Welkom op mijn blog!
Inhoud blog
  • Franse Slasoep
  • Chocoladetaart met koekjesbodem
  • Varkensgebraad met duvelsaus
  • Lauwe Salade met Scampi
    Zoeken in blog

    FEESTMENU
    Ideetjes voor de kerstmenu
    Gelieve deze blog niet te verwijderen !
    02-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkensgebraad met duvelsaus
    • varkensgebraad van +/- 600 gr.
    • 150ml duvel
    • koffielepeltje graanmosterd
    • 100ml room
    • peper, zout en oregano
    • 150gr. sperzieboontjes
    • 200gr. bloemkoolroosjes
    • 75gr. spekjes

    50 minuten
    2 personen

    Bereiding

    Bak het gebraad langs alle kanten bruin en kruid het goed met de kruiden en doe er de graanmosterd bij. Giet er de Duvel bij en laat met een deksel erop langzaam gaar worden. (eventueel later een beetje lauw water toevoegen). Haal het gebraad uit de ban en bind de saus met de room.
    Leg de sperzieboontjes en de bloemkool roosjes in kokend water en laat ze net niet gaar worden. Laat ze uitlekken en bak ze in een beetje boter en het spek op tot ze gaar zijn.
    Snij het gebraad in sneetjes en dien op met de groentjes en de saus.

    Tip; Alle aardappelgerechten passen hierbij. Let op dat het geheel niet té zout wordt!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Mijn favorieten
  • Recepten Startpagina
  • Recepten Magazine
  • Webchef

  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek





    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!