Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag van 23 november

Verslag van de wedstrijd : GEWESTELIJKE RESERVEN H
    Wevelgem City-BISSEGEM
    23/11/2008
    RUSTSTAND: 2-1
    EINDSTAND: 4-1

Na het positieve resultaat van verleden week moest trainer Pieter opnieuw aantreden met een onvolledige (juist met 11!!!) ploeg en daardoor weeral met een overhoop gegooide opstelling (!!!) aantreden tegen een ervaren thuisploeg. Na vijf minuten krijgen die thuisploeg dan ook nog de 1-0 cadeau van de scheids die overduidelijk buitenspel niet fluit. Na 12minuten komt de oververdiende gelijkmaker er via Andy op pass van Matthieu. Maar de ervaring en vooral de gestalte van Wevelgem doet de jeugdige inzet de das om. De torens van de thuisploeg kunnen op corner de 2-1 binnenkoppen.
    Na de rust wordt Bissegem koud gepakt Op corner wordt opnieuw binnengekopt en een minuutje later wordt Bissegem helemaal overspeelt en staat het 4-1. Bissegem probeert nog krampachtig en krijgt nog enkele flauwe kansjes maar Wevelgem houdt stand. Hopelijk zijn we er volgende week allemaal en hebben er dan ook opnieuw zin in?!?