ringtones
Inhoud blog
  • Realtones - Volledige MP3-Songs
  • Michael Jackson naar de top
  • Kerst Ringtones
  • Een waaier aan mogelijkheden

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • SEO
  • Multilingual SEO
  • Dutch SEO
  • Dutch Article Submission

  • ringtones, polytones
    01-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson naar de top

    Michael’s overlijden heeft een zware invloed nagelaten op de bevolking. De mensen kunnen het niet geloven dat hun superster gestorven is. Er doen verschillende speculaties de ronde: hij werd vermoord, hij ging dood aan een hartaanval, hij nam drugs, enz. Maar wat nu de échte waarheid is, zullen we waarschijnlijk nooit weten.

    Eén ding weten we wel: Michael is en blijft een ster, ook na zijn dood. Zijn nummers zijn nu nog populairder dan ooit tevoren en komen weer in de hitlijsten te staan.

    Ook de ringtones van de Michael Jackson nummers doen het bijzonder goed in de downloadlijsten. Zijn nummers vind je in alle lijsten terug: albumlijsten, singlelijsten, ringtone charts, enz. Het album “Thriller” staat in vele hitlijsten op nummer 1, het album “Anthology” bekleedt de tweede plaats en een paar plaatsen verder treffen we nog de albums “ The Very Best of Michael Jackson” en “Michael Jackson 3 CD Collection” aan.

    Als je een hitparade van singles bekijkt, zal je zien dat je hier en daar nummers van Michael Jackson aantreft. De overleden “King of Pop” blijft dan toch nog bij ons, ook na zijn overlijden. Misschien heeft zijn overlijden hem net nog populairder gemaakt? Voor de platenindustrie en de ringtones industrie, is dat een goede zaak. Het is geen verrassing dat Michael uitmunt in de ringtone charts. Vooral de ringtones “Billie Jean”, “Thriller”, “Beat It” en “Ben” doen het heel goed in de ringtone charts.

    Heb je nog geen Michael ringtone op je GSM staan? Download er dan nu vlug ééntje of wissel er één uit met je vrienden. Misschien hebben zij wel een ringtone van hem staan. Michael is en blijft een “legend”, hij is en blijft de eeuwige “King of Pop”. Het is weliswaar een feit dat hij nu meer dan ooit aanzien wordt als de superster. Zijn dood heeft een schok veroorzaakt voor de bevolking waardoor men nu tot het besef gekomen is dat zijn muziek steeds goed zal blijven en er hem niemand kan overtreffen. Daarom downloaden of kopen heel wat mensen zijn ringtones via het Internet aan om te tonen dat ze hem respecteren en dat zijn muziek voort blijft leven.

    Waarom is en blijft Jackson nu nog zo populair? Daar is een eenvoudig antwoord op. Zijn muziek was niet alleen goed, ze was bovendien ook inspirerend, generatieoverstijgend en vernieuwend. Zijn videoclips waren niet enkel leuke filmpjes, ze waren meer dan dat. Het waren stuk voor stuk theaterscènes die zorgvuldig in elkaar waren gezet. Zo ook de video ringtones waar je mee kan genieten van de videoclips met de top nummers van Michael. Download ze nu en blijf meegenieten van de vijf sterren muziek van Michael Jackson. Hij is en blijft de ster van de muziekwereld!

    Michael’s nummers zijn tijdloos en dat is een goed element voor een ringtone. Een ringtone moet toch altijd een tijdje meegaan en je zet pas een nieuwe op je GSM als je de oude beu bent. Dat zal niet rap gebeuren met je Michael ringtone want het is een tijdloze figuur. Jong of oud, iedereen kan er mee van genieten want hij heeft ons de wereld van de muziek getoond.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 30/11-06/12 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 31/08-06/09 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!