Inhoud blog
  • De relaties
  • Naruto the movie
  • Het team waarin Naruto zit.
  • Bloodlines
  • Klassen
    Naruto school
  • https://pachetes.com/sands/
  • fijne avond gewenst
  • beaty
  • Zeer mooi
  • Groetjes!

    Ik gebruik mijn gastenboek als een school waardoor u door elk bericht een beetje van 20 exp (experience points/ervarings punten) krijgt. U begint met level 1 en U moet een totaal van 100 exp verdienen om een volgende level te behalen. Dit verdubbeld zich na elk level. Ik had dit bedacht omdat het me leuk leek om het een beetje een naruto sfeer te geven. Dus na elke berichtje mag je je level achterlaten en je bepaalde exp. Let op! U kunt geen misbruik maken door te zeggen dat je meer exp en level's hebt dan je eigenlijk hebt want ik kan alles nachecken. Veel plezier.

    Naruto
    De Japanse Ninja serie!!
    Wat is naruto? Naruto is een Japanse anime. Onder anime verstaan we japanse animatieseries die vaak voortgekomen zijn uit de manga (stripboeken).
    17-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is Naruto?

    Wat is naruto?
    Naruto is een Japanse anime. Onder anime verstaan we japanse animatieseries die vaak voortgekomen zijn uit de manga (stripboeken).
    Vaak worden de termen anime en manga geassocieerd met sex en geweld. Dat is onterecht. Er bestaan vele soorten anime, van science-fiction tot drama en van avontuur tot actie. Er is dus voor iedereen wel een ideale anime te vinden aangezien er zo'n 3000 verschillende (!!) series bestaan.
    Naruto is een anime die zich vooral focust op de actie.

    Ah, een soort Dragonball dus!
    Bah! ga je mond spoelen! Naruto is totaal niet te vergelijken met series als Dragonball. Dragonball is totaal gefocust op zoveel mogelijk bloed en geweld, terwijl Naruto wat meer uit een echt verhaal bestaat, waarin het in mindere mate ook wel gaat om de actie maar vooral om het verhaal en de relaties tussen de personages.
    Je zult dan bijvoorbeeld ook meer conversaties en flashbacks zien als in Dragonball. Verder zijn de personen veel beter uitgewerkt, is het beter getekend en is het verhaal dus veel complexer.
    Dat het veel complexer is kun je bijvoorbeeld zien aan het feit dat er naar schatting zo'n 300 jutsu (typen aanvallen) voorkomen in het verhaal.

     Geweldig! wanneer komt het op TV?
    Simpel: Niet! In Nederland word de serie nog niet uitgezonden. Het word alleen in Japan uitgezonden op dit moment. De serie is wel te downloaden van het internet op adressen als Animesuki. Dit is compleet legaal aangezien de serie nog niet gelicenced (opgekocht) is in de VS en Nederland. Zodra dit gebeurt zullen de downloads ook van animesuki verdwijnen.

    17-07-2006 om 22:07 geschreven door Hatake Kakashi

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/07-23/07 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!