Varkensfiletlapje met kerriesausxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten
4 varkensfiletlapjes a 100 gr.
versgemalen peper
zout
30 gr. boter
1 1/2 dl kippenbouillon (van een tablet of poeder)
50 gr. rozijnen, geweld
1/2 el maïzena
1 el kerriepoeder
1 dl kokosmelk
Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout, en bak ze in de hete boter aan beide kanten bruin en in 12 minuten gaar.
Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
Voeg de bouillon en de rozijnen toe en breng de saus al roerende aan de kook.
Roer de maïzena en het kerriepoeder door de kokosmelk.
Voeg het kokosmengsel toe.
Verwarm de saus al roerende op een laag vuur.
Serveer de saus bij het vlees.
Lekker met spinazie en basmati rijst.
|