ringtones
Inhoud blog
  • Realtones - Volledige MP3-Songs
  • Michael Jackson naar de top
  • Kerst Ringtones
  • Een waaier aan mogelijkheden

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • SEO
  • Multilingual SEO
  • Dutch SEO
  • Dutch Article Submission

  • ringtones, polytones
    05-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringtones laten je genieten
    Ringtones laten je genieten van je mobiele telefoontoestel. Een ringtone zorgt ervoor dat je mobiele telefoon als het ware gepimped wordt. Hij krijgt een jasje, een cover die hem meteen profileert t.o.v. zijn collega-mobieltjes.

    Een triller/buzzer als ringtone is leuk maar niet zo leuk als een echte ringtone waarbij je je favoriete zanger, zangeres, groep of acteur hoort zingen/acteren of misschien wel je kleinkind of kind hoort lachen. Aan jou de keuze hoe je je GSM wilt pimpen en welke beltoon je aan welke beller toewijst. Vandaag de dag zal het je zeker niet aan mogelijkheden ontbreken, dus maak er dan ook maar gebruik van!

    Je kan kiezen of je een ringtone wil downloaden (voor een bepaald bedrag of op sommige websites kan het ook gratis) of een ringtone over wil zetten van de GSM van één van je vrienden naar de jouwe of misschien had je wel een leuke MP3-song reeds staan op je computer, dan kan je ook die gemakkelijk overzetten. Het overzetten gebeurt via USB-kabel of via Bluetooth. Bluetooth blijft de meest eenvoudige optie omdat je er geen kabel voor nodig hebt. Je hoeft alleen de Bluetooth-functie van je GSM en je computer aan te zetten en klaar is kees, je kan beginnen met overzetten. Op die manier kan je ook bestanden zoals afbeeldingen of tekstbestanden overzetten. Het kost je niets en het is heel wat sneller dan het gebruik van een USB-kabel.

    Als je geen geld wil uitgeven aan een ringtone maar er wel graag één wil downloaden via het Internet, televisie, of andere media, kijk dan wel goed uit. Het kan zijn dat er onderaan in kleine lettertjes iets staat zoals “Bij het versturen/downloaden van deze ringtone, gaat u ermee akkoord om een abonnement van 6 maand aan te gaan”. Als je deze lettertjes niet gelezen hebt, dan heb je natuurlijk pech. Probeer dan even met het versturen van het tekstbericht “Stop” of contacteer de service provider voor verdere uitleg. Het is dan wel een feit dat je vastzit aan een abonnementservice tot je verdere stappen onderneemt. Kijk dus eerst goed of het wel een betrouwbare website is en of je later niet vast zal zitten aan een abonnement.

    Ben je een nieuwkomer op het vlak van ringtones? Lees dan eerst even de meningen van andere ringtones gebruikers door en je zal zien dat zij je heel wat tips zullen geven over welke websites er goed zijn en welke niet om ringtones te downloaden, gratis of tegen betaling. Je kan uiteraard niet alleen kiezen uit liedjes van bekende artiesten, maar ook uit songs van minder bekende artiesten, dierengeluiden, cartoons, kleine verhaaltjes, grappige moppen, en nog veel meer. Op sommige mobiele telefoontoestellen kan je ook zelf je eigen ringtone creëren, wat meteen nog persoonlijker is en je betaalt er uiteraard niets voor. Singtones, zijn hier een goed voorbeeld van. Hierbij is het de bedoeling dat je de tekst van een liedje inspreekt of zingt. Die tekst wordt dan ritmisch aangepast aan de melodie en zo heb je je eigen ringtone gecreëerd.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 30/11-06/12 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 31/08-06/09 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!