Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    01-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Tuis weer opgelepeld op den televies.

    Vandaag startte opnieuw Tuis op televies. Helaas speelde er net op het gelijke ogenblik Touch op B2, gevolgd door de eerste aflevering van Games of Trones. Dit alles maakt dat we met z'n allen in de familie het ge-mersie , het ge-savat en het ge-contentement van menig vip tuisartist hebben moeten missen wat al bij al veel gemakkelijk ging dan wij had durven vermoeden.

    De Familie

    01-09-2013 om 20:44 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen tweede kans voor Di Rupo
    Geen tweede kans voor Di Rupo

    Slechts een kleine 38 ten honderd van de Vlaamse bevolking gunt eerste minister (smalend wel eens premier genoemd (jeune premier)) Di Rupo een tweede  kans (ambtstermijn). Ook is het verschil in deze tussen Walen en Brusselaars zeer groot, alsof ook hier de echte Walen en de Franstalige Brusselaars steeds minder met elkaar gemeen hebben. 70 ten honderd van de haatdragende Franstaligen Brusselaars ziet het "laat alles zoals het is" duidelijk wel zitten. Deze Di Rupo zal trachten om de nodige strukturele veranderingen uit te stellen en voor zich uit te schuiven tot na de verkiezingen. Het werk dat hij hoorde te doen komt zo in andermans schoenen terecht. Echt wel een man om fier over te zijn niet Vlaanderen?

    Dat er toch nog Vlamingen zijn die zich laten beetnemen door Di Rupo"s grasiejeus gedoe en zijn holle dolle dure woorden, blijft ons een raadsel. Even min weten we WELKE DE VORM EN TWEESLACHTIGHEID WAS VAN DE VRAGEN DIE ER GESTELD WERDEN in de rondvraag die voorafging aan deze nutteloze statistiek. Ook kennen we de interpretatie niet die nadien aan de verzamelde antwoorden werd gegeven. Dus zoals de meeste rondvragingen is ook deze onbetrouwbaar en meer dan waarschijnlijk 10 ten honderd te positief ingeschat. Ook dienen we rekening te houden met het gegeven dat de aktieve bevolking  niet in Belgieje te vinden was naar op verlof was.

    Verlof, nog zo'n woordje... Waijlle goan in congéé, ge wel wel, we vullen dat elke keej wee in op ons fiches met de V van Congéé....  Zo leren we nog eens iets bij zie de V van Congee... Nadien zijn de ouders die zo praten verwonderd dat hun kind met dergelijk woord afkomt, waar hebben ze dat toch geleerd vragen ze zich dan af?... (Zelf meegemaakt!!)


    jp voor de weekkroniek

    01-09-2013 om 02:46 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat je niet misleiden door reklame
    Laat je niet misleiden

    Nog zo'n staaltje wonderlijk misleidende reklame is deze van de citroen zelfbouwset van een eendje (tweepaardje) voor 4.95 euro.
    Men zegt het aan het einde wel ergens wat je slechts krijgt maar het is zo door het oor geschoten. Je krijgt voor deze 4.95 euro een boekje het motordeksel en de radiatorgril. Meer niet.  Hoeveel van dergelijke boekjes je moet kopen om het volledige wagentje in elkaar te kunnen knutselen  kom je  niet te weten... Het is dus oppassen geblazen ...

    Denk dus goed na voor je om het even wat besteld ... Het is bijvoorbeeld hoegenaamd geen garantie dat je een goed produkt krijgt omdat een dure naam wordt gebruikt. Ook de regering Di Rupo gebruikt verschillende dure en voor ons onnatuurlijke namen voor de verschillende projekten die ze start, maar tot echte daden hebben ( en zullen) deze ook niet leiden. Eén grote misleidende strategie waarmee men goedgelovige prooien in de val lokt.


    jp voor de weekkroniek.

    30-08-2013 om 08:55 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noch mossel Noch vis - regering
    Elk zichzelf ernstig nemend land heeft reeds een standpunt ingenomen over de middelen die aangewend worden in de rezjime oorlog in Syrieje. Weliswaar laat, maar ze hebben gereageerd of er wordt ernstig over heen en weer gepraat. Hoewel wij het hipokriet vinden dat er pas wordt gereageerd nu de mensen gedood worden met een giftig gas dit, alsof alles ok is als men de eigen bevolking uitmoord met konvensionele  wapens. Dit alleen al zou genoeg moeten zijn om een standpunt in te nemen... Doch de belgische regering neemt weer geen besluit en schaart zich achter de onderzoekskommissie om toch maar geen standpunt te moeten innemen.
    Inderdaad, dat dit rezjime reeds duizenden moorden heeft begaan op de eigen onschuldige bevolking moedigt deze regering niet aan om zich een idee te vormen.
    Het doet mij een beetje denken aan een mop die ik toch heb onthouden. Meestal gaan moppen bij mij het ene oor in en het andere weer uit, maar sommigen van die moppen slagen er toch in om in mijn kleine brein te blijven hangen.

    Hier is ze dan:
    Een gezelschap is de zee opgetrokken in een schip, doch donkere wolken aan de horizon en bliksemschichten beroeren de bemanning en de reizigers.
    Naarmate de storm dichterbij komt wordt de boot gevaarlijk heen en weer geslingerd. De bootreizigers (passazjiers, volgens sommigen nieuwslezers zelfs pazjazjiers) zoeken van de schrik allen steun dicht bij elkaar waardoor de boot naar één kant begint over te hellen. Om te beletten dat het schip zou kapzeizen roept de kapitein tussen de donderslagen in : "Alle mannen aan bakboord en alle vrouwen aan  stuurboord. Tussen de reizigers loopt er ook eentje rond, nog mossel nog vis, en deze roept tot de kapitein, "Hela, zotteke, en ik moet verzuipen zeker?" Wel, dit is onze regering. Als ze niet helemaal als laatste aan de staart van het peloton hangt is ze onderweg ergens verkeerd gereden of ligt ze te slapen in de graskant....

    Des te langer men wacht om in te grijpen in Syrieje des te meer kansen men geeft aan deze massamoordenaar uit Syrieje om zijn bevolking verder te martelen en om het land verder schade toe te brengen.

    Ook op andere terreinen loop deze regering hopeloos achter. Bijvoorbeeld wat de begroting aangaat die eigenlijk belangrijke strukturele veranderingen eist,  verkiest deze regering zich te verschuilen achter het nieuws dat er een kleine groei zal zijn.
    Deze minieme groei, als hij al blijft aanhouden , zal nooit genoeg zijn om de aankomende finansiejele problemen op te lossen die op Vlaanderenen-Walonoie afkomen (Belgieje dus). Alleen al het sterk afnemend aandeel van de inkomsten ten aanzien van de personenbelasting ten gevolge van de vergrijzing wordt zwaar onderschat en wordt dus veel te licht doorgerekend.
    Wat onze analiezes betreft gaat ze nog raar opkijken, deze niet regerende regering van Di Rupo.

    Saturnus voor de weekkroniek
    Nog een prettige dag.

    Noot voor Vlaamse handelaars en ondernemingen.

    Stop met het aanmaken van tweetalige of rechtstreeks in 2 of 3 talen ontdubbelde websites. (via php- database gegevens)

    Maak volledig onafhankelijke sites in elke taal die je belangrijk vindt. Op vele websites lopen de links door elkaar en krijg je plots een Waalse tekst
    voorgeschoteld waardoor de klant (ik en de mijnen alleszins) afhaakt. Bij tweetalige websites net hetzelfde. Het gevolg is dat vele klanten rechtstreeks Nederlandse (Hollandse) websites aanspreken en de Vlaamse ondernemingen die dachten de "slimme jan" uit te hangen links laten liggen. Het is geweten dat goed verzorgde Nederlandse (Hollandse) websites hier in Vlaanderen-Wallonie (Ook wel eens Belgieje genoemd) zeer goeie zaken doen.Men weze gewaarschuwd. Volg de strategie van de Belgisistise  media niet. Nu reeds zien merken die de Waalse toer opgingen, hun produksie dalen niettegenstaande de enorme reklame ze voeren.

    Soms besluipt ons het angstig gevoel dat deze waalse-taal-merken-reklame door één of andere anti-Vlaamse komponent gesponsord wordt. brrrr....
    Gelukkig weten wij dat een goed produkt geen reklame behoeft.

    29-08-2013 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sommigen vinden het fijn in Belgieje, maar woorom?
    Sommigen vinden het fijn in Belgieje, maar waarom?


    Gisteren tijdens het zappen, een korte babbel gezien op de Vlomse televies van iemand die naar Amerika vertrekt. Hij zou Belgieje missen omdat je hier in Belgieje lekker tussen de mazen van het net kan glippen. Men neemt het niet zo nauw met de wet. Hij vertrouwde ons toe dat je wanneer je in Amerika wat mispeutert je ook gestraft wordt. Hij zag deze Amerikaanse logise gang van zaken duidelijk niet zitten. Dat was de reden waarom deze man, die uitgebreid geintervjuwd werd door onze bombastische Belgise Vlomse (of anti- Vlaamse) media, vond dat het hier in Belgieje veel beter is. Oenk?? Deze stelling zet vanzelfsprekend de deur wagewijd open voor misbruiken als bvb ongelijkheid (de walen mogen meer dan de Vlamingen), corruptie, onderdrukking, maar vooral ook naar geweld. Geweld is één van de meest logise en ergste gevolgen van dergelijk denkpatroon en van een dergelijke bestuursvorm.

    Wij geven een voorbeeld.

    De chaos in Rekkem: ‘Dit hebben we nog nooit meegemaakt’

    Er wordt een weg afgezet omdat er werken aan de gang zijn die gepland zijn door de overheid. Om de werknemers van de aannemer die de werken uitvoert te beschermen staan er verkeerstekens die de doorgang verbieden en wordt er een omleiding aangegeven.
    Vele Fransen vegen hun voeten aan dit verbod en banen zich toch een weg door de werken. De kommissaris van de politie vindt het niet nodig kordaat en ernstig op te treden tegen de overtreders "We kunnen toch iedereen niet op de bon slingeren die in deze de wet overtreed"??, is zijn reaktie. Om zijn werkvolk te beschermen zet de aannemer een vrachtwagen dwars over de baan. Gevolg agressie door de Fransen, immers zij rijden reeds dagen lang door deze hindernissen en het bestuur of de politie doet niets (ze kijkt toe en vind het goed) en dan komt er hier een aannemerke eens zeggen hoe het moet? Erop meppen ja ... wat denkt die aannemer wel? Het werkvolk moet maar opzij springen als wij voorbij rijden.
    Dit zijn de gevolgen, meneerke dat naar Amerika vertrekt, van inzichten zoals de uwe. De Vlomse media ziet dergelijke Belgise uitspraken natuurlijk wel zitten in plaats van je op de gevaren van misbruiken dienaangaande te wijzen.....

    Nog een voorbeeld:
    De kriminaliteit in Europa is in de periode 2007-2010 verder gedaald, maar in Belgieje blijft het aantal misdrijven stijgen.

    Saturnus voor de weekkroniek.

    Noot:
    Het is te zien aan de reklame op de Vlomse televies dat merken met Franstalige benamingen niet meer verkocht geraken. Immers .. Een goed produkt verkoopt zichzelf.

    27-08-2013 om 20:39 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!