve Otto en Els....zouden jullie de foto's die genomen zijn in Home Depot kunnen mailen? Misschien zijn ze iets duidelijker en makkelijker te openen dan die van Elena. Ik heb zeker een half uur zitten kletsen met die man. Hij was ook benieuwd hoe of het zat met mijn relatie met Idyllwild, en hoe mijn ouders daar ooit zijn beland, en hoe of mijn dochter heet, en wat mijn vader doet, en of ik ooit daar zomers door had gebracht enzo, enzo,enzo. Al met al heeft hij genoeg materiaal voor een aantal artikelen voor zijn krant.Nu maar hopen dat hij niet vergeet om te schrijven over de vogels. Hij komt ook binnenkort om te kijken naar mijn vaders kunstwerken en daar een babbeltje mee te houden. Ik zal hem bellen na zaterdag als ik de vogelmoordenaar meneer weer heb gesproken.   
    Nu ga ik even uitzakken. Veel groeten allemaal en sterkte in je eentje Willy. Hoop dat het droog blijft.
    tot gauw en groet, Marian


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    25-07-2007
    je tuin
    Je tuin is in trek. Ik zag vanmiddag drie vrouwen die aan je druiven zaten. Dus ik er heen. Het bleek dat ze een paar zachte druivenbladeren plukten om te koken en dolmades van te maken. Is openbare ruimte zeiden ze. Maar het was te duidelijk om dat te geloven.We hadden een heel gesprek over koken en wonen. Drie Turkse zusters die een dag in Amsterdam waren en meteen een lekker hapje zagen. Toen ze toch aan het plukken waren heb ik de rijpe bramen maar van de struik gehaald maar er blijft nog genoeg voor je over voor volgende week. Otto zit weer rechtop, hopelijk houd hij het vol. We doen het voorzichtigaan. groet.groet.

    25-07-2007 om 18:49 geschreven door Els


    ik sta er nog
    Zo dat hebben we overleefd, laat in de avond ging het minder waaien en kon ik met een gerust geweten naar bed. Herbert had besloten in Amsterdam te blijven. Vandaag waait het ook behoorlijk en schijn te zon af en toe. We hebben niet gefietst maar lang gelezen en niets gedaan, ook wel eens lekker. Misschien morgen weer. groetjes, Willy

    25-07-2007 om 18:39 geschreven door willy


    amsterdam
    De foto,s van de vogels zal ik moeten zoeken op een van de schijfjes. Otto is dar handiger in maar die ligt steeds in bed. Het wordt niet beter. Gisteren was ik in de tuin bezig en hij wilde wat helpen maar daar lag hij ineens tussen de bloemen. Nog een hele toer om hem er weer uit te krijgen en naar boven. Hij heeft de hele nacht geslapen, ik heb hem wakker gemaakt voor zijn pillen en vanmorgen leek het goed toen hij rechtop kwam. Duurde nog geen kwartier en toen ging hij weer. Dus liggen en zijn hoofd stil houden bevalt hem het best. Hij vindt het zelf ook niet leuk, je wordt er zo slap van maar het is niet anders. Ik heb alle afspraken maar afgezegd en wacht maar af. Is Herbert 's avonds weer terug gegaan of pas de volgende morgen vroeg? ik heb het niet gemerkt. het is erg rustig in de buurt, goed dat de jongens er zijn, kun je nog even wat zeggen. groet.

    25-07-2007 om 10:14 geschreven door Els




    Archief per week
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!