Tagliatelle met ham en 3 kazenxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Kaas: Fleur de Fagne
Ingrediënten:
300 g tagliatelle
150 g Pas de Bleu
150 g Keiemnaer
150 g Fleur de Fagne
300 g ham
2 dl room
1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
Peper
Zout
Nootmuskaat
Bereiding:
De tagliatelle beetgaar koken.
Ondertussen de dikke plak ham in dobbelsteentjes snijden, de kazen ontkorsten en fijnmalen. De room op een zacht vuur in een pan opwarmen en er met een houten lepel de kaas in roeren. Op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.
De gekookte tagliatelle spoelen onder de koude kraan, laten uitlekken en opnieuw in de pot gieten samen met de kaassaus en de ham.
Even op een heel zacht vuur opwarmen en goed blijven roeren.
In porties over de borden verdelen, bestrooien met fijngehakte peterselie en goed warm opdienen.
|