Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    31-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze vrijheid wordt niet gewaarborgd door Europa

    Meer en meer mensen beginnen te zien wat wij al een lange tijd vaststelden. Meer dan de helf van de bevolking begint zich ernstige vragen te stellen rondom onze vrijheid.
    zij beginnen meer en meer te beseffen dat mensen die de vrijheid van het volk tracht in te perken of gewoonweg af te nemen daar Erupese staatshoofden op handen worden gedragen.
    Europa heeft immers dezelfde bedoelingen.
    Valt het u oojk niet op dat van bij het prille begin van de stemming voor onafhankelijkheid in Cataloniê Merkel onmiddelijk, ja zonder dralen de kant van Rajoy koos. Openlijk, alsof zij voor de ganse Europese unie sprak.
    Waar haalt zij dit recht en wat gebeurde er nog allemaal om te beletten dat landen zouden reageren? Ook onze Eerste mier heeft onmiddellijk bevolen om niet mer de democratische pugdemont te spreken. Ook de pers maakte reeds mensen zwart, zonder dat zij ook maaar al iets deden. een beetje op de manier van "Als ze dat zouden durven, dan zullen jullie eens zien wat we met degelijk volk zullen doen!"
    Alles wordt direkt voorbereid om de mensen de mond te snoeren zodat waarheid, eerlijkheid en menselijk moeten gemuilkorft worden en de mensen het recht om te spreken en te zeggen wat zij van deze verachterlijkte methoden en van deze hebzuchtige spanjaarden vinden.

    Ook valt het steeds meer en meer op dat geweld in deze goedgepraat wordt en dat het je opnieuw bijna onmogelijk gemaakt wordt om hierover iets te zeggen.

    Waar ve ook reeds meermaals op wezen is: Wij weten niet uit welke families (Onderdrukten of onderdrukkers) bvb Merkel Rajo en zovele andere politiekers afkomstig zijn. Immer nu blijkt dat er in de Spaanse regering mensen uit de Franco stal zitten. Weliswaar niet door het volk bemind maar ze zitten er wel.
    Wie plaatst deze mensen daar? Illuminati of een onderliggende groep, laten we ze invisibles?

    En dan de pers die ook haar opdrachten krijgt. Er zijn al duizende bedrijven weggegaan uit Catalonië.
    1 Zijn deze naar Spanje verhuist misschien? Natuurlijk niet!
    2 Dit gebeurde reeds een heel eind voordat er een referdum werd gehouden.
    3 Een groot deel van de Europese landen deelt hetzelfde verschijnsel

    En dan om de mensen bang te maken de Banken (oa De illuminatie). Als Catalonie onafhankalijk wordt gaan wij "ergens anders" naar toe. Jezus! Nu doe ik in m'n broek!
    1 Hebben deze banken al ooit iets voor mij gedaan buiten ons gigantische rentes op te eisen?
    2 Helpen deze banken mee de armoede te bestrijden?

    3.Heb jij de banken al voor werkgelegenheid weten te zorgen?
    4. Als je in hun financiele vallen trapt, is er al één bank geweest die medelijden met je heeft?
    Wat kan het ons schelen "Bank" waar je naar toegaat! Je leeft uitsluitend voor de enkele superrijken die ons door middel van een fijn uitgespind net dikteren!

    Nog dit, wij hebben hier als buitenstaande reeds meermaals op gewezen:

    Wat ga je doen als er stilaan opnieuw Schapenvacht-diktators aan de macht komen in Europa. Denk je dat wanneer zo niemand "mensen die hem in de weg staan (zoals erdogan dit deed) alle rechten ontneemt, Europa je zal helpen?

    Dit mijn waarde lezers is de toekomst die men nu voorbereid!

    Sommige kranten druven zelfs schrijven "Mensen die strijden voor de vrijheid en tegen onderdrukking zijn een last voor Belgiê"

    Letterlijk "Puigdemont is een last voor België". Een opiniemaker van het meest lage en stinkende nivo alom.

    Wij: Als Europa deze mensen niet helpt zullen het niet de tegenstanders van Europa zijn die Europa kapot maken, maar de politieke voorstanders.

    31-10-2017 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Ondemocratisch, hebzuchtig, onmenselijk
    >> Reageer (0)
    27-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is integratie nu dialekt leren? Wat gaat men nog verzinnen?

    Dank zij de uitspraak van de scholen en de leraars, dat dialect de oorzaak zou zijn van het feit dat we elkaar niet verstaan, zal
    de taalmafia (van de media) en allen die een verstaanbare taal voor iedereen kapot willen krijgen alle moeite doen om deze uitspraak zodanig te verkrachten
    dat we allen genoodzaakt zullen zijn om dialekt  te spreken. Er wordt dus opnieuw een aanval op de allochtose bevolking geopend om deze mensen naar een
    lager peil te duwen.

    Luister goed, allen die naar hier gekomen zijn om een beter leven te leiden, om te studeren en om later een job te kunnen bemachtigen, "LUISTER NIET NAAR HEN! AAP HEN NIET NA", want
    als puntje bij paaltje komt zullen zij deftig en verstaanbaar nederlands spreken en jij zal daar staan stotteren. LAAT NET NU >DAT HUN BEDOELING ZIJN!

    Wij drukken er nogmaals op Leer deftig nederlands en laat je dor hen niet verslaan. Loop niet mee in hun populistisch kudde!

    Positief: als deze popilisten toch doorgaan met het promoten van alle soorten dialekt kan je binnenkort ongedwongen je belastingsbrief of andere dikumanten van de overheid terugzenden met de woorden "Ik begrijp de woorden niet die ik lees gelieve mij een oplossing aan te bieden"

    Ik heb juffrouwen aan de schoolpoort nog horen dialect spreken tegen hun leerlingen. Er zijn er bovendien bij die zo slecht artikuleren en met een karamelachtige "r" spreken, (franse r zeggen sommigen) dat zelfs iemand die het nederlands goed onder de knie heeft hen niet verstaat. Doe daar eerst iets tegen!

    Vleundere, wa een acterleik land... geen wonder dat de Walen de vlomse toel niet willen leren.

    O,ja, Vlaams belang, meedoen he vrienden, ik stel voor dat jullie vanaf nu enkel nog Brussels parleren, bon?

    27-10-2017 om 16:31 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje : ongehoord, oneerlijk en ondemokratis.


    De onwettelijkheid waarover Rajoy steeds spreekt (Uitdrukkelijk gesteund door Merkel en dus door Duitsland en gezien het minimale verzet dus ook door Europa) steunt op het in de Spaanse wet opgenomen artikel dat er geen referendum mag gehouden worden in Spanje.
    M.a.w. Het volk mag zijn stem niet laten horen. Dit is een wet zuiver tegen de demokrasie. In een demokrasie moet de stem van het volk juist wel gehoord worden!
    Ook in Europa (onder leiding van Merkel en een merkwaardig plots afwezige Marcon) wil men een dergelijk systeem. Het volk en alle toegetreden landen zo weinig mogelijk mogelijkheden tot inspraak verlenen. Wij (Merkel) weten het beter. Dat belooft voor Europa en de vrijheid van haar burgers!

    Het is dan ook de vraag in hoevere dit soort volk geen onderdrukkers kan worden genoemd. Uit welke families komen dergelijke mensen? Uit de families van mensen die vroeger onderdrukt werden zoals wij dachten, of uit families die juist de onderdrukkers waren?

    Feit is dat bvb Merkel (door haar machtspositie) onmiddellijk Rajoy heeft gesteund in deze ondemokratise akties.

    Onwettelijkheid die nu wordt aangesproken door de spanjaarden omdat de mensen hun stem hebben laten horen? Dit is ongehoord, oneerlijk en ondemokratis.
    Mensen als Erdogan, poetin en andere te mijden organisatie worden in de bloemen gezet!

    Ik voel mij alles behalve een Europeaan, gelukkig maar! Voormij is vrijheid veel te belangrijk geworden, zeker in deze ontwrichte maatschapij. Enkel geld telt blijkbaar nog!

    Noot Waarom speelt één (en wat graag zou Frankrijk dit ook doen) baas over zoveel andere landen? Wat is uiteindelijke bedoeling hiervan. Waarom zijn er daar geen neutrale woordvoerders die echt voor Europa praten en niet voor hun eigen winkel. Uitspraken gedaan door Merkel worden afgedaan alsof iedereen zo denkt, dit is echter niet zo.

    21-10-2017 om 14:30 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje - een democratische grondwet?

    Spanje - een democratische grondwet?Uiteraard niet!

    Rajoy wil duidelijk niet overstappen naar demokratis denken en blijft zich vastklampen aan de diktatoriale wetten die in de spaanse grondwet werden gevastgepint om de mensen onder de knoet te houden. Dank zij deze verouderde wetten wordt door Rajoy mensen  gedikteerd wat te doen en wordt de wil van een hele bevolking genegeerd en onrechtvaardig als misdadig aangeduid.


    Ook Europa zwijgt onder de  leiding van Frankrijk (Macron die mee met Duitsland de baas wil spelen over Europa*) en Duitsland. Immers dit europees regime wil ook niet liever dan dat de burger luistert en gehoorzaamt dan wel dat de burger medezeggingschap heeft. Dus op Europa moeten we wat onze vrijheid betreft niet meer rekenen. Zij volgen Erdogan en Poetin op dit gebied, is het niet Merkel. Alles zodanig regelen en manipuleren onder de noemer "Demokrasie" dat de burger stilaan alle rechten tot meebeslissen verliest en bij eventueel verzet zelfs kan aangehouden worden.

    We zakken ongetwijfeld af naar een gevaarlijk redeneren en een daaruit voortvloeiende gevaarlijke toekomst. "IS" en anderen zoeken naar anderen manieren om hun wil op te dringen. Ligt de weg open om via infiltratie in ons systeem de leiding over te nemen in Europa? Zorgt Europa (onder de neerkijkende leiding van frankrijk en Duitsland) er niet voor dat alles in gereedheid wordt gebracht voor een dergelijke overname? Dank zij het onmogelijk maken van de europese burgers om nog te reageren kan op dit "demokratis" gestoeld systeem een diktatuur worden ingesteld.....

    Dank U europa! 

    * Frankrijk vindt zich veel belangrijker dan de 25 andere europeese landen samen. Hoe moet men tegen een dergelijk snoeven aankijken? Heeft frankrijk ten opzichte van al deze landen niet bewezen dat het eerst beter in eigen land orde op zaken stelt? Er zijn in frankrijk zelf veel grotere moeilijkheden dan in vele van de landen waarop frankrijk neerkijkt.

    Is het hem niet om fincieêle en economische redenen te doen Frankrijk! Immers als je je als belangrijk opdringt en "zoveel voor de ontwikkeling van Europa" doet dan verdien je toch wel enkele extraatjes, niet? Macron?

    Jullie 25 landjes, denken toch niet dat frankrijk zich gaat inzetten om "jullie" vooruit te helpen? Kom zeg!

    13-10-2017 om 09:22 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mag je nog opkomen voor gerechtigheid?

    In "Da és mijn Gent" schrijft Bram Van Cauter dat hij kort en klein geslagen werd door een Noord Afrikaan in de omgeving van de vooruit.
    De politie blijkt niets te kunnen doen gezien er geen getuigen zijn....
    De meisjes die werden lastig gevallen door de "jongen" en door Bram dus uitdrukkelijk werden geholpen reden weg en hebben lafweg niemand verwittigd zodat de kerel vrij zijn weg kan verderzetten en hen de volgende keer wel kan aanpakken...


    Veelzeggend over hoe men de mensen manipuleert en vervreemdt van de waarheid, is het "Post scriptum" onderaan Bram's bericht:

    Ps: als dit bericht wederom (!) wegens niet politiek correct genoeg gecensureerd wordt maak ik dit publiek. Een accurate persoonsbeschrijving is cruciaal in het (proberen te) vinden van de dader.

    Mijn vaststelling en overtuiguing:
    Alles maar dan ook alles in de huidige door europa gestuurde maatschappij wordt er aan gedaan omdat deze misdaden in stand kunnen worden gehouden door er bvb. in de pers over te zwijgen, deze misdaden (die hierdoor steeds erger worden) te minimaliseren, en ervoor te zorgen dat iemand die men uiteindelijk toch moet oppakken, zo snel mogelijk weer vrij rondloopt zonder dat hij enige last ondervind. Hij krijgt dus eenvrijgeleide om rustig voor te doen.
    Dank zij deze manier van handelen wordt onze maatschappij steeds geweldadiger, (denk maar aan de bevinding dat steeds meer jongeren gewapend rondlopen) en zakt men steeds verder af naar een maatschappij waarin de mensen verplicht worden te ondergaan, en dat ze verboden worden om nog op enige manier te reageren. (Het enige wat men nog moet doen is dit in wetteksten gieten onder de noemer : demokratie)

    Het is best mogelijk dat deze dader ook nog de belgische nationaliteit heeft en dus geniet van alle voordelen waar deze maatschappij vroeger voor gevochten en gewerkt heeft.

    Alochtonen die naar hier kwamen om vrij zullen kunnen leven naar het vroegere westerse model zijn er aan voor de moeite, zij moeten eerder bevreest zijn dat alles in gereedheid wordt gebracht voor een systeem als dat waarvan ze vluchten.. enkel nog de juiste mensen aan de top krijgen en het is gebeurd.

    09-10-2017 om 09:40 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij helpen de vrt en de taalmaffia.

    Een uitstekende verandering aan "onze" ('jullie') taal (om ze volledig kapot en afhankelijk te maken van een latijns dialect) zijn de volgende verrijkende inzichten om "onze" of beter 'jullie' openbare zender te helpen. Een openbare zender die alleen maar het belastinggeld opeist van de vloemingen zonder daarvoor ook maar iets terug te doen. (Tenzij je een mensengroep onderdrukt te houden "iets doen" vindt.)

    Onze bereidwillige hulp:

    1.goed en hoogstaand nederlands:

    Met veel sang froid trespasseerden Martine samen met haar collègue Wim de place Madou om een eindje verder met evenveel energie de passage 56 te passeren en enfin zonder geattaqueerd te worden op de studio te arriveren.
    Ook zeer mooi en verrijkend is het stukje :ener[g]ie de passa[g]e wat onze taal van zachtaardig direkt een heel stukje agresiever maakt. Mooi mensen, echt Vlaams belang en andere Vlomse partijen, niet vergeten na te apen he!

    2.Verkeerd en gewoon laag nederlands:

    Heel koelbloedig stak Martine en haar medewerker Wim het Madouplein over om een eindje verder met evenveel energie, voorbij doorgang 56, zonder zich te moeten verdedigen, op de studio aan tekomen.

    Nog een tijdje en men kan zich beginnen af te vragen waarover de vlomse partijen eigen bezig zijn als ze het over vloms en vlundere hebben...echt grappig. Om in de sfeer te bliijven. Saluu en sava me jons tot het volgende rendeevoe.

    De alochtonen groeten julle en vermaken zich uitstekend. Je kan niet geloven hoeveel echt nederlands wij al bijgeleerd dank zij jullie polluerende bezigheden.

    22-09-2017 om 10:23 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vrt luistert!

    De Vrt luistert naar ons: De Vilder kwam vandaag met een nieuw hoogstaand nederlands woord aandraven:
    afgeserveerd (hoog nederlands ) : afgevoerd.(In het gewoon plebs nederlands.

    De vergadering werd afgeserveerd.
    Het vrt- journaal werd afgeserveerd, de mensen hoorden er niets nieuws dat ze nog niet wisten via het internet..

    Noot: Volgens mij zijn deze nieuwslezers gedrogeerd, zodat zij niet meer beseffen wat ze allemaal moeten zeggen! Moet je daarvoor zolang gestudeerd hebben! In de grond moesten ze zakken.


    Vertaling in laag Nederlands voor het plebs:
    De vergadering werd gedaagd.
    Het tv-nieuws werd opgedoekt, de mensen hoorden er niets nieuws dat ze nog niet wisten via het internet..

    Wij helpen het TV nieuwsteam en de taalmaffia verder:
    Wat dachten jullie van opgevaloriseerd. (opgewaardeerd) Prachtig toch zou B"o"n Crabbéé zeggen!

    Werk aan de winkel hé Vlaamse partijen.. zorg dat jullie bijblijven he! Laat zie dat jullie niet onderdoen en aap de vrt verder na met dit hoogstaand nederlands.
    Sava? alléé salut he.

    11-09-2017 om 21:46 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Offerfeest - afgeleid van een veel ouder verhaal

    Er achter gekomen dat het verhaal van het offerfeest afkomstig is van een veel ouder verhaal dat uit de bijbel van de Christenen komt.

    Uittreksel uit de Heilige Schrift van de Christen: (dit verhaal werd verteld door zowel de Joden als de Christenen in de tijd dat er nog geen sprake was van de Islam. Mohamed heeft het daar voor het eerst gehoord...)

    Korte samenvatting:

    Onderweg zei Isaak :
    ‘Vader!’
    ‘Ja, wat is er mijn zoon?’.
    ‘We hebben nu wel vuur en hout, maar waar is het lam voor het offer?’
    ‘God zal zorgen voor een lam, mijn zoon’ antwoordde  Abraham.
    En samen liepen ze verder.
    Toen ze bij de plaats kwamen die God had aangewezen, bouwde Abraham een altaar, schikte het hout, bond Isaak vast en legde hem op het altaar, boven op het hout.
    Maar, toen hij het mes pakte om zijn zoon te doden, riep aardsengel Gabriel van de Heer uit de hemel:
    ‘Abraham, Abraham.’
    ‘Ja, ik luister’, antwoordde Abraham.
    ‘Raak de jongen niet aan’, zei de engel, ‘doe hem niets’. Nu weet ik dat je ontzag hebt voor God, omdat je zelfs bereid was mij je enige zoon te offeren.’
    Toen Abraham om zich heen keek, zag hij een ram die met zijn horens vastzat in de struiken. Hij liep erheen, greep het dier en offerde het in plaats van zijn zoon.

    Zo zie je maar weer....

    05-09-2017 om 00:37 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:offerfeest, verhaal uit de bijbel
    >> Reageer (0)
    03-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij helpen de vrt nieuwploeg en de taalmaffia.

    Wij helpen de vrt nieuwsploeg en de taalmaffia.

    Ga je mij hier opfermeren? Hoorde madame Tanghe haar collègue DeVilder zeggen.Maar nee riep Thange, 't is uit habitude dat ik de deur fermeerde.  k' heb het slot alweer opengetoureerd.


    Opnieuw een woord gevonden voor onze vlomse taalmaffia in hun strijd om de nederlands taal bespottelijk te maken en te herleiden tot een arm miezerig taaltje dat afhakelijk zou zijn van een latijns dialect. Een woord dat we voor alles en nog wat kunnen gebruiken en alzo de nederlandse taal nog beter onduidelijk en moeilijker kunnen maken. Bien Non?

    Vertaling in gewoon, laag nederlands:

    Ge je mij hier opsluiten? Hoorde mevrouw Thange haar medewerker De Vilder vragen. Maar nee, riep Thange, ik deed het uit gewoote. Ik heb het slot weer opengedraaid.


    Zij draaide het hoofd: Zij tourneerde haar hoofd.
    De sleutel omdraaien: de sleutel omtourneren.
    Ze was duizelig: Het tourneerde in haar hoofd.
    Het ging helemaal daar niet over. Het tourneerde daar niet om.
    Ze keerde op haar stappen weer: Ze tourneerde haar zinnen... enz
    Een beetje te gebruiken zoals passeren voor alles e og wat goed!

    (Ook voor de uitgeproken "Vlaamse partijen " : Goed naapen hé gaminskes) SaVA? Allé Saluu he...

    Vanwege mensen die Nederlands proberen te leren. Steeds meer bewijzen alochtonen de nederlands taal beter onder de knie te hebben dan de vloemingen zelf. Jullie moesten in de grond zinken van schaamte. (Een volk waar wij voor de rest niks met te maken willen hebben, laat dat duidelijk zijn. Zulk ruggenloos volk.... nee hoor!)

    03-09-2017 om 17:29 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:VRT, Taalmaffia, TV nieuwsdienst,
    >> Reageer (0)
    19-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij helpen de nieuwslezers en de vrt-taalmafia

    Hoogstaand nederlands: (Ook voor onze uitgeproken "Vlaamse partijen " : Goed naapen hé gaminskes)

    Wim De Vilder apprecieerde de manier waarop de arrestaties door de politie werden gemontreerd op de tv. De geblessede daders werden naar het prison getransporteerd.

    Gewoon eenvoudig pleps nederlands:


    Wim De Vilder waardeerde de manier waarop de aanhoudingen door de politie werd getoond op de tv.. De gekwetste daders werden afgevoerd naar de gevongenis.

    19-08-2017 om 11:33 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw een zware slag voor de Islam

    Door de moorden in Barcelona werd opnieuw een zware slag toegebracht aan de geloofwaardigheid van een vredevolle Islam.

    Opnieuw werd met het afgrijselijke geweld dat moslims uitvoerde op onschuldige mensen duidelijk gemaakt aan de autochtonen dat de Islam wel degelijk dood aan niet gelovigen preekt. Hoe kan je nu in zo'n religie geloven? Zijn zij die naar dit land kwamen vergeten waarom zoveel onder ons uit die landen zijn weggevlucht?

    Mensen die de islam afgezworen hebben verachten  deze daad en de teksten die mensen aanzetten tot iets dergelijks.

    Wij vinden ook dat mensen die van een dubbele nationaliteit "genieten" in de pers vernoemt moeten worden met hun root nationaliteit en dan pas met hun achteraf verworven nationaliteit. Telkens als wij de wazige uitleg in het nieuws horen lijkt het wel of het bekeerde belgen zijn die deze moorden plegen.

    De teksten die in de islam gebruikt worden bevatten wel degelijk degelijke slagzinnen maar de pers wil dit niet geweten hebben. Verachten zij dan de mensen die naar hier kwamen om een beter, eerlijker en vrediger leven te leiden dan dat waarvan zij gevlucht zijn?

    Wij denken dit spijtig genoeg wel. Zij doen er alles aan opdat de gevaren van de islam zouden verzwegen worden.

    19-08-2017 om 01:09 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klantenbinding

    Homans (NVA) vernietigd 508 benoemingen van de rode (de teloorgaande SPA) burgemeester Termont en beschuldigd hem van deze opwaardering met een "frans" woord van clientelisme.

    Opwaardering taal: Klantenbediening - Klantenbinding -  partijbegunstiging - kiezerbevoordeling - kiezersnoepjes enz

    16-08-2017 om 11:35 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij helpen onze nieuwslezers en de vrt haar taalmafia.

    Wij helpen Tartine Tanghe, Annelies Van Herck, Wim De Vilder
    Goedele Wachters, in 't kort het hele nieuwslezersnest met hun ontwikkeling van hoogstaand nederlands...

    Nieuwe woorden die ze kan utiliseren!

    Voorbeeld: De jounaal-pres[en]tatrisse Martine Tanghe, gaf een getalleerde explicatie over het modephénomène "Hoe kan ik gezond aftomberen".

    Vertaling in laag Nederlands voor het pleps:
    De nieuwsverslaggeefster Martine Tanghe, gaf een uitgebreide en diepgaande uiteenzettig over het modeverschijnsel "hoe kan ik gezond afvallen"

    Uitleg bij dit "HOOG" nederlands van de nieuwslezers en de Nederlands taalmafia:
    Uitsraak van : [je] = de franse uitspraak van "je" zoals in "je suis con"; [en] = de franse uitspraak van "entré"
    Journaal-presentatrisse : uitspraak : [je]oernal-prez[en]tatrisse :
    T[an]ghe : uitspraak : T[en][je].

    Een mooie verrijking in het kapot maken van jullie vloms niet? Vlaams blok? Nva? Peeterske?
    Eigenlijk meer een prachtige hint voor jullie Vlomse partijen die zo graag Frans gebruiken in hun dagelijkse taal en op hun blogs.Is het niet?
    En wat zeggen we dan als Vlomse partij? .... Merci VRT wij zullen niet nalaten om jullie na te apen.

    Waarom maken die Vlomse partijen zo veel kabaal over hun "VLAAMS". Ze bewijzen dagelijks dat ze hun taal niet machtig zijn.
    Ze spreken liever Frans, gezien hun taaltje doorspekt is van Franse woorden en uitdrukkingen.
    Als de taal voor hen niet belangrijk is, waarom al die heisa verkopen. Vermits zij hun eigen taal toch niet met respect behandelen, waarom niet overschakelen naar het Frans(*) dat ze zo graag gebruiken, en alle problemen zijn opgelost.


    Het is al ver gekomen dat allochonen jullie taal moeten verdedigen doordat ze deze beter spreken dan dat jullie dit zelf kunnen.
    Wat een klucht... die vloemingen.

    (*)Niet eens een zelfstandige taal zoals het nederlands. Is een Latijs dialect dat pas in ongeveer 1310 werd uitgeroepen als officiele taal van Frankrijk. maw Oud Frans enz.. waarvan je soms hoort spreken bestond gewoonweg niet!

    gegroet, jullie arbeider.

    16-08-2017 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merekl een natuurlijk consequent iemand?

    Merkel: laag gezakt bij geîntegreerden!

    Merkel een natuurlijk consequent iemand?

    Natuurlijk niet! hypochriet zou juister zijn net zoals zo goed als alle politiek gepeupel dat veel geld uit je zakken klopt maar als het erop aankomt geen zier om jullie geeft.

    Gisteren : Homo parade::Door Merkel's uitspraken over homo's (en het homohuwelijk) gaf Merkel onrechtreeks steunt aan alle landen en politieke leiders die homo's discrimineren. Dit alles goed wetende dat in deze landen deze onschuldige mensen worden gefolterd, onthoofd, of ophangen worden.(*)
    Maw zij is zich er heel goed van bewust dat deze onderdrukkers en barbaren haar uitspraken interpreteren alsof zij(de Europese Godin) hen gelijk geeft. Verdiend iemand die uitspraken doet als Merkel wel al de macht die Europa haar geeft?
    Merkel spreekt over "onnatuurlijk", weet zij dan niet dat dit juist volledig volgens de natuur is, dat er zo'n 10 tot 20 ten honderd van mens en dier zo geschapen werd?
    Wat wel TEGENnatuurlijk is mevrouw Merkel is: de PIL die je inneemt om de natuur tegen te werken. Normaal moest je een uitgebreide kroost gehad hebben indien je echt de natuur gevolgd zou hebben die je zo schijnheilig als je maar bent "verdedigd". Je had dus volgens de natuur regels je handen vol gehad met je kroost, je gezin, zodat er geen sprake van zou kunnen zijn dat je een politica zou geworden zijn.
    Dit ben je dus uitsluitend geworden door het "tegennatuurlijk" leven dat je leid.

    In de grond moest je zakken Merkel. Dank zij je uitspaken over homosexualiteit heb je je op dit gebied regelrecht achter Poetin, IS, Erdogan, Irak enz.. geschaard. Schandalig voor iemand die afkomstig is uit een land waar de ganse bevolking jarenlang in onderdrukking heeft geleefd. Zo iemand  zou moeten weten wat onderdrukking is.

    Extra:
    Een van de meest geliefde neukstandjes bij heteros : bruinneuken (Meer dan bij homos: heerlijk natuurlijk toch? Merkel?)

    (*)Een groot deel van deze beulen worden hier zelfs geil van, (laten we duidelijk zijn:van Mannen folteren! (niet van vrouwen)). Ik heb mij al steeds afgevraagd waarom deze mensen zo begeerlijk deze mensen volgen, gegluren en oppakken om er dan hun pleziertjes mee te botvieren. Ik stel me vragen bij de geaardheid van dergelijk volkje. Ik heb geen last van homos. Ik hou me bezig met vrouwen... hoe meer homo's des te meer vrouwen voor mij!

    Ik weet dat er veel allochtonen naar Europa vluchten omdat ze denken hier veilig te zijn. Maar worden ze echt gesteund? Merkel?

    We kunnen het niet dikwijlksgenoeg zeggen. Pas op met Europa. Gebruik jullie verstand, Leer beter spreken en redeneren dan de meeste Europeanen (en zeker als de meeste Vloemingen).

    Europa zit vol schijnheilige mensen!

    gegroet.

    06-08-2017 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrt joernelistjes respectloos tot en met

    "Thomas de Gendt of de Gand" zoals de Walen het zeggen was de kommentaar van een respektloos verslaggever sorry sjoernalistje  (de titel van verslaggever vanzelfsprekend niet waardig).

    Zelf (Vrt)  doen ze er alles aan om buitenlandse of franstalige namen uit te spreken zoals het hoort.

    Uit respekt zogenaamd!

    Gaan ze vanaf nu de Walen nadoen en alles op z'n Vlaams uitspreken.

    Wat een kakvolk. Liever op hun taalgenoten kakken dan voor hen op te komen of ze te leren van de anderen te eisen respektvol te zijn, zo kennen we dat zootje.

    "Wat een achterlijk volk" zeggen de Walen van hen... Niet verwonderlijk dat zij geen Nederlands willen leren, waarom zou een taal leren van een volk dat zichzelf noch haar taal respekteert.

    Ik ben blij dat ik alleen maar tussen hen moet leven en hun ruggegraatloze leven niet moet delen...

    18-07-2017 om 22:53 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft een man als Mayeur voor de bevolking nog enige "EER" zoals de VRT ons probeert wijs te maken?

    Vindt U net zoals wij ook dat Mayeur, Gewezen burgemeester van Brussen ONEERVOL afgetreden is of volgt U het inzicht van de VRT?

    Ivan Majeur (de eindelijk tot aftreden verplichte burgemeester van Brussel) houdt volgens de vlomsen televies: VRT "De eer aan zichzelf"
    Deze man onwaardige verslaggevers kan de eer niet aan zichzelf houden. Deze man verspeelde zowat alles wat enigzins met eer te maken heeft kwijt! Als gat-likkers van mensen die het niet waard zijn zelfs maar vernoemd te worden, hadden jullie dus nog beter helemaal niets gezegd. Het is dan ook niet voor niets dat heel wat kijkers jullie langs geen kanten vertrouwen! Zijn jullie reeds vergeten dat ook deze man, die geschonken geld voor de armen als het zijne beschouwd, ook bewezen heeft het niet waard te zijn een multikulturele stad als Brussel te leiden.
    Het is niet zonder enige reden dat heel wat walen de vloeming achterlijk noemen en zijn "toel" niet wil leren.

    01-07-2017 om 09:33 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Majeur, burgemeester, Brussel, oneervol afgetreden
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leve Europa, Wat zijn we er al op vooruitgegaan

    Leve Europa, Wat zijn we er al op vooruitgegaan (niet lezen aub: zeggen de rijken)

    Dank zij de snelle reaktie van Europa om GEEN maatregelen te nemen tegen cyberkriminaliteit zoals bvb de inning van bitcoins zonder dat de rekeninghouder en begustigde te achterhalen(*) is, zijn wij verplicht om naast het geld dat wij reeds investeren in Europa ook alle emails te deleten van voor ons onbekenden.
    Dwz:
    -advertenties
    -onduidelijke of onbetrouwbare titels
    -emails in een andere taal dat de onze
    -overheids emails (kunnen zelfs HEEL gevaarlijk zijn op gebied dan cyber kriminaliteit); Worden zelfs dikwijls gebruikt als middel voor cyberkrim.

    -berichten van banken
    enz.....

    (*) Wanneer u een bitcoin rekening opent, wordt er automatisch een bitcoin adres voor u aangemaakt. U hoeft geen gegevens zoals uw: naam, adres en leeftijd op te geven en dat maakt bitcoin uniek en vrij anoniem.

    We zwijgen ook over de enorme inspanning die Europa levert tegen cyberpesten...Zolang het hun kinderen maar niet zijn!

    01-07-2017 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:cyberkriminaliteit, inzet van de overheid om het mogelijk te maken
    >> Reageer (4)
    19-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer start men met echt geloof?

    De Islamistische leuze "Dood alle ongelovigen" zet zich over op een Europeaan.
    Na zijn dodelijke naäap aktie, de man reed in op een groep moskeegangers in de wijk Finisbury Park (Londen), riep de man "dood aan alle Moslims".

    Wanneer stopt dit geweld? Wanneer stoppen al deze zinloze moorden en voorbeelden?  Waarom draait eenieder het hoofd met de woorden "Dit is mijn religie niet" terwijl ze in feite in elke religieus lokaal aangeleerd wordt.
    Terwijl sommige teksten letterlijk van buiten moeten geleerd worden.

    Noot: Zit geloof in je hoofddoek of zit geloof in je hoofd? Weet men wat het verschil is?

    19-06-2017 om 07:40 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op Vacantie naar Turkije

    Op Vacantie naar Turkije

    Niettegenstaande alle bemoeienissen en Erdogan's ondemocratisch gedrag inzake het bestuur van het land Turkije, blijven sommige onozelaars van BELGEN naar dat land afreizen om er hun vacantie door te brengen!

    Niet alleen gaan ze er naar toe (en steunen ze op deze manier onrechtstreeks het regime aldaar), ze gaan er nog prat op ook.

    Wat ze niet weten echter is hoe de collegas aan wie ze hun vacantieplannen zo vol OVERGAVE meedelen achter hun rug op hen reageren en wat ze over dergelijke oppervlakkige en onverschillige mensen denken!

    Leve de dictatuur zou ik zo zeggen!

    Voor Vlaams belang en SPA : Vive de dictatuur. merci Vloemingen.

    01-04-2017 om 09:56 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournée minerale : leve vlaanderen

    Tournée minerale Allé hé mannen van De SpA en mannen van het vloms belang meedoen hé!

    Laat voi-jeren dage goei belgen zijt he!

    Gij ook meedoen niet, Maggie! En in t'oog houden dat de wet nagevolgd wordt, goed? (sava?)

    01-02-2017 om 13:20 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!