ringtones
Inhoud blog
  • Realtones - Volledige MP3-Songs
  • Michael Jackson naar de top
  • Kerst Ringtones
  • Een waaier aan mogelijkheden

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • SEO
  • Multilingual SEO
  • Dutch SEO
  • Dutch Article Submission

  • ringtones, polytones
    05-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    De eerste generatie ringtones, nl. monotone beltonen, werd opgevolgd door de polyfonische ringtones, die op hun beurt opgevolgd werden door de Realtones. Ze kunnen ook wel muziek ringtones genoemd worden. Deze ringtones zijn gewoon echte liedjes of opnames in .mp3-formaat of in een ander formaat. Polyfonische ringtones zijn ringtones in .midi-formaat. Dit .midi-formaat is vergelijkbaar met muzikale biepen, terwijl de realtones van een veel hogere versie zijn. Het zijn gewoon echte compacte liedjes die overgezet werden zodat de GSM ze ondersteunt en kan afspelen.

    Voor je overgaat tot het downloaden van een realtone op je GSM, kijk je best even na of je GSM dit soort ringtones ondersteunt. Ringtones worden vandaag de dag niet langer gebruikt als een waarschuwingsmiddel of als een manier om je persoonlijkheid te tonen. Nu kan je deze realtones gebruiken voor je persoonlijk objectief of naar muziek luisteren. Er bestaan verschillende mobiele telefoonmodellen met uitbreidbare geheugenkaart. Je hoeft alleen maar je favoriete realtones op die geheugenkaart te downloaden en je kan ze beluisteren zo vaak je maar wil. Je kan de ringtone van je GSM ook steeds aanpassen, zo vaak je maar wil. Zo word je je ringtone nooit beu.

    Een andere belangrijke functie van de realtones is het gebruik van gepersonaliseerde ringtones. Je hebt verschillende contacten opgeslagen op je mobiele telefoongeheugen. Over het algemeen, blijft de ringtone gelijk als je een inkomende oproep of een tekstberichtje ontvangt van om het even welk nummer. Maar hier kan je verschillende ringtones instellen voor verschillende contactpersonen. Zo weet je onmiddellijk wie je aan het bellen is wanneer je GSM rinkelt. Houd er rekening mee dat deze functie niet beschikbaar is voor alle mobiele telefoontoestellen. Je mobiele telefoontoestel moet deze functie ondersteunen.

    Je kan ook je eigen realtones creëren door gebruik te maken van je computer en een datakabel. Het enige wat je hoeft te doen is enkele van je favoriete liedjes op je computer staan hebben, over de software beschikken om de liedjes te knippen voor het gewenste stuk te verkrijgen en een datakabel hebben om dat stuk over te zetten naar je GSM.  Je kan dit stukje muziek gebruiken als je zelfgemaakte ringtone. Door dit te gebruiken, kan je je eigen favoriete ringtone maken en bovendien geld uitsparen. Je kan ook goede realtones vinden op verschillende websites. Sommige websites bieden zelfs gratis ringtones aan die je kan downloaden en andere websites bieden ringtones aan waar je moet voor betalen. Kijk altijd na of de site wel betrouwbaar is voor je de ringtone begint te downloaden want het kan om een illegale website gaan.

     

    05-12-2009, 16:16 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    19-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Realtones - Volledige MP3-Songs

    De ringtone markt ging van start met het Nokia-deuntje dat geïntroduceerd werd door de mobiele telefoonmaatschappij Nokia. De Nokia Company maakt gebruik van geavanceerde technologieën voor hun mobiele telefoontoestellen om op de markt van ringtones te geraken. Hier is de geschiedenis van realtones en ringtones:

    ·       Het Nokia-deuntje was aanvankelijk een eenvoudig monotoon deuntje met een enkele biep.

    ·       Later kwamen er met dit Nokia-deuntje ook enkele echte liedjes op de markt in monotoon-formaat.

    ·       Maar de technologie stopte daar niet. Dankzij deze nieuwe technologie werd het Nokia-monotoon deuntje omgezet in een Nokia polyfonische beltoon.

    ·       Polyfonische beltonen spelen meer dan één noot of bieps af. Dankzij deze technologie werd de polyfonische beltoon een groot succes.

    ·       Bij de polyfonische beltonen waren de instrumenten zoals drums en piano’s heel realistisch.

    ·       Na een hele tijd, werden ook de realtones uitgebracht onder de vorm van mp3-songs met goede kwaliteitsmuziek.

    ·       Aanvankelijk waren de realtone GSM’s heel erg duur en bijna niemand had er één. Vandaag de dag kopen heel wat mensen deze realtone ondersteunende GSM’s omdat ze goedkoper worden.

    ·       Het volgende marketingitem van ringtones is de cover tone. Dit soort cover tone is het duurst omdat de productiekost heel hoog is bij het opnemen. De cover tone was dus geen succes. Dat was dan weer goed voor de realtone markt.

    ·       Realtones hebben ook enkele nadelen. Sommige mobiele audiosystemen zijn niet zo goed omdat we meestal luisteren zoals de preview. Dankzij de hoge recorddeals zijn de realtones duur. Je kan ook online downloaden maar je moet de verkoper meer betalen als je het volledige liedje wilt.

    ·       Realtones hebben een aantal voordelen: ze zijn de laatste trend, dus je kan ermee opvallen. Vandaag is deze realtone markt aan het groeien en daarom wordt een realtone goedkoper.

    ·       Bij  deze groep polyfonische beltonen en realtones, behoort nog een ringtone-type de grappige ringtone. De verschillende types grappige ringtones zijn Caller ID tunes, Buddy Name tunes en SMS grappige ringtones.

    ·       Je kan deze grappige ringtones op twee manieren downloaden. Je kan de ringtones van je service provider downloaden of ze gratis via het Internet downloaden.

    Met bovenstaande punten, zal je nu hopelijks de geschiedenis van de realtones en ringtones en hun ontwikkeling door de tijd heen begrijpen.

     

    19-11-2009, 03:46 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    01-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson naar de top

    Michael’s overlijden heeft een zware invloed nagelaten op de bevolking. De mensen kunnen het niet geloven dat hun superster gestorven is. Er doen verschillende speculaties de ronde: hij werd vermoord, hij ging dood aan een hartaanval, hij nam drugs, enz. Maar wat nu de échte waarheid is, zullen we waarschijnlijk nooit weten.

    Eén ding weten we wel: Michael is en blijft een ster, ook na zijn dood. Zijn nummers zijn nu nog populairder dan ooit tevoren en komen weer in de hitlijsten te staan.

    Ook de ringtones van de Michael Jackson nummers doen het bijzonder goed in de downloadlijsten. Zijn nummers vind je in alle lijsten terug: albumlijsten, singlelijsten, ringtone charts, enz. Het album “Thriller” staat in vele hitlijsten op nummer 1, het album “Anthology” bekleedt de tweede plaats en een paar plaatsen verder treffen we nog de albums “ The Very Best of Michael Jackson” en “Michael Jackson 3 CD Collection” aan.

    Als je een hitparade van singles bekijkt, zal je zien dat je hier en daar nummers van Michael Jackson aantreft. De overleden “King of Pop” blijft dan toch nog bij ons, ook na zijn overlijden. Misschien heeft zijn overlijden hem net nog populairder gemaakt? Voor de platenindustrie en de ringtones industrie, is dat een goede zaak. Het is geen verrassing dat Michael uitmunt in de ringtone charts. Vooral de ringtones “Billie Jean”, “Thriller”, “Beat It” en “Ben” doen het heel goed in de ringtone charts.

    Heb je nog geen Michael ringtone op je GSM staan? Download er dan nu vlug ééntje of wissel er één uit met je vrienden. Misschien hebben zij wel een ringtone van hem staan. Michael is en blijft een “legend”, hij is en blijft de eeuwige “King of Pop”. Het is weliswaar een feit dat hij nu meer dan ooit aanzien wordt als de superster. Zijn dood heeft een schok veroorzaakt voor de bevolking waardoor men nu tot het besef gekomen is dat zijn muziek steeds goed zal blijven en er hem niemand kan overtreffen. Daarom downloaden of kopen heel wat mensen zijn ringtones via het Internet aan om te tonen dat ze hem respecteren en dat zijn muziek voort blijft leven.

    Waarom is en blijft Jackson nu nog zo populair? Daar is een eenvoudig antwoord op. Zijn muziek was niet alleen goed, ze was bovendien ook inspirerend, generatieoverstijgend en vernieuwend. Zijn videoclips waren niet enkel leuke filmpjes, ze waren meer dan dat. Het waren stuk voor stuk theaterscènes die zorgvuldig in elkaar waren gezet. Zo ook de video ringtones waar je mee kan genieten van de videoclips met de top nummers van Michael. Download ze nu en blijf meegenieten van de vijf sterren muziek van Michael Jackson. Hij is en blijft de ster van de muziekwereld!

    Michael’s nummers zijn tijdloos en dat is een goed element voor een ringtone. Een ringtone moet toch altijd een tijdje meegaan en je zet pas een nieuwe op je GSM als je de oude beu bent. Dat zal niet rap gebeuren met je Michael ringtone want het is een tijdloze figuur. Jong of oud, iedereen kan er mee van genieten want hij heeft ons de wereld van de muziek getoond.

    01-11-2009, 02:33 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    30-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst Ringtones

    Het is weer bijna zover, Kerstmis is in zicht. Het feest waar we allemaal een beetje meer eten, drinken en vooral heel veel feest vieren want Jezus wordt geboren. Op heel wat verschillende manieren tonen we dat we aan dit feestgebeuren deelnemen: we plaatsen een mooie groene kerstboom in de living, we bereiden een opgevulde kalkoen of een andere lekker gerecht of gaan gewoon eens lekker op restaurant, we kopen elkaar leuke cadeautjes, we dragen kerstmutsen, we kopen kerstrozen, we downloaden kerst ringtones om die op onze GSM te zetten, enz.

    In december draait bijna alles om Kerstmis. Na Sinterklaas, staat echt alles in het teken van Kerstmis. Er wordt volop voorbereid voor de viering met de kinderen die prachtige kerstliedjes zingen, enz. Ook onze GSM willen we een persoonlijke toets meegeven van dit grote gebeuren en daarom kopen we hem een nieuwe cover met kerstfiguren op of plaatsen we er kerst ringtones op. Ringtones zoals “Jingle Bells”, “Merry Christmas”, “Santa Claus is coming to town”, “Stille nacht”, “White Christmas” zijn erg in trek tijdens de kerstperiode.

    Zowel jongeren als ouderen downloaden graag een kerst ringtone voor de kerstperiode begint. Op die manier voelen ze zich echt verbonden met het hele kerstgebeuren en is hun persoonlijk item er ook bij betrokken. Meer zelfs, sommigen geven hun GSM zelfs een kerst cover of hanger er een kerst sleuterhangertje aan.

    Alles is mogelijk in de kerstperiode. Dit blijkt ook uit de hitparade. Vele jonge groepen en/of artiesten maken voor Kerstmis hun eigen versie van een kerstklassieker. Deze wordt dan net een paar weken voor Kerstmis uitgebracht en doet het meteen enorm goed in de hitlijsten. Een slim idee dus en alweer een mooie kans om een nieuwe kerst ringtone op je GSM te zetten.

    30-10-2009, 00:00 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (8 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een waaier aan mogelijkheden

    Als men een ringtone op zijn splinternieuwe mobiele telefoontoestel wil zetten, krijgt men een waaier aan mogelijkheden aangeboden. Men kan niet alleen kiezen uit een oneindig gamma aan ringtones maar ook uit verschillende mogelijkheden om ze op de GSM te zetten.

    Zo kan men ringtones downloaden, aankopen door een SMS te sturen met een boodschap die men op televisie gezien heeft, aankopen door een SMS te sturen na het horen van een boodschap op de radio, aankopen na het lezen van een affiche op straat, of gewoon gratis downloaden via het Internet (hierbij moet men opletten voor hackers en abonnementsdiensten) of via Bluetooth ontvangen van één van de collega’s, familieleden, vrienden, kennissen, enz. Het loont de moeite om even de mogelijkheden te overlopen om ringtones op de GSM te zetten. Je zal zien dat er oneindig veel mogelijkheden zijn.

    Wat de soort ringtones betreft, zijn er ook heel wat opties. Men kan het genre kiezen van de ringtone: een hardrock, rock, pop, R&B, Hiphop ringtone of het kan ook een funny ringtone zijn of een geluid uit de jungle, een stukje klassieke muziek, een zelfgemaakt ringtone die men zelf aangemaakt heeft op een stukje muziek (“singtone”), enz. Heb je een idee in je hoofd? Typ dat woord dan in in de zoekmachine samen met het woord “ringtones” en er zal je een waaier aan ringtones mogelijkheden worden aangeboden.

    Lees altijd eerst even de meningen van anderen door op forums of blos om te zien welke ringtones providers er betrouwbaar zijn en welke niet. Je weet nooit waar hackers hun kans zullen wagen en daarom is het beter om voorzichtig en dus niet impulsief te werk te gaan. Vooral jongeren reageren nogal wat impulsief als ze het woordje “gratis” zien staan. Kijk goed na of de ringtone ook wel degelijk gratis is. Het is niet voldoende om enkel de aanbieding te lezen, je moet ook de minilettertjes onderaan lezen om een volledig beeld te krijgen van de provider. 

    30-10-2009, 00:00 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    29-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je GSM als radio of muziekspeler gebruiken

    Terwijl je vroeger nog je ringtone op je mobiele telefoontoestel standaard ingesteld staan had, kan je die nu in alle geuren en kleuren aanpassen naar jouw wens, naar jouw stijl. Je kan er alle mogelijke geluiden opzetten zodat je je mobiele telefoontoestel gemakkelijker kunt herkennen en opdat je je zou kunnen onderscheiden van de rest van de bevolking met een GSM.

    De meeste GSM-gebruikers beschikken nu over een uitgebreide collectie aan ringtones die ze dan in een lijst stoppen en met hun ingebouwde mp3-speler dan stuk voor stuk laten afspelen. Op die manier kan je je GSM als het ware als een echte radio of muziekspeler gaan gebruiken. Op sommige GSM-toestellen kan je zelfs meerdere lijsten aanmaken en die gaan ordenen per muziekstijl. Op de meeste zit er nu ook een radio waar je naar kan luisteren met de meegeleverde oordopjes. 

    De GSM kan aangesloten worden aan luidsprekertjes die speciaal in de winkel gekocht kunnen worden en dan kan het al helemaal niet meer stuk. Je kan nu gewoon van je GSM een echte beatbox maken! Het enige wat je hoeft te doen is gewoon maken dat je altijd over een nieuwe collectie realtones beschikt op je mobiele telefoontoestel en dan zul je je zeker nooit vervelen als je luistert naar je ringtone. Het is wel de bedoeling dat je je GSM nog steeds herkent in de massa en tussen al de andere GSM’s, verander dus niet al te snel van ringtone want anders zal je hem niet meer herkennen.

    Het Internet biedt je heel wat mogelijkheden om GSM-DJ te worden. Je surft gewoon het Internet af op zoek naar populaire en toffe ringtones en elke dag kan je wisselen van ringtone of aan elke beller een andere ringtone toewijzen. Zo blijft het boeiend om met ringtones bezig te zijn en word je als het waren een echte DJ. Wil je iets origineler? Ga dan op zoek naar alternatieve muziek die niet zo populair is maar ook niet mis is om naar te luisteren. Het kunnen ook deuntjes zijn waar je gewoon rustig bij wordt of deuntjes waar je telkens vrolijk van wordt als je je GSM hoort rinkelen.

    Er zijn zoveel mogelijkheden om van je GSM een echte beatbox te maken. Het is gewoon een kwestie van zoeken en zien da je geen virussen binnenkrijgt. Je kan ook gewoon ringtones gaan uitwisselen met je vrienden via je Bluetooth-verbinding. Hiervoor moet de Bluetooth van beide GSM’s aan staan want anders zal het niet lukken. Let er wel op dat je na het verzenden of ontvangen, je Bluetooth weer uitschakelt want dat verbruikt niet alleen energie (batterij), je kan er ook heel wat virussen mee binnenkrijgen. Hackers liggen overal op de loer, ook in de GSM-industrie. 

    29-10-2009, 08:00 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (5 Stemmen)
    03-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afwisselende ringtones

    Tegenwoordig is het heel belangrijk om een hele reeks ringtones op je GSM te hebben. Ringtones geven net dat ietsje extra aan je GSM en laten de anderen zien dat ook jij een persoonlijke toets geeft aan je persoonlijk item dat je altijd bij je hebt.

     

    Op het Internet kan je heel wat realiseren, zoals ook ringtones downloaden. Je kan gratis ringtones downloaden op sommige websites of ringtones tegen betaling aankopen. Als het om gratis ringtones gaat moet je wel heel goed opletten want je kan soms virussen binnenkrijgen of vasthangen aan een abonnementsdienst als je de kleine lettertjes niet leest. Die kleine lettertjes beschrijven vaak de belangrijkste voorwaarden waar iemand rekening mee moet houden vooraleer men beslist het nummer te sturen naar de SMS-dienst. Als je de kleine lettertjes niet goed kan lezen, vergroot je ze best zodat je ze wel kan lezen. Het loont zeker de moeite om die eerst even goed door te nemen voor je beslist in zee te gaan met die bepaalde website.

     

    Als je twijfelt over de kwaliteiten van een bepaalde ringtone-provider doe je er best aan om even te rade te gaan bij één van je vrienden. Misschien weten zij wel meer over die bepaalde website. Of misschien kunnen zij je zelfs een liedje doorsturen via Bluetooth want Bluetooth is en blijft nu eenmaal de gemakkelijkste optie om snel ringtones op je GSM te krijgen. Er zijn zoveel mensen die over een Bluetooth-verbinding beschikken en die je dus een liedje kunnen doorsturen, gratis en voor niets. Jij kan hen in ruil ook een liedje doorsturen. Vandaag de dag heeft bijna iedereen realtones op zijn GSM staan en geen polifonische of monotone beltonen meer. Realtones zijn in feite gewoon MP3 songs die je kan overzetten via je computer naar je GSM, hetzij via USB-kabeltje, hetzij via Bluetooth. Ook op het Internet kan je vaak heel wat lezen over betrouwbare of niet-betrouwbare ringtones providers. De mening van anderen kan je vaak goed helpen bij je keuze voor een ringtone-provider. Zij weten namelijk waar ze het over hebben.

     

    Het is ook goed om een reeks ringtones te hebben zodat je aan elke beller een verschillende ringtone kan toewijzen of ten minste aan elke groep een andere ringtone kan geven. Zo weet je meteen aan de hand van de ringtone of het een vriend is die je opbelt of één van je ouders. Bovendien kan je zo eens van ringtone wisselen en elke dag van ringtone veranderen, als je dat wilt. En als je je ringtone echt volledig beu bent, download je gewoon andere of wissel je er uit met je vrienden. Zo word je je ringtones nooit echt volledig beu en blijft je ringtone steeds persoonlijk en afwisselend.

     

    Probeer ook eens een ringtone op je GSM te zetten die niet zo populair is zoals bv. een dierengeluid. Je kan wegdromen bij het horen van een paar vogels of aapjes uit de jungle en dan onmiddellijk weten dat het jouw GSM is die afgaat. Zeg nu zelf, hoeveel mensen zullen er zo’n originele beltoon hebben als jij? Denk eraan dat mensen je ook vaak een beetje leren kennen aan de hand van je ringtone. Als jij toont dat je wel eens iets buiten de “mode” doet, dan zal je aantonen dat je een sterke persoonlijkheid hebt en niet zomaar meedoet met de rest. Toon dat jij het waard bent en durf eens iets anders aan.

    03-10-2009, 06:44 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps...die gratis ringtone bleek dan toch niet gratis te zijn

    Je hebt het waarschijnlijk wel al eens meegemaakt dat je in een advertentie leest: “Download nu, gratis ringtones!” maar achteraf blijkt dan dat deze toch niet gratis zijn. Sterker nog, je krijgt elke week een ringtone waar je wel degelijk voor moet betalen maar dat was niet je bedoeling. Jij wou namelijk een “gratis” ringtone.

     

    Dat is strafbaar. De ringtonge-aanbieder heeft waarschijnlijk wel een waarschuwing of voorwaarden gegeven in kleine lettertjes onderaan, maar die heb je niet gelezen of ze waren dan ook juist weer moeilijk leesbaar. Er bestaan een aantal regels waar elke ringtone-aanbieder zich aan moet houden, nl.

     

    1. Men moet je vooraf inlichten hoe vaak je een ringtone zal ontvangen.

    2. Men moet je vooraf inlichten van wie je een ringtone zal ontvangen.

    3. Men moet je vooraf inlichten hoeveel de kostprijs per ringtone is.

     

    Bovendien moet je na het afsluiten van een abonnement bij een ringtone-aanbieder een tekstberichtje ontvangen met daarin volgende informatie:

     

    1. Het aantal berichten dat je ontvangt.

    2. De kostprijs.

    3. Hoe je je kunt afmelden.

     

    Als de ringtone-aanbieder zich niet aan één van deze afspraken gehouden heeft, kan je een klacht indienen. Meer informatie over het indienen van een klacht tegen een ringtone-aanbieder, kan je vinden op het Internet. Er bestaan heel wat organisaties en websites die je maar al te graag bijstaan. Je kan het ringtone-abonnement ook gewoon zelf stopzetten door een smsje te sturen naar de aanbieder. Meestal hoef je gewoon de naam van de aanbieder in te voeren met daarna het woordje “STOP”, bijvoorbeeld “tones STOP”. Als alles goed verlopen is, dan moet je een smsje terugkrijgen van de ringtone-aanbieder. Op die manier weet je dat het gelukt is en ben je er dus zeker van dat je niet meer aan dat vervelende abonnement vastzit. Een andere manier om van je abonnement af te geraken is je telefoonnummer blokkeren voor SMS-diensten.

     

    Jongeren zijn de belangrijkste doelgroep van de valse “gratis” ringtone-aanbieders. Jongeren laten zich gemakkelijk vangen aan nieuwe technologische snufjes en willen bovendien populair zijn en daarom willen ze graag de nieuwste technologische snufjes om mee uit te pakken. Men is er zich vaak niet van bewust dat men een abonnement aangegaan heeft tot op het moment dat men ziet dat er geld van zijn kaart gaat en hij/zij nog niets opgebruikt heeft. Bovendien zal men zien dat men elke week/maand een andere ringtone ontvangt. Dat mag dan nog zo leuk zijn, als je er voor moet betalen, is de pret er snel af.

     

    Je doet er dus goed aan om eerst alle voorwaarden en regels goed door te lezen voor je je registreert bij een ringtone-aanbieder. Je loopt bovendien kans op meer virussen als je zo’n pak ringtones per week laat binnenkomen. Een hacker heeft ondertussen ook door dat het gemakkelijk is om een jongere op te lichten en bovendien kan hij daarna misschien nog binnengeraken in de computer van je GSM en kan deze crashen. Wees op je hoede en lees alles door voor je een ringtone bestelt!

    03-10-2009, 01:25 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen gratis, maar dure ringtones

    Niet gratis, maar wel duur...

     

    Voor diegene die een ringtone willen downloaden op hun telefoontoestel, is het tegenwoordig opletten geblazen. Het is niet omdat men ziet staan “gratis” ringtones dat de aanbieder verplicht is om deze ook daadwerkelijk gratis aan te bieden. Integendeel, laat je niet vangen want vele van die websites die gratis ringtones, wallpapers, enz. aanbieden, laten je vaak een paar euro’s per week meebetalen omdat je toegestemd hebt om een abonnement te nemen op hun website.

     

    Meestal zijn het jongeren die zich laten vangen omdat zij vaak de kleine lettertjes onderaan de pagina niet gelezen of niet goed gelezen hebben. De websites hebben dan wel voorwaarden op hun website staan die men eerst moet doorlezen om iets te kunnen downloaden maar deze worden vaak in een ultraklein lettertype weergegeven zodat ze zelfs moeilijk leesbaar zijn met een vergrootglas. Of men moet eerst voorbij een leeg wit vlak scrollen voor men aan de eigenlijke “voorwaarden” komt. Jongeren hebben vaak niet het geduld om deze voorwaarden door te nemen en zeker niet als ze dan nog zo klein voorgesteld worden of bijna onvindbaar zijn. De websites die gratis ringtones aanbieden weten dat en profiteren daar van. Zo wordt het voor de jongere een dure zaak om een gratis ringtone te downloaden. De ringtone is niet meer gratis, maar duur!

     

    Uiteraard bestaan er ook websites die wel degelijk “gratis” ringtones aanbieden. Het is belangrijk om alle informatie goed door te nemen voor men akkoord gaat om een ringtone te downloaden of naar de GSM te sturen. Om meer zekerheid te krijgen omtrent de website kan je altijd de naam van die website intikken in Google en kijken of je op een forum meningen over die website ziet staan. Zijn de meningen over het algemeen positief, dan heb je veel minder kans om later in de miserie te zitten met je “gratis” ringtone. Zijn de meningen over het algemeen “negatief”, dan weet je ook meteen hoe laat het is.

     

    Sommige websites gaan nog een stapje verder dan jongeren oplichten met het aanbieden van “gratis” ringtones. Ze bieden ook online games aan waar de jongere iets mee kan winnen maar bij deelname blijkt dan dat er een abonnement wordt afgesloten waarbij de gelukkige drie wallpapers per week ontvangt tot hij het abonnement opzegt. Het keyword dat men dan moet ingeven om het abonnement op te zeggen, is meestal ook heel moeilijk te vinden. Je kan het soms vinden aan het eind van het tekstbericht of soms ook niet. Men doet er alles aan om zo onopvallend mogelijk iemand op te lichten en dat lukt hen soms ook aardig. Andere websites hebben minder geluk en moeten een boete betalen voor hun onaanvaardbaar gedrag op het Internet.

     

    Gelukkig kan je vandaag de dag ook gewoon MP3-liedjes op je GSM gebruiken als ringtone. Zo kan je gewoon de liedjes die je op je computer staan hebt overzetten via Bluetooth of USB-kabel. Dit is niet alleen goedkoper maar ook betrouwbaarder. Of je kan ringtones uitwisselen met je vrienden via Bluetooth.

    02-10-2009, 00:00 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    24-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringtones worden steeds populairder
    De ringtone industrie mag niet klagen want de ringtones worden steeds populairder. Dit omdat men constant op zoek is naar vernieuwing: nieuwe programma’s, nieuwe soort ringtones, nieuwe songs, enz. Mensen die vroeger geen GSM hadden, veranderen nu wekelijks of dagelijks hun ringtone om zo weer uniek en origineel uit de hoek te komen.

    Vooral de Michael Jackson ringtones doen het tegenwoordig uiterst goed in de hitlijsten. Nu Michael het loodje gelegd heeft, is hij nog populairder geworden en zijn ringtones dus ook. Als je nu geen Michael ringtone staan hebt op je GSM dan ben je gewoonweg niet mee met je tijd. Ook de Mosquito ringtones scoren heel goed. Mosquito ringtones zijn ultrasone ringtones met hoge frequentiegeluiden die door mensen boven de 30 jaar meestal niet gehoord kunnen worden. Leuk toch als je in de klas zit, dan kan je nu gewoon je GSM laten aanstaan want de juf of leerkracht hoort je GSM toch niet rinkelen.

    Een ander feit is dat steeds meer ringtones gratis worden aangeboden op het Internet. Kijk hierbij wel goed uit dat de ringtone ook wel degelijk gratis is en dat je later niet vastzit aan een betaalabonnement want daar kom je dan weer niet zo gemakkelijk vanaf. Vooral jongeren laten zij zich hier wel eens aan vangen. Als je niet zeker bent of de ringtone wel gratis is, download hem dan niet en stuur ook geen tekstberichtje om hem zo op je mobieltje te krijgen. Ga dan naar een website waar anderen op forums vol lof over spreken. Het is soms beter om een extra eurootje uit te geven dan een gratis ringtone te ontvangen die vol virussen zit en die later je mobieltje om zeep helpt.

    Vroeger toen de mobiele telefoon nog niet bestond, beschikte men niet over die mogelijkheid om elkaar constant op te bellen. Nu de maatschappij steeds moderner wordt, is de mobiele telefoon echter onmisbaar geworden. De GSM wordt beschouwd als een standaarditem dat men kost wat kost in zijn bezit moet hebben. Ook jongeren krijgen op steeds jongere leeftijd een GSM van de ouders. Daar proberen zij dan vanalles mee uit en willen ze natuurlijk ook meegenieten van de populairste deuntjes uit de hedendaagse muziekindustrie. Denk eraan dat het soms veiliger is om ringtones uit te wisselen met je vrienden dan ze te downloaden via onbekende websites op het Internet.

    De ringtone industrie haalt dagelijks een groot winstbedrag binnen. Denk maar niet dat zij er niets aan verdienen. De muziekindustrie is alvast tevreden om mee te kunnen genieten van een vernieuwende marktsector. Men ontwikkelt steeds meer nieuwe ringtones in een mum van tijd zodat het voor de gebruiker eenvoudig is om de nieuwe ringtones te downloaden. Bovendien is men meestal bereid om 1 of 2 euro te betalen voor een ringtone van goede kwaliteit. Ons mobieltje is als het ware ons visitekaartje en dat willen we dan ook laten zien aan de anderen. Zonder unieke en vernieuwende ringtone, hoor je er niet bij.

    Heb jij nog dat standaard Nokia-deuntje ingesteld staan op je mobieltje? Denk er dan even over na om dat te veranderen. Misschien heeft één van je vrienden een nieuwe klassieker staan en laat hij/zij jou deze downloaden. Maar doe geen domme dingen en lees steeds de kleine lettertjes als je een ringtone downloadt of bestelt via het Internet.

    24-09-2009, 00:00 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    05-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringtones laten je genieten
    Ringtones laten je genieten van je mobiele telefoontoestel. Een ringtone zorgt ervoor dat je mobiele telefoon als het ware gepimped wordt. Hij krijgt een jasje, een cover die hem meteen profileert t.o.v. zijn collega-mobieltjes.

    Een triller/buzzer als ringtone is leuk maar niet zo leuk als een echte ringtone waarbij je je favoriete zanger, zangeres, groep of acteur hoort zingen/acteren of misschien wel je kleinkind of kind hoort lachen. Aan jou de keuze hoe je je GSM wilt pimpen en welke beltoon je aan welke beller toewijst. Vandaag de dag zal het je zeker niet aan mogelijkheden ontbreken, dus maak er dan ook maar gebruik van!

    Je kan kiezen of je een ringtone wil downloaden (voor een bepaald bedrag of op sommige websites kan het ook gratis) of een ringtone over wil zetten van de GSM van één van je vrienden naar de jouwe of misschien had je wel een leuke MP3-song reeds staan op je computer, dan kan je ook die gemakkelijk overzetten. Het overzetten gebeurt via USB-kabel of via Bluetooth. Bluetooth blijft de meest eenvoudige optie omdat je er geen kabel voor nodig hebt. Je hoeft alleen de Bluetooth-functie van je GSM en je computer aan te zetten en klaar is kees, je kan beginnen met overzetten. Op die manier kan je ook bestanden zoals afbeeldingen of tekstbestanden overzetten. Het kost je niets en het is heel wat sneller dan het gebruik van een USB-kabel.

    Als je geen geld wil uitgeven aan een ringtone maar er wel graag één wil downloaden via het Internet, televisie, of andere media, kijk dan wel goed uit. Het kan zijn dat er onderaan in kleine lettertjes iets staat zoals “Bij het versturen/downloaden van deze ringtone, gaat u ermee akkoord om een abonnement van 6 maand aan te gaan”. Als je deze lettertjes niet gelezen hebt, dan heb je natuurlijk pech. Probeer dan even met het versturen van het tekstbericht “Stop” of contacteer de service provider voor verdere uitleg. Het is dan wel een feit dat je vastzit aan een abonnementservice tot je verdere stappen onderneemt. Kijk dus eerst goed of het wel een betrouwbare website is en of je later niet vast zal zitten aan een abonnement.

    Ben je een nieuwkomer op het vlak van ringtones? Lees dan eerst even de meningen van andere ringtones gebruikers door en je zal zien dat zij je heel wat tips zullen geven over welke websites er goed zijn en welke niet om ringtones te downloaden, gratis of tegen betaling. Je kan uiteraard niet alleen kiezen uit liedjes van bekende artiesten, maar ook uit songs van minder bekende artiesten, dierengeluiden, cartoons, kleine verhaaltjes, grappige moppen, en nog veel meer. Op sommige mobiele telefoontoestellen kan je ook zelf je eigen ringtone creëren, wat meteen nog persoonlijker is en je betaalt er uiteraard niets voor. Singtones, zijn hier een goed voorbeeld van. Hierbij is het de bedoeling dat je de tekst van een liedje inspreekt of zingt. Die tekst wordt dan ritmisch aangepast aan de melodie en zo heb je je eigen ringtone gecreëerd.

    05-09-2009, 00:00 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Tags:Ringtones, Download, GSM, Singtones,
    Archief per week
  • 30/11-06/12 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 31/08-06/09 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!