Inhoud blog
  • Niet buiten MOETEN is ook vrijheid!
  • REPORTERS IN ONZEN BLOK
  • ONZEN BLOK STAAT IN GAZET VAN ANTWERPEN
  • Waar staan we voor mensen?
  • GRATIS KOFFIE!!! Mannekes, mannekes...
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Phille's kijk op... alles!
    Weetjes, verkeersinformatie en goedbedoelde raadgevingen van een actieve gepensioneerde
    08-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REPORTERS IN ONZEN BLOK
    Gisteren hingen er hier drie journalisten aan de bel. Onzen blok zou in een reeks komen. Ik herinner me dat ze hier vorig jaar een reportage zijn komen draaien over vrouwen alleen met zorg voor hun man...nee hoe heet dat: mantelzorgers. Mij laat dat woord altijd denken aan een vestiairemadam. Mantelzorgers, waar halen ze het. Nu goed toen zijn ze Odette komen filmen. Nu is dat blijkbaar op tv geweest en komen er hier tv-ploegen en reporters van gazetten bellen om te vragen hoe het hier echt is. Wat zeg je dan? Komt binnen! Voor mij de kans om al mijn documentatie over de architectuur in de stad en zo, de aanleg van de ring en het nieuw gerechtshof boven te halen. Ze spitsten hun oren nogal, en maar vragen of ze mijn foto's mochten fotograferen. Kwaliteit telt precies ni meer. Enfin, ik geef een parlé over het dichtslibben van de ring en wat ze daarover moeten schrijven. Denkt ge nu dat ze een gewone man zijn mening respecteren? Nee ze gaan hier nog verder rond, hun kas vol slagen aan koekskes, borrels en pralinen en schrijven dan "DE MENSEN PRATEN NIET MEER SAMEN". Wat weten die daar nu van? Ashleyken van het vijftiende met haar hondje in het artikel in de Gazet van Antwerpen, daar doe ik altijd een klapke mee. Over het frakske van haar kefferke Shana en zo. Krystyneken uit Polen, schoon blond madameke... gaan ze daar aan vragen dat ze haar vuilzakken soms in de gang zet? Ze is uit Polen, kunde meer propere mensen vinden!?! Sterker ze wilden per se weten of ze een wasmachien had en of haar geburen voor de mannen waren en af en toe veel lawaai maakten.
    Zijn dat nu vragen? Hebben ze niks beters te doen? We hebben bij haar een stevige vodka moeten gaan drinken, het vrouwtje was helemaal over haar toeren. PERSMUGGEN!
    Later weer meer over het verkeer. De blaffetuur zit vast ik heb geen zicht zo.

    groeten van Rosalie (roept ze uit de keuken)


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    11-12-2011
    Beste Phille
    308067.jpgWELKOM BIJ DE BLOGGERSFAMILIE! Blijven schrijven hé, ze komen wel hoor je bezoekers, soms zijn ze wat traag, ik ben een snelle tante!!!! hihihi. klik maar op dit plaatje en je komt op mijn blog, wel bij reactie iets schrijven hé anders weet ik niet dat je er bent geweestGROETJES RACHEL

    11-12-2011 om 07:46 geschreven door Rachel Belmans




    Archief per week
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!