Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag van 16 november

Verslag van de wedstrijd : GEWESTELIJKE RESERVEN H
    BISSEGEM-Rekkem Sport B
    16/11/2008
    RUSTSTAND: 3-0
    EINDSTAND: 5-1

Na de zware nederlaag verleden week verschenen onze reserven uiterst gemotiveerd aan de aftrap. Onmiddellijk namen ze een goede start en kregen 3 mooie kansen maar konden niet direct verzilveren. Op het kwartier komen de bezoekers toch beter in de match en neemt Bissegem eventjes gas terug na de blitzstart. Maar toch kan Cayetano de vrijstaande Andy bedienen die kalm de 1-0 onder de bezoekende doelman schuift. Bissegem put moed uit deze voorsprong en gaan naarstig op zoek naar de tweede goal maar moet toch attent blijven voor de goede steekpasses van Rekkem. Vijf minuten na de openingsgoal kan Matthieu met een mooi afstandsschot de 2-0, net onder de deklat knallen. Spijtig genoeg zien we een sterk spelende Pol geblesseerd vervangen worden. Bissegem krijgt nog tal van kansen maar die leveren pas na 35 minuten de verlossende goal op via een prachtschot op een afvallende bal door Jonas. Rekkem probeert furieus de afsluiter af te dwingen maar slaagt daar niet in. Bissegem werkt de rest van de eerste helft af met lange ballen en slaan het middenveld, tot terechte ergernis van kapitein Dieter, gewoon over.
    Ook de tweede helft begint goed voor Bissegem met een mooie kans voor Andy via Bruno en Dieter. Het kwartet, Dieter-Cayetano-Bruno-Ollivier, aangevuld met een sterke Andy, begint elkaar steeds beter te vinden. Resultaat van goeie inzet, werklust en vlug tikwerk is de 4-0, gesigneerd Cayetano. Met een gelukje (doorgeschoten bal) kunnen de bezoekers de eerredder binnenduwen. Meurisse bewijst zijn kunnen op een hoge bal die hij nog net kan overduwen. Ollivier ligt aan de basis van het vijfde doelpunt dat er komt via Cayetano die Andy zijn tweede van de dag aanbiedt. Prima resultaat voor een prima wedstrijd voor een ploeg die eindelijk zijn draai gevonden lijkt te hebben.