Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Aktivia NWD 2011 Antwerpen 27 februari 2011

13-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste wandelvrienden

Beste wandelvrienden

 

 

Zondag 27 februari 2011 wordt een belangrijke dag in Mechelen voor alle wandelliefhebbers. Die dag vindt na 12 jaar de Aktivia Nationale Wandeldag 2011 opnieuw plaats in Mechelen met als vertrekpunt de Nekkerhal. Duizenden wandelaars, jong en oud, zullen naar de Mechelse Nekkerhal afzakken uit alle hoeken van het land en zelfs uit het buitenland.

 

Als schepen van Sport in Mechelen ben ik heel verheugd en trots dat de wandelvereniging Opsinjoorke Mechelen in samenwerking met de wandelclub De Slak Leest de uitdaging aangaat om zoveel mogelijk wandelaars naar Mechelen te lokken en een aangename wandeldag te bezorgen. Ik ben er zeker van dat alle wandeltochten met verschillende afstanden langs de mooiste plekjes uit onze streek zullen gaan. U zal ongetwijfeld gecharmeerd worden door onze wereldberoemde Sint-Romboutskathedraal, de vele historische monumenten en het schitterend natuurgebied Het Mechelse Broek.

 

In naam van de stad Mechelen wens ik het bestuur en de medewerkers van de wandelvereniging Opsinjoorke en wandelclub De Slak alle succes toe en aan alle wandelaars een fijne en onvergetelijke dag.

 

  

Koen Anciaux

Schepen van Sport





Bijlagen:
http://www.mechelen.be/123/press-cats/4/bezoeken.html   

13-11-2010 om 00:00 geschreven door Wandel-Opsinjoor

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
12-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORWOORD GUY CLAES (Planckendael)
Klik op de afbeelding om de link te volgen Beste wandelvrienden,

Planckendael wil niet alleen een dierenpark zijn met veel aandacht voor het welzijn van haar "inwoners" en het milieu, maar ook een gastvrije omgeving waar het gezellig toeven is. Een plaats waar jullie samen met familie of vrienden rustig kunnen genieten van de natuur. Een plaats waar jullie veilig met je kinderen tussen de dieren en het vele groen kunnen wandelen.

Ik ben dan ook bijzonder verheugd dat Planckendael, 12 jaar na de Pharmathon Nationale Wandeldag, opnieuw haar steun kan toezeggen aan de organiserende wandelclubs - Opsinjoorke Mechelen en De Slak uit Leest - om van de Aktivia Nationale Wandeldag 2011 een succes te maken.

Winter, lente, zomer en herfst, een bezoek aan Planckendael is gegarandeerd de moeite waard. Geniet dus op zondag 27 februari 2011, tijdens jullie doortocht naar Hofstade, van een rustpauze in Planckendael en maak meteen van de mogelijkheid gebruik om kennis te maken met ons mooi en boeiend dierenpark. Planckendael stelt voor de gelegenheid haar deuren gratis open voor alle deelnemende, enthousiaste wandelaars.

Wie deelneemt draagt meteen een steentje bij aan het "K - groeiplan" ten voordele van het behoud van de Indische olifant zowel in dierentuinen als in het wild.

Genoeg redenen dus om de wandelschoenen aan te trekken !

Ik heet u alvast van harte welkom en hoop dat de natuurgoden jullie gunstig gezind zullen zijn.

Guy Claes
Operationeel directeur KMDA




Bijlagen:
http://planckendael.be/?lang=NL   

12-11-2010 om 00:00 geschreven door Wandel-Opsinjoor

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!