Club Sandwichxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten voor 4 personen 1/2 komkommer 12 toasts van sandwichbrood 1/2 rode sla (radicchio rosso) 4 plakjes kalkoenham 4 eieren 2 lente-uitjes peper en zout Solo Culinesse 8 plakjes gerookt spek 3 eetlepels mayonaise
Bereiding:
Reinig en snipper de lente-uitjes.
Bak de eierkoekjes: klop één ei los en meng het met een kwart van de lente-uitjes.
Kruid met peper en zout.
Bak in een pan met hete Solo Culinesse vierhoekig (13 cm).
Laat afkoelen.
Herhaal nog drie keer, dan heb je in totaal vier eierkoekjes.
Grill de toast onder de grill of in de broodrooster.
Halveer de spekplakjes en bak krokant in Solo Culinesse.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Snijd de sla fijn, kruid met peper en zout, meng met wat mayonaise.
Snijd de komkommer in plakjes.
Stel de club sandwich samen als volgt: beleg een toast met gemengde sla, daarop de plakjes kalkoenham.
Leg er nog een toast op met sla, gebakken eierkoek, komkommerplakjes en gebakken spek. Dek af met de derde toast.
Prik ze eventueel samen met een satéstokje of bind eventueel vast met keukentouw.
|