Ingrediënten: 3 cl Mandarine Napoléon 2 cl koffielikeur (Kahlua) 1 kop mokkakoffie geklopte slagroom geschaafde chocolade of cacaopoeder voor de garniering.
Bereiding: Voor deze après dinner koffie de koffielikeur en de Mandarine Napoléon goed door elkaar roeren en in een koffieglas doen. De hete mokka toevoegen. Aftoppen met slagroom en garneren met wat chocoladeschaafsel of cacaopoeder. Heet opdienen. Info: Bottelier Zonneveld
Reacties op bericht (3)
21-11-2006
...
ik wist het,hoe dichter ik hier in de buurt kwam ,hoe meer aroma ik in mijn neus kreeg,mmmm zalig Pedro! Pretiige dag nog ,dikke knuffel van Lipske
21-11-2006 om 16:35
geschreven door hotlips
DINSDAG GROET
HOI
EVEN EEN GROET UIT EEN ZONNIGE
SAPPEMEER
GROETJES EN LIEFS
21-11-2006 om 16:15
geschreven door LEEK78
Koffie
Je had geen betere dag kunnen kiezen Pedro ... ik snak terug naar een behoorlijke kop koffie. Mijn expressomachien heeft het laten afweten en moet weg voor herstelling. De bleu mountain, ken ik maar al te goed ... het is inderdaad de beste ... wij hebben 3 jaar in Jamaica gewoond dus ...
maar ken je ook de lekker Tia Maria koffie likeur ?? Zalig jong !! Jammer dat deze niet altijd te vinden is ... wel op de luchthavens. Ik ben niet zo'n blogbezoekers beestje, maar weet mijn wel bepaalde bloggertjes naar waarde te schatten. En jij bent er één van !! Hartelijke groetjes van Ninne /
21-11-2006 om 11:29
geschreven door wouninne
Over mezelf... Ik ben Pierre V alias Pedro Op Sinterklaasdag, anno 1948, ben ik als Mechelaar de wereld op gezet. Nu al geruime tijd woonachtig in "mijn dorp in de Kempen". Hobby's: Fietsen in de vrije natuur Geocaching en koffieleut... Heb net een fietstocht als peregrino naar Santiago de Compostela achter de rug ten voordele van... LCH Belgium vzw (Langerhans Cel Histiocytose)