ringtones
Inhoud blog
  • Realtones - Volledige MP3-Songs
  • Michael Jackson naar de top
  • Kerst Ringtones
  • Een waaier aan mogelijkheden

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • SEO
  • Multilingual SEO
  • Dutch SEO
  • Dutch Article Submission

  • ringtones, polytones
    02-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen gratis, maar dure ringtones

    Niet gratis, maar wel duur...

     

    Voor diegene die een ringtone willen downloaden op hun telefoontoestel, is het tegenwoordig opletten geblazen. Het is niet omdat men ziet staan “gratis” ringtones dat de aanbieder verplicht is om deze ook daadwerkelijk gratis aan te bieden. Integendeel, laat je niet vangen want vele van die websites die gratis ringtones, wallpapers, enz. aanbieden, laten je vaak een paar euro’s per week meebetalen omdat je toegestemd hebt om een abonnement te nemen op hun website.

     

    Meestal zijn het jongeren die zich laten vangen omdat zij vaak de kleine lettertjes onderaan de pagina niet gelezen of niet goed gelezen hebben. De websites hebben dan wel voorwaarden op hun website staan die men eerst moet doorlezen om iets te kunnen downloaden maar deze worden vaak in een ultraklein lettertype weergegeven zodat ze zelfs moeilijk leesbaar zijn met een vergrootglas. Of men moet eerst voorbij een leeg wit vlak scrollen voor men aan de eigenlijke “voorwaarden” komt. Jongeren hebben vaak niet het geduld om deze voorwaarden door te nemen en zeker niet als ze dan nog zo klein voorgesteld worden of bijna onvindbaar zijn. De websites die gratis ringtones aanbieden weten dat en profiteren daar van. Zo wordt het voor de jongere een dure zaak om een gratis ringtone te downloaden. De ringtone is niet meer gratis, maar duur!

     

    Uiteraard bestaan er ook websites die wel degelijk “gratis” ringtones aanbieden. Het is belangrijk om alle informatie goed door te nemen voor men akkoord gaat om een ringtone te downloaden of naar de GSM te sturen. Om meer zekerheid te krijgen omtrent de website kan je altijd de naam van die website intikken in Google en kijken of je op een forum meningen over die website ziet staan. Zijn de meningen over het algemeen positief, dan heb je veel minder kans om later in de miserie te zitten met je “gratis” ringtone. Zijn de meningen over het algemeen “negatief”, dan weet je ook meteen hoe laat het is.

     

    Sommige websites gaan nog een stapje verder dan jongeren oplichten met het aanbieden van “gratis” ringtones. Ze bieden ook online games aan waar de jongere iets mee kan winnen maar bij deelname blijkt dan dat er een abonnement wordt afgesloten waarbij de gelukkige drie wallpapers per week ontvangt tot hij het abonnement opzegt. Het keyword dat men dan moet ingeven om het abonnement op te zeggen, is meestal ook heel moeilijk te vinden. Je kan het soms vinden aan het eind van het tekstbericht of soms ook niet. Men doet er alles aan om zo onopvallend mogelijk iemand op te lichten en dat lukt hen soms ook aardig. Andere websites hebben minder geluk en moeten een boete betalen voor hun onaanvaardbaar gedrag op het Internet.

     

    Gelukkig kan je vandaag de dag ook gewoon MP3-liedjes op je GSM gebruiken als ringtone. Zo kan je gewoon de liedjes die je op je computer staan hebt overzetten via Bluetooth of USB-kabel. Dit is niet alleen goedkoper maar ook betrouwbaarder. Of je kan ringtones uitwisselen met je vrienden via Bluetooth.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 30/11-06/12 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 31/08-06/09 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!