ringtones
Inhoud blog
  • Realtones - Volledige MP3-Songs
  • Michael Jackson naar de top
  • Kerst Ringtones
  • Een waaier aan mogelijkheden

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • SEO
  • Multilingual SEO
  • Dutch SEO
  • Dutch Article Submission

  • ringtones, polytones
    24-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringtones worden steeds populairder
    De ringtone industrie mag niet klagen want de ringtones worden steeds populairder. Dit omdat men constant op zoek is naar vernieuwing: nieuwe programma’s, nieuwe soort ringtones, nieuwe songs, enz. Mensen die vroeger geen GSM hadden, veranderen nu wekelijks of dagelijks hun ringtone om zo weer uniek en origineel uit de hoek te komen.

    Vooral de Michael Jackson ringtones doen het tegenwoordig uiterst goed in de hitlijsten. Nu Michael het loodje gelegd heeft, is hij nog populairder geworden en zijn ringtones dus ook. Als je nu geen Michael ringtone staan hebt op je GSM dan ben je gewoonweg niet mee met je tijd. Ook de Mosquito ringtones scoren heel goed. Mosquito ringtones zijn ultrasone ringtones met hoge frequentiegeluiden die door mensen boven de 30 jaar meestal niet gehoord kunnen worden. Leuk toch als je in de klas zit, dan kan je nu gewoon je GSM laten aanstaan want de juf of leerkracht hoort je GSM toch niet rinkelen.

    Een ander feit is dat steeds meer ringtones gratis worden aangeboden op het Internet. Kijk hierbij wel goed uit dat de ringtone ook wel degelijk gratis is en dat je later niet vastzit aan een betaalabonnement want daar kom je dan weer niet zo gemakkelijk vanaf. Vooral jongeren laten zij zich hier wel eens aan vangen. Als je niet zeker bent of de ringtone wel gratis is, download hem dan niet en stuur ook geen tekstberichtje om hem zo op je mobieltje te krijgen. Ga dan naar een website waar anderen op forums vol lof over spreken. Het is soms beter om een extra eurootje uit te geven dan een gratis ringtone te ontvangen die vol virussen zit en die later je mobieltje om zeep helpt.

    Vroeger toen de mobiele telefoon nog niet bestond, beschikte men niet over die mogelijkheid om elkaar constant op te bellen. Nu de maatschappij steeds moderner wordt, is de mobiele telefoon echter onmisbaar geworden. De GSM wordt beschouwd als een standaarditem dat men kost wat kost in zijn bezit moet hebben. Ook jongeren krijgen op steeds jongere leeftijd een GSM van de ouders. Daar proberen zij dan vanalles mee uit en willen ze natuurlijk ook meegenieten van de populairste deuntjes uit de hedendaagse muziekindustrie. Denk eraan dat het soms veiliger is om ringtones uit te wisselen met je vrienden dan ze te downloaden via onbekende websites op het Internet.

    De ringtone industrie haalt dagelijks een groot winstbedrag binnen. Denk maar niet dat zij er niets aan verdienen. De muziekindustrie is alvast tevreden om mee te kunnen genieten van een vernieuwende marktsector. Men ontwikkelt steeds meer nieuwe ringtones in een mum van tijd zodat het voor de gebruiker eenvoudig is om de nieuwe ringtones te downloaden. Bovendien is men meestal bereid om 1 of 2 euro te betalen voor een ringtone van goede kwaliteit. Ons mobieltje is als het ware ons visitekaartje en dat willen we dan ook laten zien aan de anderen. Zonder unieke en vernieuwende ringtone, hoor je er niet bij.

    Heb jij nog dat standaard Nokia-deuntje ingesteld staan op je mobieltje? Denk er dan even over na om dat te veranderen. Misschien heeft één van je vrienden een nieuwe klassieker staan en laat hij/zij jou deze downloaden. Maar doe geen domme dingen en lees steeds de kleine lettertjes als je een ringtone downloadt of bestelt via het Internet.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 30/11-06/12 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 31/08-06/09 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!