Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan

08-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afscheid van een toffe ploeg
    Niettegenstaande ik me steeds goed geamuseerd heb binnen onze ploeg, was het voor de meeste mensen toch wel duidelijk dat ik me nooit goed heb gevoeld binnen de CLUB bissegem. zonder met modder te smijten, heb ik daarom besloten opnieuw naar Ingelmunster te trekken. Uiteraard besef ik wel dat ik daardoor onze ploeg en trainer problemen bezorg, maar ik kon me echt niet meer opladen en iets dat een hobby moet zijn, leek steeds meer op een verplichting. Niets garandeerd me dat het zoveel beter zal zijn in Ingelmunster, maar daar kan ik me opnieuw bewijzen en hopelijk opnieuw een plaats verwerven binnen mijn oude ploeg. Ik zal er ook mogen aantreden bij de beloften die spelen in de bijzondere reeksen. We zullen elkaar nog wel treffen op een of ander veld of ergens aan een bar en dan kunnen we terugkijken op enkele mooie momenten die ik toch in jullie gezelschap mocht ervaren. Veel succes nog in de rest van de competitie en tot ziens.
    Miguel
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    08-12-2008, 17:51 geschreven door ReservenBiss.
    Reacties (2)
    24-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag van 23 november

Verslag van de wedstrijd : GEWESTELIJKE RESERVEN H
    Wevelgem City-BISSEGEM
    23/11/2008
    RUSTSTAND: 2-1
    EINDSTAND: 4-1

Na het positieve resultaat van verleden week moest trainer Pieter opnieuw aantreden met een onvolledige (juist met 11!!!) ploeg en daardoor weeral met een overhoop gegooide opstelling (!!!) aantreden tegen een ervaren thuisploeg. Na vijf minuten krijgen die thuisploeg dan ook nog de 1-0 cadeau van de scheids die overduidelijk buitenspel niet fluit. Na 12minuten komt de oververdiende gelijkmaker er via Andy op pass van Matthieu. Maar de ervaring en vooral de gestalte van Wevelgem doet de jeugdige inzet de das om. De torens van de thuisploeg kunnen op corner de 2-1 binnenkoppen.
    Na de rust wordt Bissegem koud gepakt Op corner wordt opnieuw binnengekopt en een minuutje later wordt Bissegem helemaal overspeelt en staat het 4-1. Bissegem probeert nog krampachtig en krijgt nog enkele flauwe kansjes maar Wevelgem houdt stand. Hopelijk zijn we er volgende week allemaal en hebben er dan ook opnieuw zin in?!?

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    24-11-2008, 00:00 geschreven door ReservenBiss.
    17-11-2008

BISSEGEM-Rekkem Sport B
    16/11/2008
    RUSTSTAND: 3-0
    EINDSTAND: 5-1

Na de zware nederlaag verleden week verschenen onze reserven uiterst gemotiveerd aan de aftrap. Onmiddellijk namen ze een goede start en kregen 3 mooie kansen maar konden niet direct verzilveren. Op het kwartier komen de bezoekers toch beter in de match en neemt Bissegem eventjes gas terug na de blitzstart. Maar toch kan Cayetano de vrijstaande Andy bedienen die kalm de 1-0 onder de bezoekende doelman schuift. Bissegem put moed uit deze voorsprong en gaan naarstig op zoek naar de tweede goal maar moet toch attent blijven voor de goede steekpasses van Rekkem. Vijf minuten na de openingsgoal kan Matthieu met een mooi afstandsschot de 2-0, net onder de deklat knallen. Spijtig genoeg zien we een sterk spelende Pol geblesseerd vervangen worden. Bissegem krijgt nog tal van kansen maar die leveren pas na 35 minuten de verlossende goal op via een prachtschot op een afvallende bal door Jonas. Rekkem probeert furieus de afsluiter af te dwingen maar slaagt daar niet in. Bissegem werkt de rest van de eerste helft af met lange ballen en slaan het middenveld, tot terechte ergernis van kapitein Dieter, gewoon over.
    Ook de tweede helft begint goed voor Bissegem met een mooie kans voor Andy via Bruno en Dieter. Het kwartet, Dieter-Cayetano-Bruno-Ollivier, aangevuld met een sterke Andy, begint elkaar steeds beter te vinden. Resultaat van goeie inzet, werklust en vlug tikwerk is de 4-0, gesigneerd Cayetano. Met een gelukje (doorgeschoten bal) kunnen de bezoekers de eerredder binnenduwen. Meurisse bewijst zijn kunnen op een hoge bal die hij nog net kan overduwen. Ollivier ligt aan de basis van het vijfde doelpunt dat er komt via Cayetano die Andy zijn tweede van de dag aanbiedt. Prima resultaat voor een prima wedstrijd voor een ploeg die eindelijk zijn draai gevonden lijkt te hebben.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    17-11-2008, 18:42 geschreven door ReservenBiss.
    11-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd van 09 november

Moorslede-BISSEGEM
    09/11/2008
    RUSTSTAND: 4-0
    EINDSTAND: 6-0

Totale off-day van de ganse ploeg!!! Opnieuw een wedstrijd om zo vlug mogelijk te vergeten! De thuisploeg was scherper en gedrevener en nam onmiddellijk het heft in handen. Het middenveld werd overgeslagen en Bissegem had geen verweer tegen de collectieve aanvallen van Moorslede. Na 20 minuten was de match eigenlijk gespeeld en stond het 3-0 en dat was nog niet eens overdreven! Bissegem bakte er de ganse eerste helft niets van en zag zijn sporadische kansjes?!? Ook telkens de mist ingaan! Ruststand 4-0.

Bissegem probeert in de tweede helft toch een vuist te maken en slaagt daar ook gedeeltelijk in maar Moorslede zit in een zetel blijft snedig counteren en loopt ondermeer via een penalty verder uit tot de logische eindstand 6-0. Er is duidelijk op fysiek maar zeker ook op mentaal vlak nog veel sleutelwerk aan deze ploeg! Volgende week beter?

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    11-11-2008, 13:08 geschreven door ReservenBiss.