Inhoud blog
  • met de zwerfauto een weekendje 'Kerstmarkt op het water'
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Zwerfautoclub Noorderkempen
    afdeling van 'Pasar Turnhout vzw'
    zwerfauto-tochten in groep maar toch een maximale "VRIJHEID", de goedkoopste formule in zwerfauto-vakanties met voornamelijk vrije overnachtingplaatsen. No Campings!
    14-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.met de zwerfauto een weekendje 'Kerstmarkt op het water'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Uniek in België! Kerstmarkt op het water In de stad Thuin ontvangen de schippers het publiek op hun schuiten voor een grote kerstmarkt op het water. De kaaien van de Samber in het Waalse Thuin zijn tussen vrijdag 8 december en zondag 24 december dé uitvalsbasis voor een heuse, mooi verlichte en unieke kerstmarkt. Aan boord van de talrijke binnenvaar-tuigen kan je in de scheepsruimten terecht voor geschenkideeën, proevertjes, glühwein, jenever, animatie,… Een kerstmarkt aan boord van sfeervol ingerichte binnenschepen! De binnenschepen werden volledig omgetoverd in het teken van Kerstmis. Aan boord van de ene waant u zich in de Provence, met een authentieke santonmaker, aan de ander dan weer in de Ardennen met kerstdecoratie. Daarnaast geschenkartikelen, ideetjes voor de tafelschikking... Verder doorlopend animatie, rondvaarten op de Samber, proeverijen van streekproducten allerhande, feërieke verlichting... Bovendien worden parkings en pendelbussen voorzien. Kortom een niet te missen, uniek evenement! Plaats: oever van de Samber in Thuin, Place de la Villa Basse – 6530 Thuin Samenkomst deelnemers; Vrijdagavond; GPS; 50°21'53.70"N - 4°19'52.12"O Parking van de L'Abbaye d'Aulne, Reu Vandervelde, Gozée, Hainaut Zaterdagmiddag verplaatsing naar de parking, GPS; +50° 20' 24.85", +4° 17' 44.31" Drève des Alliés, 6530 Thuin Zondagmiddag afsluiting van het weekend(wijzigingen voorbehouden) We vooraf Uw deelname melden bij Frans en Annita -03 3092229 of noorderkempen@telenet.be Deelname prijs; € 5 per wagen (ter plaatse betalen a.u.b.)

    14-11-2008 om 15:46 geschreven door Pasar-zwerf-en reisclub Nooderkempen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwerftocht Griekenland sept-okt 2010
    Klik op de afbeelding om de link te volgen U hebt een zwerfwagen en wil deze ten volle benutten? Vrij overnachten in een gastvrij land? Uw zomer zes weken verlengen? Geinteresserd om in de geborgenheid van een kleine groep door voor u onbekend gebied te reizen? kennis te maken met een vreemde cultuur en zeer gastvrije mensen? U houdt van natuur, cultuur, de nodige ontspanning en wil evt de "volledige" vrijheid om dit prachtig land te ontdekken? Dan is deze tocht de uitgelezen gelegenheid om hieraan te kunnen voldoen. We reserveren onze ferry in groep (korting) Vertrekken vanuit Belgie in drie etappes (H+T)naar Ancona Op 1 sept nemen we de ferry naar Igoumenitsa en komen terug via Patras - Ancona op 12 okt Niet alle verplaatsingen zijn voorgereden wat wil zeggen dat er de mogelijkheid bestaat dat we ons moeten aanpassen aan de plaatselijke situaties, gebruiken en gastvrijheid. U reist alleen of in de groep, U bent vrij om aan groepsuitstappen en/bezoeken deel te nemen (geen voorafbetalingen) Iedere dag wordt er een briefing gehouden om de deelnemers in te lichten of bepaalde afspraken te coordineren. U hebt de mogelijkheid om bekende en minderbekende sites te bezoeken. De tocht word in redelijk korte etappes gereden met meestal overnachting aan een strand (heerlijke watertemperatuur-snorkelen. We maken geen gebruik van camping, uitgezonderd voor bezoek aan Athene. Regelmatig verblijven we meerdere nachten op dezelfde plaats. normaal is het lozen van afval, inslaan van water en inkopen doen geen enkel probleem. Het is mogelijk dat door de gewezen bosbranden onze geplande routes zullen moeten aangepast worden. Deelname prijzen: De reisbegeleiding en alle medewerkers werken op volledige en vrijwillige basis, zij genieten op geen enkele manier van een materieele- of financieele tussenkomst. Onze club is een afdeling van (Vakantiegenoegens) PASAR Turnhout vzw en is zodus in regel met de Belgische reiswetgeving. Laag deelnamerecht Wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt tot acht families. noorderkempen€telenet.be (vervang € door @)

    25-12-2007 om 00:00 geschreven door Pasar-zwerf-en reisclub Nooderkempen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/11-16/11 2008
  • 24/12-30/12 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto


    Een interessant adres?


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!