Inhoud blog
  • Terugreis
  • St. Guilhem-le-Désert
  • Minerve
  • Foto's roeiwedstrijd
  • Roeiwedstrijd Agde
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Op stap met de caravan
    Onze reizen en uitstapjes
    21-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terugreis

    Vrijdag morgen, zijn wij vertrokken op de camping in Agde. Het zou een dag met hindernissen worden.

    Op het eerste ronde punt reed ik al verkeerd. Rechtdoor, in plaats van 2de rechts. Gevolg, een ritje, met de caravan, dwars door het centrum van Agde. Probleem, terug bij de zoon geraken om samen verder te rijden. Na wat over en weer gebel, afgesproken om achter Montpellier terug samen te komen.

    Na de samenkomst de reis verder gezet. Na 350km een rustpauze genomen. Bij het vertrek nog gaan tanken. Even niet goed opgelet bij het manoeuvreren en opeens een luide knal. De stoep van het tankstation geraakt. Gevolg, mover geraakt en een deuk in de onderkant van de caravan. Na de gerechtvaardigde commentaar van de wederhelft, de reis verder gezet.

    We zijn dan rond 17u30 op de tussencamping aangekomen. Het was daar al veel kouder dan we gewoon waren. Zeker zo'n 15 graden. De streek was er wel heel mooi, maar we hebben er niet veel van kunnen genieten. Landres, en de Champagne Ardennes, zijn wel de moeite waard. We hebben er goed gerust en zijn de volgende dag om 8u30 terug vertrokken.

    De tweede dag is beter verlopen. We zaten wel te piekeren over hoe we het moesten oplossen als we thuis kwamen. We kunnen deze niet binnen krijgen zonder mover. We hebben een goede oplossing gevonden. We zijn verder gaan kamperen op de Stille Kempenen zijn over en weer naar huis gereden om de spullen uit de caravan naar huis te brengen.

    Morgen brengen we de caravan naar de hersteller. Als hij hersteld is, brengen we hem naar de overnemer en brengen we de nieuwe mee. Ik hoop dat we er veel plezier aan zullen beleven en dat we er dikwijls mee op pad kunnen. De volgende reizen zullen waarschijnlijk op een andere site geplaatst worden. Omdat deze site moeilijkheden geeft om foto's te plaatsen. Als ik naar een andere site overschakel dan horen jullie dit wel.

    Tot binnenkort.

     

    21-04-2014 om 20:39 geschreven door Paul R.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!