ringtones
Inhoud blog
  • Realtones - Volledige MP3-Songs
  • Michael Jackson naar de top
  • Kerst Ringtones
  • Een waaier aan mogelijkheden

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • SEO
  • Multilingual SEO
  • Dutch SEO
  • Dutch Article Submission

  • ringtones, polytones
    03-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps...die gratis ringtone bleek dan toch niet gratis te zijn

    Je hebt het waarschijnlijk wel al eens meegemaakt dat je in een advertentie leest: “Download nu, gratis ringtones!” maar achteraf blijkt dan dat deze toch niet gratis zijn. Sterker nog, je krijgt elke week een ringtone waar je wel degelijk voor moet betalen maar dat was niet je bedoeling. Jij wou namelijk een “gratis” ringtone.

     

    Dat is strafbaar. De ringtonge-aanbieder heeft waarschijnlijk wel een waarschuwing of voorwaarden gegeven in kleine lettertjes onderaan, maar die heb je niet gelezen of ze waren dan ook juist weer moeilijk leesbaar. Er bestaan een aantal regels waar elke ringtone-aanbieder zich aan moet houden, nl.

     

    1. Men moet je vooraf inlichten hoe vaak je een ringtone zal ontvangen.

    2. Men moet je vooraf inlichten van wie je een ringtone zal ontvangen.

    3. Men moet je vooraf inlichten hoeveel de kostprijs per ringtone is.

     

    Bovendien moet je na het afsluiten van een abonnement bij een ringtone-aanbieder een tekstberichtje ontvangen met daarin volgende informatie:

     

    1. Het aantal berichten dat je ontvangt.

    2. De kostprijs.

    3. Hoe je je kunt afmelden.

     

    Als de ringtone-aanbieder zich niet aan één van deze afspraken gehouden heeft, kan je een klacht indienen. Meer informatie over het indienen van een klacht tegen een ringtone-aanbieder, kan je vinden op het Internet. Er bestaan heel wat organisaties en websites die je maar al te graag bijstaan. Je kan het ringtone-abonnement ook gewoon zelf stopzetten door een smsje te sturen naar de aanbieder. Meestal hoef je gewoon de naam van de aanbieder in te voeren met daarna het woordje “STOP”, bijvoorbeeld “tones STOP”. Als alles goed verlopen is, dan moet je een smsje terugkrijgen van de ringtone-aanbieder. Op die manier weet je dat het gelukt is en ben je er dus zeker van dat je niet meer aan dat vervelende abonnement vastzit. Een andere manier om van je abonnement af te geraken is je telefoonnummer blokkeren voor SMS-diensten.

     

    Jongeren zijn de belangrijkste doelgroep van de valse “gratis” ringtone-aanbieders. Jongeren laten zich gemakkelijk vangen aan nieuwe technologische snufjes en willen bovendien populair zijn en daarom willen ze graag de nieuwste technologische snufjes om mee uit te pakken. Men is er zich vaak niet van bewust dat men een abonnement aangegaan heeft tot op het moment dat men ziet dat er geld van zijn kaart gaat en hij/zij nog niets opgebruikt heeft. Bovendien zal men zien dat men elke week/maand een andere ringtone ontvangt. Dat mag dan nog zo leuk zijn, als je er voor moet betalen, is de pret er snel af.

     

    Je doet er dus goed aan om eerst alle voorwaarden en regels goed door te lezen voor je je registreert bij een ringtone-aanbieder. Je loopt bovendien kans op meer virussen als je zo’n pak ringtones per week laat binnenkomen. Een hacker heeft ondertussen ook door dat het gemakkelijk is om een jongere op te lichten en bovendien kan hij daarna misschien nog binnengeraken in de computer van je GSM en kan deze crashen. Wees op je hoede en lees alles door voor je een ringtone bestelt!

    03-10-2009, 01:25 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen gratis, maar dure ringtones

    Niet gratis, maar wel duur...

     

    Voor diegene die een ringtone willen downloaden op hun telefoontoestel, is het tegenwoordig opletten geblazen. Het is niet omdat men ziet staan “gratis” ringtones dat de aanbieder verplicht is om deze ook daadwerkelijk gratis aan te bieden. Integendeel, laat je niet vangen want vele van die websites die gratis ringtones, wallpapers, enz. aanbieden, laten je vaak een paar euro’s per week meebetalen omdat je toegestemd hebt om een abonnement te nemen op hun website.

     

    Meestal zijn het jongeren die zich laten vangen omdat zij vaak de kleine lettertjes onderaan de pagina niet gelezen of niet goed gelezen hebben. De websites hebben dan wel voorwaarden op hun website staan die men eerst moet doorlezen om iets te kunnen downloaden maar deze worden vaak in een ultraklein lettertype weergegeven zodat ze zelfs moeilijk leesbaar zijn met een vergrootglas. Of men moet eerst voorbij een leeg wit vlak scrollen voor men aan de eigenlijke “voorwaarden” komt. Jongeren hebben vaak niet het geduld om deze voorwaarden door te nemen en zeker niet als ze dan nog zo klein voorgesteld worden of bijna onvindbaar zijn. De websites die gratis ringtones aanbieden weten dat en profiteren daar van. Zo wordt het voor de jongere een dure zaak om een gratis ringtone te downloaden. De ringtone is niet meer gratis, maar duur!

     

    Uiteraard bestaan er ook websites die wel degelijk “gratis” ringtones aanbieden. Het is belangrijk om alle informatie goed door te nemen voor men akkoord gaat om een ringtone te downloaden of naar de GSM te sturen. Om meer zekerheid te krijgen omtrent de website kan je altijd de naam van die website intikken in Google en kijken of je op een forum meningen over die website ziet staan. Zijn de meningen over het algemeen positief, dan heb je veel minder kans om later in de miserie te zitten met je “gratis” ringtone. Zijn de meningen over het algemeen “negatief”, dan weet je ook meteen hoe laat het is.

     

    Sommige websites gaan nog een stapje verder dan jongeren oplichten met het aanbieden van “gratis” ringtones. Ze bieden ook online games aan waar de jongere iets mee kan winnen maar bij deelname blijkt dan dat er een abonnement wordt afgesloten waarbij de gelukkige drie wallpapers per week ontvangt tot hij het abonnement opzegt. Het keyword dat men dan moet ingeven om het abonnement op te zeggen, is meestal ook heel moeilijk te vinden. Je kan het soms vinden aan het eind van het tekstbericht of soms ook niet. Men doet er alles aan om zo onopvallend mogelijk iemand op te lichten en dat lukt hen soms ook aardig. Andere websites hebben minder geluk en moeten een boete betalen voor hun onaanvaardbaar gedrag op het Internet.

     

    Gelukkig kan je vandaag de dag ook gewoon MP3-liedjes op je GSM gebruiken als ringtone. Zo kan je gewoon de liedjes die je op je computer staan hebt overzetten via Bluetooth of USB-kabel. Dit is niet alleen goedkoper maar ook betrouwbaarder. Of je kan ringtones uitwisselen met je vrienden via Bluetooth.

    02-10-2009, 00:00 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    24-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringtones worden steeds populairder
    De ringtone industrie mag niet klagen want de ringtones worden steeds populairder. Dit omdat men constant op zoek is naar vernieuwing: nieuwe programma’s, nieuwe soort ringtones, nieuwe songs, enz. Mensen die vroeger geen GSM hadden, veranderen nu wekelijks of dagelijks hun ringtone om zo weer uniek en origineel uit de hoek te komen.

    Vooral de Michael Jackson ringtones doen het tegenwoordig uiterst goed in de hitlijsten. Nu Michael het loodje gelegd heeft, is hij nog populairder geworden en zijn ringtones dus ook. Als je nu geen Michael ringtone staan hebt op je GSM dan ben je gewoonweg niet mee met je tijd. Ook de Mosquito ringtones scoren heel goed. Mosquito ringtones zijn ultrasone ringtones met hoge frequentiegeluiden die door mensen boven de 30 jaar meestal niet gehoord kunnen worden. Leuk toch als je in de klas zit, dan kan je nu gewoon je GSM laten aanstaan want de juf of leerkracht hoort je GSM toch niet rinkelen.

    Een ander feit is dat steeds meer ringtones gratis worden aangeboden op het Internet. Kijk hierbij wel goed uit dat de ringtone ook wel degelijk gratis is en dat je later niet vastzit aan een betaalabonnement want daar kom je dan weer niet zo gemakkelijk vanaf. Vooral jongeren laten zij zich hier wel eens aan vangen. Als je niet zeker bent of de ringtone wel gratis is, download hem dan niet en stuur ook geen tekstberichtje om hem zo op je mobieltje te krijgen. Ga dan naar een website waar anderen op forums vol lof over spreken. Het is soms beter om een extra eurootje uit te geven dan een gratis ringtone te ontvangen die vol virussen zit en die later je mobieltje om zeep helpt.

    Vroeger toen de mobiele telefoon nog niet bestond, beschikte men niet over die mogelijkheid om elkaar constant op te bellen. Nu de maatschappij steeds moderner wordt, is de mobiele telefoon echter onmisbaar geworden. De GSM wordt beschouwd als een standaarditem dat men kost wat kost in zijn bezit moet hebben. Ook jongeren krijgen op steeds jongere leeftijd een GSM van de ouders. Daar proberen zij dan vanalles mee uit en willen ze natuurlijk ook meegenieten van de populairste deuntjes uit de hedendaagse muziekindustrie. Denk eraan dat het soms veiliger is om ringtones uit te wisselen met je vrienden dan ze te downloaden via onbekende websites op het Internet.

    De ringtone industrie haalt dagelijks een groot winstbedrag binnen. Denk maar niet dat zij er niets aan verdienen. De muziekindustrie is alvast tevreden om mee te kunnen genieten van een vernieuwende marktsector. Men ontwikkelt steeds meer nieuwe ringtones in een mum van tijd zodat het voor de gebruiker eenvoudig is om de nieuwe ringtones te downloaden. Bovendien is men meestal bereid om 1 of 2 euro te betalen voor een ringtone van goede kwaliteit. Ons mobieltje is als het ware ons visitekaartje en dat willen we dan ook laten zien aan de anderen. Zonder unieke en vernieuwende ringtone, hoor je er niet bij.

    Heb jij nog dat standaard Nokia-deuntje ingesteld staan op je mobieltje? Denk er dan even over na om dat te veranderen. Misschien heeft één van je vrienden een nieuwe klassieker staan en laat hij/zij jou deze downloaden. Maar doe geen domme dingen en lees steeds de kleine lettertjes als je een ringtone downloadt of bestelt via het Internet.

    24-09-2009, 00:00 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    05-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringtones laten je genieten
    Ringtones laten je genieten van je mobiele telefoontoestel. Een ringtone zorgt ervoor dat je mobiele telefoon als het ware gepimped wordt. Hij krijgt een jasje, een cover die hem meteen profileert t.o.v. zijn collega-mobieltjes.

    Een triller/buzzer als ringtone is leuk maar niet zo leuk als een echte ringtone waarbij je je favoriete zanger, zangeres, groep of acteur hoort zingen/acteren of misschien wel je kleinkind of kind hoort lachen. Aan jou de keuze hoe je je GSM wilt pimpen en welke beltoon je aan welke beller toewijst. Vandaag de dag zal het je zeker niet aan mogelijkheden ontbreken, dus maak er dan ook maar gebruik van!

    Je kan kiezen of je een ringtone wil downloaden (voor een bepaald bedrag of op sommige websites kan het ook gratis) of een ringtone over wil zetten van de GSM van één van je vrienden naar de jouwe of misschien had je wel een leuke MP3-song reeds staan op je computer, dan kan je ook die gemakkelijk overzetten. Het overzetten gebeurt via USB-kabel of via Bluetooth. Bluetooth blijft de meest eenvoudige optie omdat je er geen kabel voor nodig hebt. Je hoeft alleen de Bluetooth-functie van je GSM en je computer aan te zetten en klaar is kees, je kan beginnen met overzetten. Op die manier kan je ook bestanden zoals afbeeldingen of tekstbestanden overzetten. Het kost je niets en het is heel wat sneller dan het gebruik van een USB-kabel.

    Als je geen geld wil uitgeven aan een ringtone maar er wel graag één wil downloaden via het Internet, televisie, of andere media, kijk dan wel goed uit. Het kan zijn dat er onderaan in kleine lettertjes iets staat zoals “Bij het versturen/downloaden van deze ringtone, gaat u ermee akkoord om een abonnement van 6 maand aan te gaan”. Als je deze lettertjes niet gelezen hebt, dan heb je natuurlijk pech. Probeer dan even met het versturen van het tekstbericht “Stop” of contacteer de service provider voor verdere uitleg. Het is dan wel een feit dat je vastzit aan een abonnementservice tot je verdere stappen onderneemt. Kijk dus eerst goed of het wel een betrouwbare website is en of je later niet vast zal zitten aan een abonnement.

    Ben je een nieuwkomer op het vlak van ringtones? Lees dan eerst even de meningen van andere ringtones gebruikers door en je zal zien dat zij je heel wat tips zullen geven over welke websites er goed zijn en welke niet om ringtones te downloaden, gratis of tegen betaling. Je kan uiteraard niet alleen kiezen uit liedjes van bekende artiesten, maar ook uit songs van minder bekende artiesten, dierengeluiden, cartoons, kleine verhaaltjes, grappige moppen, en nog veel meer. Op sommige mobiele telefoontoestellen kan je ook zelf je eigen ringtone creëren, wat meteen nog persoonlijker is en je betaalt er uiteraard niets voor. Singtones, zijn hier een goed voorbeeld van. Hierbij is het de bedoeling dat je de tekst van een liedje inspreekt of zingt. Die tekst wordt dan ritmisch aangepast aan de melodie en zo heb je je eigen ringtone gecreëerd.

    05-09-2009, 00:00 geschreven door ringtones

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Tags:Ringtones, Download, GSM, Singtones,
    Archief per week
  • 30/11-06/12 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 31/08-06/09 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!