Inhoud blog
  • even geen berichtjes
  • poole 2
  • afgelopen weekend
  • londen 2
  • Parijs
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Otjes avontuurlijke reizen
    Hier vertelt ik van mijn reizen die ik voor mijn werkgever maak
    09-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn 1e logje

    Welkom op mijn logje. In dit logje vertel ik over mijn reizen die ik voor mijn werkgever Graf's Reizen maak. Ik ben nl sinds juni jl touringcarchauffeur voor dit bedrijf. omdat ik veel plekken in Europa zie en omdat Europa zo mooi is, wil ik u daarvan mee laten genieten. Bovendien is dit de ideale manier om mijn familie, vrienden en kennissen te laten zien wat ik zoals uitspook en beleef onderweg.

    Omdat ik 1 juni jl begonnen ben, zal ik de afgelopen periode in blokken vertellen, vandaag dus de 1e dagen en morgen volgt de rest enz. enz.

    Zoals ik al zei werk ik nu bij Graf's Reisen in Herne Duitsland, zie voor meer info http://www.grafs-reisen.de Nu hoor ik je denken waarom dan in Duitsland. We hebben de afgelopen 2 jaar ons suf gesolliciteerd naar een baan in Nederland en al wat ze me konden bieden was een nul-urencontract, zonder enig zicht op een vaste baan. Ik heb uiteraard toen alles aangepakt wat ik krijgen kon, maar uiteindelijk het bij onze buren geprobeerd en daar kreeg ik bij het 1e gesprek al een jaarcontract, een fulltime baan en als alles naar wens verloopt zicht op een vaste baan. Dus ja die keus was niet zo moeilijk. Ik moet er wel een goed uur voor rijden, maar ja dat moest ik in Nederland ook.

    Mijn 1e reisje ging, heel vertrouwd naar Scheveningen, helaas heb ik daar geen foto's gemaakt, maar wel van de bus, dus als u onderstaande bus ziet rijden, dan even goed kijken, misschien zit ik er wel in. Leuke man met grijze haren.




    Bij aankomst op het bedrijf kreeg ik het beste compliment wat je bij een 1e dag kunt krijgen en de personeelschef stond er ook nog bij. Een aantal van mijn passagiers zei "we hebben enorm genoten en de volgende keer willen we Otto weer als chauffeur" Dat is toch mooi nietwaar.....

    Mijn 2e rit was een dagtocht naar Brugge, u weet vast wel Brugge het mooie stadje in België, hieronder 2 foto's om een idee te krijgen.




    Daarna mocht ik samen met een andere chauffeur een pendel maken naar Istrië. Dat houdt in dat je tegen 17 uur op het bedrijf vertrekt, dan rijdt je, met een paar stops, in één keer door naar, in dit geval Istrië. Degene die leiding heeft noemen ze de 1e chauffeur, die is dan bv verantwoordelijk voor de koffie, thee en andere versnaperingen, de inkomsten zijn dan overigens ook voor de chauffeur. Ik was hier nog 2e chauffeur, het was immers nog maar mijn 3e rit. Dan kom je 's morgens aan in het hotel en mag je een paar uur slapen, om dan 's avonds weer tegen 5 uur te vertrekken naar de thuisbasis, meestal met passagiers die de vakantie er dan op hebben zitten. Hier ziet u wat ik zag toen ik uit mijn hotelkamer keek



    De volgende pendel ging naar Usedom, dat ligt in Noord Duitsland vlakbij de Poolse grens aan de Oostzee, daar zag ik oa deze brug.



    Toen ik weer richting Duitsland kwam was het echt noodweer, we hebben toen 6 uur stil gestaan vanwege het weer en alle gevolgen daarvan en op de zaak bleek dat er een boom op een Vespa, klein autootje gevallen was, het resultaat ziet u hieronder.



    Morgen weer meer........ Ik wens je een fijne avond,m veel plezier met het voetbal en ik hoop dat u mijn logje waardeert en af en toe eens terug komt om te kijken naar mijn reisavonturen, u kunt ook reacties geven, zie rechtsonder het logje.



    09-07-2014 om 21:48 geschreven door Otje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (3)


    Archief per week
  • 18/08-24/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!