Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    26-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De weekkroniek 26-10-2012

       De weekKroniek


    De verdere afbrokkeling van onze welvaart.
    Vele ondernemingen krijgen last met de zware  administratie- onderzoek- en informatie machine die ze moeten meesleuren en die hen tijdens deze crisis heel wat kopzorgen bezorgt. In de gouden jaren heeft men een administratiepark boven de reeds bestaande administraties in de fabrieken en ondernemingen aangelegd dat niet enkel overlappend werk levert maar waar men bovendien niet de minste voeling heeft met het bedrijf in kwestie. Een beetje zoals de ontdubbeling die we kregen door het ontstaan van Europa. Instellingen die veel geld kosten en die zich bezig houden met futiliteiten die de creativiteit van de mensen volledig te niet doen. Om heel deze machine draaiende te houden zijn de ondernemingen nu aan zichzelf verplicht zware besparingen door te voeren. Liever dit dan toegeven dat de structuur nood heeft aan een grondige aanpassing.  

    datum : jp  26 - 10 - 2012


    Volwassen onderwijs door Thomas (9 jaar)

    Gehoord op Nederlandstalige media:

    Want bij vele belgen gaat het eten duidelijk langs de maag. Juist : Door de maag.
    Toen was er ook al een haar in de boter: Juist: Toen zat er...
    Een verdrag dat op hun niet van toepassing is: Juist: op hen niet va n toepassing...
    Dat is ook de reden waarom dat wij ....Juist: Dat is dan ook de reden waarom wij...
    We zitten er nog niet 14 dagen. Juist: We zitten er nog geen 14 dagen
    Zie eens wat verschil... Juist: zie eens welk een verschil..

    Dank je Thomas, Een 10 voor jou en een 0 voor de volwassenen.

    datum :  t - 10 - 2012


    Men zegge het voort.

    De overschakeling van zomeruur naar winteruur en omgekeerd heeft al voor menig verhit gesprek gezorgd. Dat deze omschakeling van de mens een aanpassing vereist is méér dan voor de hand liggend. Deze fysische aanpassing gebeurt echter niet met een vingerknip zoals de on-deskundigen die deze verandering van uur voorstaan zouden willen. "Volksgezondheid", zij ruste in vrede, had reeds lang moet optreden in deze zaak. Het Instituut voor verkeersveiligheid licht ons in over de gevaren die die aan deze uur aanpassing verbonden zijn. Meer ongelukken, zo zegt het instituut, omdat onze handelingen de tijd niet hebben gekregen zich aan te passen aan de plotse verandering dag - nacht. Immers het steeds vroeger donker worden in de winterperiode gebeurt op natuurlijke wijze niet op één minuut maar op verschillende dagen. Laat men dus de natuur z'n gang gaan dan past de mens zich langzamerhand en automatisch aan het vroeger duister worden...

    datum :  jd - 10 - 2012

     


    De betrokkenheid van sommige politici

    De Nederlanders laten ons via de nieuwsmedia weten hoe verbolgen zij zijn over de houding van sommige politici in ons land. Van de Nederlandse verslaggevers vernemen wij dat er een Belgisch politicus tijdens een vergadering over de sluiting van Ford Genk een kruiswoordraadsel aan het invullen was.

    datum : De buren 27  - 10 - 2012

     

     


    De correcte uitspraak van energie
    Er bestaat geen enkele basis om het woord energie met een "zj" klinkende "g" uit te spreken alsof het daar zijn oorsprong zou hebben.

    Het woord 'energie' komt van het Griekse 'en erges', dat 'in werking', 'werkend' betekent. Het woord is in zwang geraakt i.p.v. het woord 'kracht'.
    Het woord gewoon op z'n Nederland uitspreken is dus de meest aangewezen manier om dit woord te gebruiken in plaats van de verbasterde "zj" uitspraak. Uitspraak dus met een zachte g.


    Intriest is het, die hopeloze verhollandsing van onze prachtige Vlaamse taal! En de Vlaamse presentatoren maar na apen als naïeve onwetenden.
    Ik vroeg onlangs een Nederlander waar ze de uitspraak van energie vandaan haalden. Hij antwoordde me van het Engels "energy".

    Nog zo'n intriest voorbeeld is doschjee of dosjee. Jezus! Dossier is afgeleid van de Latijnse dossum. Ook hier weer geen enkele reden om te verhollandsen of hoe je deze verbastering ook wil noemen

    datum :  jp 25 - 10 - 2012


    Louvain La Neuve Ingepalmd door de chinezen?
    De chinezen hebben een plan klaar om 250 miljoen euro te investeren in Louvain-La-Neuve. (New Leuven) Finalised is het plan nog niet maar de kans dat het doorgaat is dus wel heel reëel. Meer zelfs, binnen drie jaar zou het geplande technologie centrum in dienst moeten treden. Uitwisseling van technologie, vernieuwing en vooruitgang lijken het uitgangspunt te vormen.

    Wat Louvain-La-Neuve daarmee binnenhaalt is een groot vraagteken. Je mag niet vergeten dat het chinees of beter het mandarijn in de zakenwereld als gebruikers-taal op de tweede plaats staat. Helemaal bovenaan staat het Engels.

    Sommigen zeggen dat Chinees wel eens dé handelstaal van de toekomst zou kunnen worden, anderen beweren dat het Engels, gezien de grotere inburgering nu reeds zo groot is dat Engels het voortouw zal blijven trekken. Chinezen gebruiken zelf ook het Engels als communicatietaal met het westen.

    Zo zie je maar weer hoe onze scholen met ministers als een Pascal Smet achteraan blijven holen met verouderde en verrotte ideeën in het hoofd. Het staat de ouders volledig vrij hun kind zelf zo bekwaam mogelijk te maken in het hanteren van het Engels of zelfs het Mandarijns... Hier heb je nog maar eens een voorbeeld van hoe onze Vlaamse ministers hopeloos ten achter zijn in het volgen van de snelle evolutie op wereldvlak.

    De kennis van wereldtalen zoals het Engels; het Spaans en het Chinees wordt steeds belangrijker. Nu reeds neemt het Engels in België als handelstaal een goede 35% in terwijl het Frans, tot spijt van wie het benijd, steeds minder aangewend wordt. Als bedrijf moet je met deze evolutie mee of je boert achteruit. Ouders zet dus jullie oren open en eis van onderwijsministers en onderwijzers dat zij mee evolueren.

    datum :  jp 25 - 10 - 2012


    De eerlijke regeerders
    Brugpensioen is voor het ogenblik nog niet aan de orde? Deze uitspraak van onze staatsregeerders in verband met de sluiting van Ford Genk konden we lezen in de ochtendkrant. Welk een nonsens. Natuurlijk is men daar mee bezig! De vakbonden zullen er niets tegen inbrengen en de Waalse politici nog minder want dit past volledig in hun kraam. Het werd reeds toegepast voor Opel, voor Arcelormittal en nu meer dan waarschijnlijk ook voor Ford.
    Lach de Vlaming nog maar meer uit, het kan! Zeg hen maar dat degenen die nog werken nog een beetje langer zullen moeten werken, en aan allen die niet in een groot concern werken zeg hen maar dat voor hen brugpensioen niet in aanmerking komt.


    Kan het echt niet meer discriminerend? Natuurlijk kan dat! We zijn het immers gewoon. En wat de mensen die in kleine echt Vlaamse onderneminkjes werken daar zijn de vakbonden niet in geïnteresseerd, zij horen blij zijn dat hen toegestaan wordt via het betalen van het nodige lidgeld lid te blijven van de bond. Dat is toch een hele eer, of niet soms?


    Wat ons betreft oneerlijker kan niet. Als je het voor de ene belg mogelijk maakt om op brugpensioen te gaan op je 50-ste dat moet je dat voor alle belgen mogelijk maken. Doe je dit niet dan neem je het de mensen kwalijk dat zij niet gekozen hebben om voor een multinational te werken en dat mijn heren is discriminatie in z'n zuiverste vorm..
    Vele kleintjes maken een groot en het is voor mensen die waardigheid en eerlijkheid belangrijke waarden vinden ontoelaatbaar om deze voorwaarden slechts toe te passen op mensen die momenteel in de kijker worden geplaatst en niet op mensen die in dezelfde situatie verkeren maar door vakbonden en regeerders de vergeetput worden geduwd. Vergeet niet dat op termijn deze "kleintjes" uitgroeien tot een massa...

    datum : jd 27  - 10 - 2012


    Europa moet Onkelinx niet.

    De socialiste Laurette Onkelinx pleit voor een versoepeling van de strenge begrotingsnormen die Europa eist. Ze wordt hierin bijgetreden door socialist Vande Lanotte.
    De andere partijen zijn niet te spreken over haar voorstel en willen dat de regels die Europa in dit verband instelde gevolgd worden. Sommige politici vinden haar voorstel ronduit gevaarlijk. Dit zou immers een precedent in het leven roepen dat ook door andere landen kan gebruikt worden. In Europa heeft onze dame het duidelijk niet zo gemakkelijk om haar goesting te krijgen dan in het op een slappe koord dansende Vlaanderen.

    Wat leert ons deze reaktie van Europa? Deze reaktie leert ons eenvoudigweg dat er ons nog heel wat sociale rampen te wachten staan.

    datum : kj 27  - 10 - 2012

     

    26-10-2012 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De weekkroniek 24-10-2012

       De weekKroniek


    België loopt leeg

     


    De ene na de andere fabriek verlaat ons land. De nefaste gevolgen die onze economie ondergaat door de nalatigheid broodnodige veranderingen te willen doorvoeren onder druk van de Waalse politieke partijen, met de hulp van rood blauw en groen aan Vlaamse kant, blijft slachtoffers maken.
    Ook vandaag werd duidelijk dat er voor 110 mensen in Dow Chemical in Tessenderlo geen werk meer is. De directie lijkt ook hier besloten te hebben de deuren van het bedrijf te sluiten. Net zoals in de wielersport de ene na de andere sponsor deze verziekte sport verlaat, keert nu ook de ene na de andere industrie ons verziekte en verkankerde land de rug toe.
    Op middellange termijn blijft er voor de achterblijvers en de nieuwkomers slechts een lege kartonnen doos over.

    datum : (dm)  24 - 10 - 2012


    Di Rupo toch "een weinig" overroepen door de Vlaamse media.

     

    Niettegenstaande het misleidende nieuws op de vrt televisie dat de Waalse partij SP het goed deed onder Di Rupo moeten we,- nu de getallen van de verkiezingsuitslag beter bekend zijn,- vaststellen dat ook de SP in Wallonië zwaar ingeleverd heeft.
    Ongeveer 100 burgemeesters worden geleverd daar het MR tegenover slechts een 90 tal door de SP. Niettegenstaande de 32% stemmen die de SP behaalde en hierdoor de grootste partij blijft, moet deze partij een veel zwaardere klap opvangen dan ons aanvankelijk werd ingefluisterd.

    Dit beloofd voor de toekomstige verkiezing.

     

    datum : jd  21  - 10 - 2012


    De Ford fabriek in Genk sluit definitief de deuren

     

    Nog maar eens een zware klap voor het steeds dieper in het moeras zakkende Vlaanderen : de sluiting van Ford Genk.

    Zoals ons gisteren reeds bevestigd werd door een betrouwbare bron in het Ford bedrijf, krijgen we vandaag de definitieve bevestiging te horen over de sluiting. Van zodra de productie van de oudere automodellen wordt gestopt zal ook dit bedrijf opgedoekt worden. De productie van de nieuwe modellen zal overgaan naar meer flexibele en op hun tijd inspelende landen.
    Verwacht wordt dat de sluiting van Ford Genk ons om en bij de 10000 jobs zal kosten, toeleveringsbedrijven mee gerekend. Dit alles niettegenstaande de 120 miljoen die de Vlaamse regering in Ford Genk investeerde.


    Onder druk van de Waalse SP en dank zij de laksheid en onderdrukbaarheid van de Vlamingen werden de broodnodige veranderingen die ons land, maar vooral Vlaanderen nodig had niet doorgevoerd.
    Reeds jaren geleden is men begonnen Vlaanderen op dit gebied te boycotten, en zoals we reeds lang weten hier op de redactie, zal de Waalse boycot pas stoppen als Vlaanderen volledig kapot gemaakt is en alle spaarboekjes van de Vlaams gezinnen leeg zullen zijn. Wij snappen dan ook niet waarom dit volk maar blijft stemmen op de SP en SPa. De verkiezingsuitslag in Hasselt is een mooi voorbeeld hiervan. Er werd ons inziens tegen de waarheid en waardigheid gestemd. Zowel vanuit justitie als vanuit het SPa- stadsbestuur werd er alles aan gedaan om het gesjoemel, en het gegraai aldaar goed te praten.

    We kunnen slechts één enkel voordeel halen uit de teloorgang van de industrie in Vlaanderen: het verkeersprobleem zal uit zichzelf opgelost raken. Reeds jaren wordt er ook op andere webmedia geijverd om de bevolking duidelijk te maken dat zij zich moet verdedigen en de broodnodige veranderingen die Vlaanderen nodig heeft moet opeisen. Verschillende websites meldden ons toen reeds de uitvaart van afgestudeerden naar het buitenland. Nu vindt men hier geen geschikt personeel meer weten de bedrijven ons te vertellen. Wel, wel wel.
    Doch onder zwaar geblaf vanuit het koningshuis heeft CD&V samen met groen en blauw gekozen voor de standpunten van SP. Dit komt erop neer dat er niets verandert mag worden aan de huidige situatie en Vlaanderen gedoemd is economisch en financieel verder weg te zinken. Het moet ondertussen duidelijk zijn dat onze Vlaamse onderhandelaars (laat staan de Waalse) niet opgewassen zijn tegen bijvoorbeeld de Duitse onderhandelaars. Ook iemand als Di Rupo maakt niet de minste indruk  in dergelijke milieu. Zelfs  in Europa maakt de man zeer weinig indruk als je ziet met welk een bekommerdheid hij als eerste minister z'n eigen België benadert in het buitenland; dan weet je het wel... Wat een arm volk...

    datum : (kj) 11  - 10 - 2012


    De Crimiclouwns.
     

    Ons werd verteld door tv deskundigen dat de serie "De crimiclouwns" een Vlaamse reeks zou zijn. Erg deskundig was deze bewering niet. Wij stelden vast dat het een Antwaarpse serie betrof. Dat spreekt Limburgers en Oost- en West-Vlamingen niet echt aan. Niet dat wij iets hebben tegen het Antwerps maar wij vinden dat het de verantwoordelijkheid is van de tv-media om voor alle kijkers die men wil bereiken zou programmeren, zeker wanneer je het misleidende woord "Vlaams" gebruikt. Wij zouden net hetzelfde zeggen moest het West Vlaams of een ander dialect betreffen. Is een dergelijke zender het wel waard om bekeken te worden? Een Vlaamse serie waar je om het verhaal te verstaan aangewezen bent op de ondertiteling? Wees eens eerlijk zeg!
    Eenvoudige verhaaltjes waarvan de simpliciteit verborgen wordt door brute en grove nietszeggende nutteloze acties zijn het hoofdingrediënt van deze vertoning.
    Voor een Vlaamse productie echt ondermaats.

    datum : kj 11  - 10 - 2012


    Hoe moet dit verder naar de toekomst toe?



    Europa kost de Europese burger steeds meer geld echter, hier staat niets tegenover.
    Nog nooit is de werkloosheid zo hoog geweest, nog nooit was alles zo duur, nog nooit was de criminaliteit zo verontrustend hoog. Dit alles sinds het ontstaan van de verenigde staten van Europa...
    Deze evolutie veroorzaakt een stroom aan rampscenario. Immers ook de landen, die door Europa verplicht werden landen

     


    financieel te helpen die door het eigen wanordelijk beleid in moeilijkheden geraakten, komen nu zelf in een diepe crisis terecht. Zij dreigen zelf weg te zakken en krijgen het steeds moeilijker de eigen schulden af te betalen.
    Meer en meer Jonge Vlaamse gezinnen beseffen dan ook dat het België dat door niet vooruitziende Vlaamse politici en door Europa steeds verder achteruitboert geen toekomst meer biedt voor hen. Zij overwegen een overstap naar het buitenland.
    Afstanden zijn dezer dagen gemakkelijk te overbruggen. Ook de typisch Vlaamse onverdraagzaamheid onder Vlamingen speelt bij deze gezinnen een zeer belangrijke rol. Intelligente Vlamingen worden verdreven door het eigen volk. Onder leiding van de Vlaamse media worden slechte gewoontes zoals onderlinge onverdraagzaamheid en het gebrek aan onderling respect voortgezet en zelfs aangeleerd of aangemoedigd. Spijtig.

    datum : kj 24 - 10 - 2012


    De negenjarige Thomas verbetert.

    De Weekkroniek : De negenjarige Thomas verbetert


    De Keuken van Sofie

    Fout : Ik ga een takje laurier gaan halen
    Juist : Ik ga een takje laurier halen  /of ik zal een takje laurier halen

    Best : Ik haal even een takje laurier
    Fout : de sausen dage maakt
    Juist : de sausen die je maakt.
    Fout : zijn eigen doodgeten
    Juist : Zichzelf dood gegeten.
    Fout : uw bloed die in uw stukje vlees blijft
    Juist :Het bloed dat in het stuk vlees blijft.

    chikke toosten? Brussels Chikken = kauwgom
    kat graag gat 'Jezus'!! ik had graag gehad

    Fout   : morgen is het centuur
    Goed : morgen halen we de broeksriem aan.
     

    Bedankt Thomas voor je uitstekende bijdrage.

    Doe zo voort Sofie al is het alleen maar voor uw trouwe kijker Thomas. Voorlopig althans want het wordt echt wel erg gortig ...
     

    Wanneer we dit programma vergelijken met "Dagelijkse kost" van Jeroen Meus moeten we toegeven dat de man heel wat beter is zowel in taal als in handelen. Het is voor ons duidelijk dat hij heel wat heeft bijgeleerd tegenover toen hij begon.



    (Onze wekelijkse woordjeskolom waarin de 9 jarige Thomas zoveel mogelijk de volwassenen verbetert wat hun taalbeheersing betreft.Ook wij liggen onder vuur, maar we doen ons best)

     

    datum : (t) 11  - 10 - 2012


    De Nederlandse Taalverloedering.

    De Taalverloedering.

    De taalpollutie die met ons geld gesubsidieerd en door de Vlaamse media via kanalen als de televisie en de radio ons door te strot wordt geduwd is voor velen niet te verteren. We hadden het er reeds over dat er een soort van gekuist Brussels op onze hersenen (en onverantwoordelijk genoeg ook op die van onze kinderen) wordt losgelaten en wij ondervinden dat onze hersenen in opstand komen. Voor tegenstanders van de Nederlands taal moet de rijkdom die onze taal bezit kost wat kost teruggedrongen en vergeten worden. Deze mensen hebben het lef zich te laten doorgaan als cultuurverdedigers.
    Wanneer je weet dat het Nederlands een volledig zelfstandige en rijke taal is die naar alle waarschijnlijkheid zelfs vroeger werd gesproken dan bijvoorbeeld het Frans dan is deze achteruitgang die men ons voorstelt voor ons volstrekt onaanvaardbaar. Het Nederlands staat in de lijst van de 6000 talen die de wereld rijk is op de 40 ste plaats. Dit is een gegeven om fier over te zijn. Door afzonderlijke ontleding van de woorden waaruit de eerst teruggevonden Nederlandse zin is samengesteld is duidelijk vast te stellen dat het Nederlands reeds duidelijk in omloop was in de achtste eeuw. Ook werd onze taal reeds schriftelijk gebruikt in een periode dat de algemene schrijftaal het Latijn was.
    Steeds meer van onze kennissen vinden de taalverloedering die we heden ten dage kennen o.a met de medewerking van productiehuizen in, zowel de ontspannings- als informatiewereld, ergerlijk. Een reactie op deze "wij weten wat goed voor jullie is" politiek van  menigeen die niet gemanipuleerd wil worden blijft dan ook niet uit. Deze onverstandige indoctrinatie van de media loopt vast in een extreem "nee daar doe ik niet aan mee" - gedrag. Van zodra ook maar één Frans woord in het vizier komt wordt de bladzijde omgeslagen, een andere zender gekozen, een ander product gekocht enz..
    Bij navraag aan collega's en kennissen waarom ze zo kordaat en geërgerd  reageren is het antwoord meestal, "Deze Franse woorden roepen onwillekeurig de haat en de arrogantie van de Walen op waarmee we reeds sinds jaar en dag geconfronteerd worden". "Het drukt ons tevens met de neus op het feit dat er geen respect is voor de taal."

    Wat wij zo eigenaardig vinden is dat sommigen ondernemingen via de reclamewereld zo ijverig meewerken aan deze pollutie van onze taal. Je moet toch zelf beseffen dat wanneer je een product wil verkopen in een Nederlandstalig gebied, je je zo neutraal mogelijk moet opstellen. Wanneer je afkomt met producten als "dejeuner" en "tartiné" moet je toch weten dat een reactie als "Ik hoef dit niet, ik zal wel een ontbijt nemen" voor de hand ligt. Dat je ook tegen je eigen merknaam een negatieve gedachte inbouwt op deze klant onvriendelijke manier is vanzelfsprekend. Hoe dom kan je zijn. Er zijn natuurlijk wel mensen die hier geen aanstoot aan nemen maar het is wel de bedoeling om je product aan te prijzen bij iedereen en hier slaan velen de commerciële bal volkomen mis.

     

    In het kader van de toenemende onrust op de arbeidsmarkt als gevolg van de aanhoudende crisis is het dan ook voor ouders die willen dat hun kinderen het later maken in het leven ontzettend belangrijk dat de kinderen goed ter taal zijn. Goed gekozen media instellingen en het volgen van dictie is dan ook aangewezen.

    datum : jp 11  - 10 - 2012

       

    24-10-2012 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!