Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI - Torhout

GEWESTELIJKE JUNIORES REEKS C

OMS I – TORHOUT

RUSTAND : 0-2

EINDSTAND : 2-4

Spijtige nederlaag voor onze gehavende junioresploeg, die een geduchte tegenstander, Torhout, voorgeschoteld werd. Torhout zorgde direct voor gevaar en na ’17 minuten stond het reeds 0-2. Beide doelpunten vielen vanuit stilstaande fasen. Het werd een bitsige eerste helft met veel geel voor beide kanten. Torhout was een onrustig voetballende thuisploeg duidelijk de baas.

Na de rust werd de situatie omgedraaid. OMS ging op zoek naar de aansluiter en kreeg die ook via Gillis Eeckhout, met een prachtige vrije trap waarop iedereen zich verkeek. Torhout ligt onder druk en geraakt niet meer uit de omklemming van een sterk OMS. Het wordt 2-2 via Beslan die een corner heerlijk binnenkopt. Hierna speelt de scheids een hoofdrol in de terugkeer van Torhout. Het wordt 2-3 door een dubieus penaltygeval en het wordt zelfs 2-4 na opnieuw een rommelige fase voor het thuisdoel, waarbij de ref Torhout ongestraft laat doorspelen. OMS gaat nog naarstig op zoek naar gerechtigheid maar het doelhout en de bezoekende doelman houden Max tot driemaal toe van scoren. Jammer voor de gemiste punten maar moed kan worden geput uit de sterke tweede helft die onze jongens brachten.

Scoorden : Gillis Eeckhout, Beslan Daoudov

Speelden: Meurisse Miguel, Daoudov Beslan, Daoudov Rustam, Debeuf Daan, Eeckhout Gilles, Neyrinck Michiel, Vandekerckhove Diederick, Vanmeenen Yorrick, Velghe Birger, Verbeke Bram, Viane Jens, Wastijn Maxime, Bremer Theunis en Ollivier Snoeck

30-09-2007 om 00:00 geschreven door oms

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)