Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan

11-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd van 09 november

Verslag van de wedstrijd : GEWESTELIJKE RESERVEN H
    Moorslede-BISSEGEM
    09/11/2008
    RUSTSTAND: 4-0
    EINDSTAND: 6-0

Totale off-day van de ganse ploeg!!! Opnieuw een wedstrijd om zo vlug mogelijk te vergeten! De thuisploeg was scherper en gedrevener en nam onmiddellijk het heft in handen. Het middenveld werd overgeslagen en Bissegem had geen verweer tegen de collectieve aanvallen van Moorslede. Na 20 minuten was de match eigenlijk gespeeld en stond het 3-0 en dat was nog niet eens overdreven! Bissegem bakte er de ganse eerste helft niets van en zag zijn sporadische kansjes?!? Ook telkens de mist ingaan! Ruststand 4-0.

Bissegem probeert in de tweede helft toch een vuist te maken en slaagt daar ook gedeeltelijk in maar Moorslede zit in een zetel blijft snedig counteren en loopt ondermeer via een penalty verder uit tot de logische eindstand 6-0. Er is duidelijk op fysiek maar zeker ook op mentaal vlak nog veel sleutelwerk aan deze ploeg! Volgende week beter?