Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag van 19 oktober

Verslag van de wedstrijd : GEWESTELIJKE RESERVEN H
    19/10/2008
    RUSTSTAND: 2-1
    EINDSTAND: 5-1
    Totale off-day van de ganse ploeg!!!

Toch een goede start met directe druk naar voor maar toch is het de thuisploeg die eerst scoort. Op dat moment een beetje tegen het spelbeeld in. 6de minuut 1-0. Opnieuw zes minuten later kan Mathieu, zolas beloofd, de gelijkmaker, weliswaar in 2 tijden, binnenduwen na goed voorbereidend werk van Jonas en Cayetano. Diezelfde Mathieu krijgt twee minuten later opnieuw een reuzekans maar de thuisdoelman keert. Stilaan kantelt de wedstrijd. Bissegem krijgt het heel moeilijk. Keer op keer wordt de verdediging uit verband getikt door gemeten steekpasses van de snelle Gullegemse aanvallers. Op de 26ste minuut kunnen ze een te korte terugspeelbal binnentikken. Toch krijgt ook Bissegem nog kansen. Ollivier bedient Bruno maar zijn schot gaat net langs. We gaan rusten bij 2-1.
    De 2de helft was voor Bissegem een ware martelgang. Snedige passes, ééntijdsvoetbal en snelle combinaties van de thuisploeg drukten Bissegem op de eigen helft. Paniek sloop in onze rangen en Dame Fortuna liet ons ook al in de steek. De thuisploeg bleef kansen maken en liep verder uit tot 5-1 ondermeer door een vermeende penalty-fout in de 75ste minuut. Opnieuw met de voeten op de grond gedrukt, moet Bissegem opnieuw op zoek naar de inzet en wilskracht van vorige match.
    Speelden:Meurisse, Desmet, Debusschere, Despriet, Duerinck, Mestdagh, Moerman Speckstadt, Pluym, Seys, Vansteenkiste, Compernolle, Vanneste, D’haluwin, D’hoedt, Verhelst, Speckstadt.
    Scoorde : Debusschere