Bereidingswijze: Schenk in 4 hittebestendige glazen ieder 1 eetlepel cognac, sinaasappelliqueur, koffieliqueur en basterdsuiker. Klop de slagroom half stijf. Roer de nootmuskaat door de koffie en schenk de koffie al roerend in de glazen en laat de slagroom over de achterkant van een lepel op de koffie glijden.
Info: De Hollandse Pot Foto: Pedro
Reacties op bericht (1)
15-12-2006
dag pedro
leuk blogje,wens u een prettige dag,vele groetjesxxx
15-12-2006 om 01:02
geschreven door E-ZONNETJE
Over mezelf... Ik ben Pierre V alias Pedro Op Sinterklaasdag, anno 1948, ben ik als Mechelaar de wereld op gezet. Nu al geruime tijd woonachtig in "mijn dorp in de Kempen". Hobby's: Fietsen in de vrije natuur Geocaching en koffieleut... Heb net een fietstocht als peregrino naar Santiago de Compostela achter de rug ten voordele van... LCH Belgium vzw (Langerhans Cel Histiocytose)