2009santiagogoudenmuntPedro.jpg image by Pedro48
Klik op de afbeelding
voor een bezoek
aan Pedro's Santiagoblog.

Categorieën
  • Bezienswaardigheden (31)
  • Fietsen (176)
  • Geocaching (82)
  • Koffieticje (135)
  • Natuur (8)
  • Reizen en citytrips (42)
  • Tussendoortje (124)
  • Wandelen (1)
  • Rondvraag / Poll
    Waar gaat u op vakantie?
    Ik blijf in België...
    Frankrijk
    Spanje
    Italië
    Duitsland
    Griekenland
    Andere
    Bekijk resultaat

    Casa Baccelli, via S.Stefano 106, Montaione, Toscana, Italy.

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Bon-Bon Jour-Nuit
    Bed & Breakfast
    Chocolade
    Koffie
    dv1.jpg image by Pedro48
    dv3.jpg image by Pedro48
    dv9.jpg image by Pedro48
    dv26.jpg image by Pedro48
    dv29.jpg image by Pedro48

    Wandelblogs
  • Natuurfreek
    Tuin & Natuur
  • Open exoten tuinen
  • Natuurpunt
  • Bosrand
  • Tuinen van Engeland
  • Greenpeace
  • Tuinadvies
  • Kruidengeneeskunde
  • Groene waaier
  • Bloemenplanten
  • Natuurhulpcentrum Opglabbeek
    Santiago de Compostela
  • Wandelend op weg naar Santiago 2006
  • Frank op weg naar Compostele 2003 (postuum)
  • Jacobean Year 1999
  • Luus & Martien fietsen naar Santiago de Compostela 2006
  • Vlaams Genootschap van Santiago
  • Amstelveen - Santiago 1998
  • Sint Jacobsfietsroute in 3 jaar naar Santiago
  • Pelgrimstocht Camino de Santiago van 1997 tot 2003
    PEDRO achterna in...

    Photobucket
    10-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: The Love and the Gem Truth
    Met vier in bed gezien? Een leuk programma over Bed en Breakfast in Vlaanderen waarbij de bezoekende uitbaters een waarde moeten plakken op de B&B van hun collega's... Tof, plezant. Maar niets is wat het lijkt. Dat ondervonden ook Chris en Brenda van Bon-Bon-Jour-Nuit uit Turnhout na hun bezoek aan "De Lieve" in Lovendegem... Lees hieronder integraal de open brief van Chris en Brenda.


    “Met 4 in Bed” gezien ? Aan mensen die “negatief” over ons denken : we zouden  graag hebben dat jullie het volgende eerst eens willen doornemen ! En oordeel dan nog eens ? Veel kans dat dit een volledig nieuw beeld geeft !

     Blijkbaar geloven mensen echt KLAKKELOOS wat getoond wordt zonder te WETEN niet wat er ECHT gebeurd is !!

    Brenda en ik zijn continu positief geweest tegenover alle B&B's en gaven, buiten Lovendegem de meeste punten (in de vorm van geld.. daarover onderaan meer)We deden niet aan muggenzifterij, hoewel de regie ons daar heel graag had toe gebracht. We pasten dus niet in HUN verwacht rolletje en zijn vanaf toen enkel nog negatief voorgesteld.. iemand moet dus de pineut zijn ?! De ENIGE punten die wij aangehaald hebben is de zeer gevaarlijke trap én het
    "te-laat-komen-verhaal". Maar laten we heel de heisa eens in de juiste weergave brengen (niet te zien op TV !)

     

    Brenda en ik zijn als gekken door een zwaar onweer naar Lovendegem gereden en enorm veel risico's genomen om in Lovendegem “levend” aan te komen !!! Continu kregen we telefoon van de regie om ons te haasten..

    Wij waren DUS wel degelijk op tijd in Lovendegem maar werden op 300 meter van de B&B onderschept door de regie. De huifkar was nog NIET vertrokken en ze hebben ons gedurende 35 minuten aan de kant gehouden en nadien nog anderhalf uur met een cameraploeg in de auto rondjes laten rijden in de omgeving.

    Er werd ons verteld dat we maar moesten zeggen dat we te laat waren, dat was "leuker" voor het programma.

    De regie EN Arianne en Sven wisten dus wel degelijk dat we op enkele honderden meters van de B&B stonden te "wachten"... we zijn de volledige rit telefonisch met hen in contact geweest !!!

    We hadden gehoopt dat ze met de huifkar bij ons zouden stoppen met "hey.. goed..jullie zijn er toch geraakt !!!"
    Kan je begrijpen hoe wij ons voelden toen de huifkar ons voorbij reed en we niet mochten opstappen ??? 

    Pas NA AANKOMST hoorden we dat Sven en Arianne er mee ingestemd hadden om ons niet mee op huifkartocht te laten gaan...is dat dan gastvrijheid ? WIJ zouden (als dit in Turnhout had gebeurd) wel degelijk tegen de regie gezegd hebben dat mensen die zoveel moeite gedaan hebben om op tijd te zijn WEL mee moesten !

    Geeft dit dan misschien een andere kijk op het "verhaal" ??? Wij waren dus zwaar aangegrepen door het ons uitsluiten van de tocht, zowel door VTM als onrechtstreeks door Sven en Arianne !!

    MISSCHIEN zijn  de andere B&B's wel zo eerlijk om de juiste toedracht duidelijk te maken aan u ?
    Of durven zij de beteugelende puntjes in hun contract met VTM niet verbreken ?? “Bries Oostende” is zo fair van het verhaal te bevestigen, contacteer hen gerust… zij hebben het contract met zwijgplicht-clausule niet willen tekenen !! Hierboven ziet u alvast hoe het werkelijk gegaan is... 't is aan de anderen om zo eerlijk te zijn dit te bevestigen.. We hebben trouwens VEEL positieve dingen gezegd over de anderen, OOK over Huis Bij De Lieve !!!!!

    Maar slim als ze zijn "knippen en plakken" ze er maar op los...
     

    Dat we niet betaalden voor de huifkartocht is ons door de regie zo opgelegd "we moesten niet betalen EN ze zouden dit volgens een correctie-formule wel in orde brengen !"

    We waren zelf ook gechockeerd over het feit dat dit nadien niet gebeurd is en hebben dit met een zéér positief bericht in de laatste uitzending willen rechtzetten !!!
    We hebben dat de dag erna in Oostende ook gezegd (zat in de laatste aflevering) dat we dit wilden laten aanpassen, maar natuurlijk is dit ook zo ingekort om ons toch maar negatief te laten overkomen.

    De betaling voor het eten is ons inderdaad ontsnapt, maar daar was de regie zo "sympathiek" om ons hier niet even op te wijzen !! In de ene B&B werd het eten wel betaald en in de andere B&B niet... daar zijn we eerlijk in dat we dat vergaten. Er is trouwens door ons ook niet gezegd dat we hier niet voor betaalden ! Dit had dus zo’n 20 euro verschil gemaakt. OOK dit hebben we gemeld de dag erna en OOK dit is niet in de uitzending getoond…
     

    Wees er van bewust dat zo'n programma's vooraf een bepaald scenario krijgen opgelegd en dat handig knip- en plakwerk vaak een heel ander verhaal geeft dan in werkelijkheid gebeurd of bedoeld !!!

    Wij hebben 's anderendaags heel rustig met Arianne en Sven een gesprek willen hebben, maar dit werd door hen geweigerd... Onze uitleg én onze sorry werd dus botweg genegeerd... ook betreffende de betaling van het eten !

    VTM had ons verzocht deel te nemen aan een toeristisch programma waar telkens een B&B en een stad zouden voorgesteld worden… iets van Turnhout gezien ???? We zijn GEBRUIKT om weer eens kijkcijfers te halen.. 

    Geeft dit al wat meer duidelijkheid ? Of is de stemmingmakerij door VTM wéér eens gelukt ???

    Wat we VAN NIEMAND NEMEN zijn onterechte beschuldigingen.. vandaar deze reactie !
    Trouwens... nog een nieuwtje : VTM gaf ons het geld om alles te betalen en dat geld moest nadien gewoon terug gegeven worden !!!! Is dit iets dat jullie konden opmaken uit de uitzendingen ??
    We zijn geen van allen dus BETAALD voor de overnachtingen.. dit was gewoon een vorm van PUNTEN geven !

    Niemand is hier dus financieel slechter van geworden.. we hebben 6/10 gegeven i.p.v. 8,5/10… big deal !!?? 

    Toch méér dan vriendelijke groeten en hopelijk mogen wij u nog vaak in onze zaak overtuigen van het tegendeel ?

    Chris en Brenda – Bon-Bon “jour”/ “nuit” : een kwaliteitszaak voor hen die verder kijkt dan een TV programma toont ?

     


    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (0)
    11-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: in de ban van het WK
    In de ban van het WK voetbal...
    Ook in Gierle heerst er een Oranje-Gekte...
    Chris, patron van "Den Eik" in Gierle is een echte Oranjefan en dat steekt hij niet weg...tenminste als de Belgische ploeg niet aan de bak komt...

    20100711HupHolland1.jpg picture by Pedro48
    20100711HupHollandChris2.jpg picture by Pedro48
    20100711HupHolland2.jpg picture by Pedro48

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (0)
    12-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Pedro's knie
    Drie maanden na de operatie.
    Hoe is het nu gesteld met Pedro's knie? De hardnekkigheid waarmee de ontsteking op Pedro's knie zich vastzet is van dien aard dat Pedro niet veel aan fietsen toekomt. Enkele weken geleden vlotte het goed tot zeer goed. Maar... misschien heeft Pedro in zijn ijver om vlug zijn vorig fietsritme te halen de ontsteking aangemoedigd. Verdict: 14 dagen op non-actief en het randonneurke aan de kant. Ontstekingsremmers kan en mag Pedro niet nemen omwille van allergie dat zich voordoet in de vorm van vochtophoping. 
    Nu komt dit nog niet zo ongelegen want woensdag vertrekt Pedro voor een 12-daagse autotrip richting Santiago de Compostela. Pedro achterna in...wat vorig jaar zijn fietstoer was op de Camino...

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (2)
    09-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Santiago de Compostela
    09hetkruisvanPedro.jpg picture by Pedro48

    Vorig jaar zelfde tijdstip waren we per fiets op weg naar Santiago de Compostela. Om 08.25 uur namen we de start voor wat onze laatste etappe was. Het weer was ronduit slecht, bewolkt en fris, 8°C met veel wind en later op de dag werd het nog frisser en natter. Op de middag waren we toen al door en door nat en waren we blij om in Arzúa een warme pelgrimsmaaltijd te vinden...
    De eucalyptusbossen van Touro brachten geen soelaas. Regen, wind en koude dat was ons deel van de natuur tijdens de laatste rit. Ik twijfelde echt dat zo'n weer wel degelijk bij 'de Camino' hoort. In de late namiddag komen we dan aan bij de kathedraal. Weinig volk was er toen op dat grote plein. De kathedraal, oud en verwaarloosd gaf aan dit alles nog een somberder blik. Maar, we hadden het gehaald. Innerlijk blij en gelukkig en ja ook trots dat we deze pelgrimstocht hadden volbracht...2498 kilometer!
    Nu nog denk ik dagelijks terug aan de tijd van toen. Alle dagen lees ik mijn dagboek en herbeleef vele momenten opnieuw.
    Vandaag bereiden we ons voor om volgende week woensdag de reis aan te vatten per auto. Noem het maar 'Pedro achterna op weg naar Santiago'...

    Het goede doel:
    http://www.lch.be/index.php

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (2)
    08-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: gebruiksvriendelijk
    Gebruiksvriendelijk uw e-mail gebruiken...

    cid_8C1687C1-08A6-4C28-AEAE-88C7336.jpg picture by Pedro48


    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (0)
    02-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Er even uit...
    Pedro gaat er even tussen uit.
    Noem het maar revalideren aan zee.
    Fietstochtjes maken en hopelijk in de zon...

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (2)
    26-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: filmpje over de wereldtentoonstelling in Sjanghai
    Filmpje over hoe België wordt voorgesteld n.a.v. de wereldtentoonstelling in Sjanghai...

     


    Ingezonden door Freddy Huyghe uit Brasschaat.

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (0)
    23-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: memories
    Nadat de kapel in 1957 afgebroken werd en de laatste restjes in 1960 uit het zicht waren verdwenen, verdween bij velen ook de hoop dat de kapel ooit herbouwd zou worden.

    201005224VerdwenenkapelJacobusKalmt.jpg picture by Pedro48

    De inboedel, het patrimonium, verdween in de loop der jaren beetje bij beetje. De triptiek 'De legende van Sint-Anna' was in 1850 al verkocht aan graaf della Faille en het schilderij 'De drie Wijzen'  heeft niemand ooit gezien. Van een altaarschilderij waarop Sint-Jakob en Sint-Christoffel met het kindje Jezus afgebeeld stonden, restten na de bevrijding enkel fragmenten. De familie De Ridder, woonachtig op het plein aan de kapel, verzamelde de stukken en zoon Jo De Ridder puzzelde ze tot een geheel aan elkaar. Het doek hield echter geen stand en is intussen al lang verpulverd. Dat er nog vijf heiligenbeelden bewaard zijn, danken we ook aan de familie De Ridder. 
    Waar zijn echter de relikwiekast en, belangrijker nog, de relikwieën van Sint-Jakob gebleven? Het smeedijzeren kruis dat het torentje sierde, zou door een antiquair uit Breda verworven zijn. De kruisweg werd jaren geleden verkocht en bevindt zich nu in particulier bezit in Essen. De eigenares is bereid hem aan Kalmthout te schenken, maar niemand weet met zekerheid of hij effectief uit de Kalmthoutse kapel komt.   
    Lees meer ...

    Info: Vlaams Compostelagenootschap.

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (1)
    18-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Pedro's knie

    Morgen is het negen weken na data van de operatie. Na de vochtperikelen nu ook beter bij de inspanningen. Ondertussen een 130km gefietst (hometrainer en openlucht). De dag na de inspanning grote stijfheid en pijn rond de knie en kuit, maar dat schijnt normaal te zijn. Maar fietsen in de zon doet deugd en Pedro doet het vooralsnog rustig aan (op vraag van Lewiske). Vanaf volgende week zal hij de fietsafstand stelselmatig opvoeren zodat hij in juli opnieuw de +60km ritten kan aanvatten...
    Volgens de kiné is er na ongeveer 3 maand een normale loopafstand mogelijk en na 6 maanden is de knie volledig gerevalideerd. Langdurige kniezit blijft af te raden, maar verder is er geen beperking. Sportbeoefening wordt aangemoedigd...


    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (1)
    09-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Pedro's knie
    20090206rond_kopenhagen_479.jpg picture by Pedro48

    Nu de perikelen omtrent de vochtophoping, en de daaraan verbonden nefaste nevenwerkingen, stilaan verdwijnen is er goed nieuws. Pedro kan opnieuw met zijn 'Randonneurke' rondtoeren. Weliswaar zijn de afstanden nog miniem maar een regelmatige opbouw zonder te forceren is aangewezen. De bedoeling is om dagelijks korte ritten in te lassen bovenop een bezoek aan de kiné en oefeningen thuis. Bij goed weer zal Pedro door de Kempen pedaleren, bij slecht weer is er nog de hometrainer. Vanaf half mei kan Pedro dan vermoedelijk de normale rondritten maken, de hemel klaart op...

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (5)
    01-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Pedro's knie
    1 mei feest van de arbeid...en de meiklokjes.
     
    meiklokjes.jpg picture by Pedro48

    Weten jullie nog, vorig jaar deze tijd was Pedro per fiets onderweg naar Compostela. Vandaag zit hij thuis wegens revalidatie van de R-knie. Arbeiden dus om terug fit te geraken...

    Pech blijft Pedro achtervolgen bij de revalidatie. Vochtophoping in ledematen, gelaat en body hinderen Pedro bij bepaalde oefeningen. Het water kwam hem tot aan de lippen. Oorzaak van dit ongemak is de toegediende medicatie, ontstekingsremmers met nefaste gevolgen. Maar Pedro kennende zal hij tegen half mei toch klaar zijn om met z'n "randonneurke" door het Vlaamse land te toeren...

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (3)
    28-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: mijn klompen
    Haha, daar zijn ze de klompen...

    klompen.png picture by Pedro48

    Afbeelding van Mija, met toestemming mag ik deze gebruiken.
    Klik op de afbeelding om het blog van MIJA te bezoeken.

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (1)
    27-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje
    Een jaar geleden was Pedro aan het aftellen voor de start naar Santiago de Compostela. Een fietstocht van 2398km die startte op 1 mei met aankomst in Santiago op 9 juni... (zie www.blog.seniorennet.be/pedro2santiago)

    fiets.jpg picture by Pedro48

    Vandaag is Pedro aan het aftellen om opnieuw te fietsen na z'n knieoperatie...
    Pedro is fietsloos sinds eind december. De ritjes op de hometrainer verlopen vlot. Nu nog het licht op groen krijgen om met de KOGA-randonneur te fietsen en hopen dat het goede weer van de laatste weken nog een tijd aanhoudt...

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (1)
    22-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Pedro's knie
    Pedro's 'nieuwe knie' komt langzaam op gang. Zoals we Pedro kennen is het iets TE langzaam. Het fietsen op de hometrainer verloopt niet zoals gepland, de zwelling belet een normaal 'ronddraaien'. Het stappen verloopt iets vlotter en dagelijks doet Pedro een wandeling van drie kilometer. We hopen dat de ontstekingsremmer aanslaat zodat de zwelling afneemt. Half mei wil Pedro terug op de randonneur...

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (2)
    16-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje
    Het zal nog wel een tijdje duren vooraleer er op mijn blog nieuwe fietsroutes worden geplubliceerd. De revalidatie van de nieuwe knie kan nog een tweetal maanden aanslepen. In de beginne worden het dan korte trippen maar ik ben zeker dat vanaf half juni nieuwe horizonten per fiets kunnen verkend worden.

    De koffieticjes ondergaan, gepaard aan de revalidatie, hetzelfde lot. Ondertussen houd ik mijn blog al sudderend aan de klap...Nog zestig kinébeurten en dan zien we wel weer...

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (1)
    14-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Pedro's knie
    Goed nieuws! Gisteren op controle in het ziekenhuis. Krukken mogen aan de kant. De dokter zag dat het goed was, niet helemaal goed vanwege de hardnekkige zwelling en licht ontsteking, maar... trainen op hometrainer kan beginnen, zij het aanvankelijk gecontroleerd fietsen. Intensief verder doen met strekken en buigen, noem het maar extensiepostuur en flexiepostuur. Korte wandelingen maken maar ook veel ijs leggen. Over veertien dagen misschien biking in openlucht...

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (4)
    13-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Pedro's knie
    De eerste omwentelingen op de hometrainer zijn een feit, weliswaar nog met de hiel van het geopereerde been op de pedaal. De dagelijkse buig- strek- en rekoefeningen leveren positief resultaat op. De kinésiste doet haar werk, mij pijnigen als het moet om me volgende maand misschien op de 'randonneur' te krijgen... Vandaag nog een afspraak bij de specialist om te zien in hoeverre de prothese zich heeft aangepast binnen het been of omgekeerd.
    Één ding is zeker, 'revalideren' is afzien, niet meer of niet minder...

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (2)
    06-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Pedro's knie
    Bijna vier weken na de operatie...
    Zwelling verdwijnt stilaan. Buigen van de knie blijft een pijnlijke oefening, nog een beetje op de tanden bijten en dan kan Pedro fietsen op de hometrainer. Volgende week controle in het ziekenhuis. Target: einde mei terug de fiets op...

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (6)
    03-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Pasen

    Prettig Paasfeest!

    IMG_1451.jpg picture by Pedro48

    Decoratie en foto: Lewiske

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (3)
    31-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Pedro's knie
    Tweede deel van de nietjes is verwijderd uit Pedro's knie.
    Zwelling neemt (langzaam) af. Hoe minder zwelling hoe meer mogelijkheid tot buigen en strekken.
    Bij de revalidatie van een totale knieprothese komt het er op aan dat de oefeningen dagelijks worden uitgevoerd. Langdurig zitten en staan is te vermijden. De prestaties geleidelijk opvoeren maar vooral voorzichtig blijven.
    We blijven rustig opbouwen zonder te forceren...

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (1)


    20081224Pedro.jpg image by Pedro48
    Over mezelf...
    Ik ben Pierre V alias Pedro
    Op Sinterklaasdag,
    anno 1948,
    ben ik als Mechelaar
    de wereld op gezet.
    Nu al geruime tijd
    woonachtig in
    "mijn dorp in de Kempen".
    Hobby's:
    Fietsen in de vrije natuur
    Geocaching en koffieleut...
    Heb net een fietstocht als peregrino
    naar  Santiago de Compostela 
    achter de rug ten voordele van...
    LCH Belgium vzw
    (Langerhans Cel Histiocytose)
    logo150devrolijkebloggezw1.gif

    untitled-3.jpg picture by Pedro48

    Profile for PedroLewis


    Inhoud blog
  • Koffiedrinken in Italië
  • Spaghetti
  • Opkuis
  • Koffieticje
  • Toscane van het noorden?
  • Toscane
  • Les Jardins d'Annevoie
  • Dinant
  • Koffieticje
  • DonJon van Crupet

    100%
    150%
    200%

    LOEP

    Zoeken in blog


    Laatste commentaren
  • 02.33.60.84.63 (Jack)
        op Koffiedrinken in Italië
  • Belgische zanger Matthias Lens. (Dirk)
        op Koffiedrinken in Italië
  • Goede morgen (Dirk)
        op Koffiedrinken in Italië
  • Muziek Box Django Wagner (Dirk)
        op Koffiedrinken in Italië
  • Zomaar een kaartje gemaakt. (Dirk)
        op Koffiedrinken in Italië
  • Geniet van de eerste dag van het weekend!! (Rachel Belmans)
        op Koffiedrinken in Italië
  • Fijne nachtrust! (Rachel Belmans)
        op Koffieticje
  • een aangename warme vrijdag (Patricia)
        op Mosseltijd...
  • Goede middag (Dirk)
        op Koffieticje
  • Een fijne zomerse midweek! (Rachel Belmans)
        op Greve in Chianti



  • Eerst vragen
    dan met
    toestemming
    kopiëren




    Archief per maand
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 09-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 08-2005
  • 07-2005
  • 06-2005
  • 05-2005
  • 04-2005


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!