ringtones
Inhoud blog
  • Realtones - Volledige MP3-Songs
  • Michael Jackson naar de top
  • Kerst Ringtones
  • Een waaier aan mogelijkheden

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • SEO
  • Multilingual SEO
  • Dutch SEO
  • Dutch Article Submission

  • ringtones, polytones
    03-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afwisselende ringtones

    Tegenwoordig is het heel belangrijk om een hele reeks ringtones op je GSM te hebben. Ringtones geven net dat ietsje extra aan je GSM en laten de anderen zien dat ook jij een persoonlijke toets geeft aan je persoonlijk item dat je altijd bij je hebt.

     

    Op het Internet kan je heel wat realiseren, zoals ook ringtones downloaden. Je kan gratis ringtones downloaden op sommige websites of ringtones tegen betaling aankopen. Als het om gratis ringtones gaat moet je wel heel goed opletten want je kan soms virussen binnenkrijgen of vasthangen aan een abonnementsdienst als je de kleine lettertjes niet leest. Die kleine lettertjes beschrijven vaak de belangrijkste voorwaarden waar iemand rekening mee moet houden vooraleer men beslist het nummer te sturen naar de SMS-dienst. Als je de kleine lettertjes niet goed kan lezen, vergroot je ze best zodat je ze wel kan lezen. Het loont zeker de moeite om die eerst even goed door te nemen voor je beslist in zee te gaan met die bepaalde website.

     

    Als je twijfelt over de kwaliteiten van een bepaalde ringtone-provider doe je er best aan om even te rade te gaan bij één van je vrienden. Misschien weten zij wel meer over die bepaalde website. Of misschien kunnen zij je zelfs een liedje doorsturen via Bluetooth want Bluetooth is en blijft nu eenmaal de gemakkelijkste optie om snel ringtones op je GSM te krijgen. Er zijn zoveel mensen die over een Bluetooth-verbinding beschikken en die je dus een liedje kunnen doorsturen, gratis en voor niets. Jij kan hen in ruil ook een liedje doorsturen. Vandaag de dag heeft bijna iedereen realtones op zijn GSM staan en geen polifonische of monotone beltonen meer. Realtones zijn in feite gewoon MP3 songs die je kan overzetten via je computer naar je GSM, hetzij via USB-kabeltje, hetzij via Bluetooth. Ook op het Internet kan je vaak heel wat lezen over betrouwbare of niet-betrouwbare ringtones providers. De mening van anderen kan je vaak goed helpen bij je keuze voor een ringtone-provider. Zij weten namelijk waar ze het over hebben.

     

    Het is ook goed om een reeks ringtones te hebben zodat je aan elke beller een verschillende ringtone kan toewijzen of ten minste aan elke groep een andere ringtone kan geven. Zo weet je meteen aan de hand van de ringtone of het een vriend is die je opbelt of één van je ouders. Bovendien kan je zo eens van ringtone wisselen en elke dag van ringtone veranderen, als je dat wilt. En als je je ringtone echt volledig beu bent, download je gewoon andere of wissel je er uit met je vrienden. Zo word je je ringtones nooit echt volledig beu en blijft je ringtone steeds persoonlijk en afwisselend.

     

    Probeer ook eens een ringtone op je GSM te zetten die niet zo populair is zoals bv. een dierengeluid. Je kan wegdromen bij het horen van een paar vogels of aapjes uit de jungle en dan onmiddellijk weten dat het jouw GSM is die afgaat. Zeg nu zelf, hoeveel mensen zullen er zo’n originele beltoon hebben als jij? Denk eraan dat mensen je ook vaak een beetje leren kennen aan de hand van je ringtone. Als jij toont dat je wel eens iets buiten de “mode” doet, dan zal je aantonen dat je een sterke persoonlijkheid hebt en niet zomaar meedoet met de rest. Toon dat jij het waard bent en durf eens iets anders aan.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 30/11-06/12 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 31/08-06/09 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!